0

رائه: ايران تهديدي براي ما نيست؛ از آنها نمي‌ترسيم

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

رائه: ايران تهديدي براي ما نيست؛ از آنها نمي‌ترسيم

چو كوانگ رائه، سرمربي تيم ملي كره‌جنوبي، معتقد است با وجود اين كه آنها از 2 بازي دوستانه مقابل ايران يكي را شكست خورده و ديگري را مساوي كرده‌اند، اما اين تيم نمي‌تواند تهديدي جدي براي كره باشد و شاگردانش ترسي از ايران ندارند: من بازي‌هاي گروه چهارم را تماشا كردم. از بابت بازي با آنها خيالم راحت است، ما در يك بازي دوستانه برابر ايران 2 بر 2 مساوي كرديم و اگر توجه كنيد متوجه مي‌شويد كه نسبت به آن موقع خيلي پيشرفت كرده‌ايم.
كره جنوبي موفق شد به راحتي هند را در ورزشگاه الغرافه شكست دهد. اگرچه آنها موقعيت‌هاي بسيار زيادي را از دست دادند و 2 بار توپ را به تير دروازه كوبيدند و بيشتر از 5 موقعيت را هدر دادند. كره با اين پيروزي به خاطر تنها يك گل خورده بيشتر از استراليا با تفاضل گل كمتر در مكان دوم جاي گرفت و در مرحله حذفي حريف ايران شد.
اگر كره مي‌توانست به عنوان تيم اول صعود كند، ممكن بود با تيم راحت‌تري برخورد داشته باشد، اما مربي آنها معتقد است كه در راه قهرماني بايد بهترين تيم مسابقات را از پيش رو برداشت: من خيلي درباره موقعيت‌هايي كه از دست داديم، ناراحت نيستم. به اين دليل كه با ايران، يكي از قوي‌ترين تيم‌هاي آسيا بازي داريم و دوست داريم در راه قهرماني آن‌ها را شكست دهيم.

وي عنوان كرد: تنها نگراني من از بابت 3 بازيكن كره است كه كارت زرد دارند. من مخصوصا لي جونگ سو را به زمين نفرستادم، همچنين با بازي دادن به چا دو ري و كي سونگ يئونگ در يك نيمه، آنها را براي بازي با ايران حفظ كردم. در مرحله يك چهارم نهايي هيچ تيم ضعيفي وجود ندارد و ما بايد به خوبي خودمان را آماده كنيم.
كوانگ رائه تصريح كرد: از نتيجه بازي مقابل هند كاملا راضي هستم. ما موقعيت‌هاي زيادي داشتيم، اما از بازيكنانم به خاطر بازي خوبشان ممنونم. آنها خيلي جدي بازي كردند و همه تلاش‌شان را به كار گرفتند. يك پنالتي به حريف داديم كه مي‌توانستيم اين كار را نكنيم، اما بازيكن ما بي‌دقتي كرد و مي‌توانست بهتر عمل كند.
سرمربي كره‌جنوبي افزود: همه خوب بازي كردند و سازمان يافته بودند. موقعيت‌هاي زيادي براي خودمان ايجاد كرديم. ما هر روز بهتر مي‌شويم و از نحوه بازي در اين تورنمنت راضي هستم. اگر به همين ترتيب بازي كنيم، حتما در يك چهارم نهايي عملكرد خوبي را به نمايش مي‌گذاريم.
رائه معتقد است كه اگر مي‌خواهند سومين قهرماني‌شان را در جام ملت‌هاي آسيا تجربه كنند، بايد شاگردان افشين قطبي را در مرحله يك چهارم نهايي شكست دهند.
ديدار ايران و كره‌جنوبي شنبه شب آينده برگزار مي‌شود.

چهارشنبه 29 دی 1389  11:09 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها