0

دانلود رمان

hasan119
hasan119
کاربر طلایی2
تعداد پست ها : 3549

پاسخ به:دانلود رمان

رمان عشق برای عشق و رمان عشق ماندگار (رمان عاشقانه)

اردلان برای ساشا جشن تولد مفصلی گرفت و از کل فامیل دعوت کرد . شب هنگامی که به خانه آمد بسته بزرگی در دستش بود . به طرفش رفتم و گفتم : اردلان هدیه ات را بزار زمین روی میز کنار هدیه سولماز
این مال ساشا نیست ، مال مامانی ساشاست بیا بگیر عزیزم
مرسی چرا زحمت کشیدی و جعبه را باز کردم داخل آن یک دست لباس به رنگ سبز یشمی بود
سایه جان میشه ازت خواهش کنم برای امشب بپوشیش
لبخندی زدم و گفتم : حتما
سولماز موهایم را برایم سشوار کرد بعد از اینکه آرایش کردم ، لباسم را پوشیدم و سولماز نگاهی بهم کرد و گفت : خیلی ناز شدی لباست ام خیلی قشنگه ، مبارک باشه ، می گم اردلان هم خوب سلیقه ای داره ها !
اگه سلیقه نداشت که منو انتخاب نمی کرد ........
بخشی از کتاب رمان زیبای عشق ماندگار نوشته مهدی امین جعفری

درباره عشق love سخنهای بسیاری گفته شده است و شاید کمتر کلمه ای مانند عشق دارای تعبیرات مختلف و متناقص در ادبیات باشد . بعضی از شاعران از عشق بعنوان بالاترین مقامی که انسان به آنجا دست پیدا می کند نام می برند و درباره آن گفته اند :
زنده بی عشق ، کسی در همه عالم نیست
وآنکه بی عشق بماند نفسی آدم نیست
ز سوز عشق خوشتر در جهان نیست
که بی اون گل نخندید ابر نگریست ( نظامی )
بخشی از کتاب رمان درباره عشق برای عشق

ردیف نام کتاب توضیحات دانلود کتاب موضوع حجم دریافت
978 عشق برای عشق مهدی امین جعفری داستان 250 kb
979 عشق ماندگار فائزه عطاریان رمان 1.2 mb

چهارشنبه 29 دی 1389  11:10 AM
تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

رمان زیبای سحر/ نویسنده : فهیمه نادری فرد

چشم باز کردم و دکتر رو دیدم که با یه مرد دیگه روی نیمکت نشسته بود خیلی جوون تر بود و خوش قیافه تر و جذابتر اون مردی که کنار دکتر نشسته بود یکدفعه از جاش پرید و گفت: اوه ...اوه .. اوه فرشید جان بشین که منو احضار کردن که برم
فرشید دستشوگرفت و گفت: چیه باز یه خانوم دیدی فنرت در رفت
مرد دوباره نشستو گفت: اَه ...همش تقصیر توئه که بابا ما رو نفرستاد اروپا  آخه مگه این جا چی داره که نمی تونی دل بکنی؟
فرشید اخم کرد و گفت:آخه همین جا به زور می تونم پیدات کنم اگه بریم اونجا با اون دخترای آزادی که اونجا ست دیگه وای چه فاجعه ای رخ بده
برای
دانلود کتاب رمان سحر بصورت الکترونیکی و برای موبایل بر روی لینک های ذیل کلیک بفرمائید

دانلود کتاب صوتی     ( به حجم تقریبا 490 کیلوبایت )
دانلود کتاب صوتی    ( به حجم تقریبی 174 کیلوبایت)

تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

رمان ایرانی امشب سیمین شیردل رمان نفس سپیده

اگر میخواهی سرگذشت من رو بدونی باید قول بدی خوب به حرفام گوش کنی و هر جا بردمت بیایی
نه نگی ... بعد قضاوت کنی . در مورد همه چی ، در مورد من ، عشقم ، زندگیم و....
میخوام برگردم به گذشته . نه گذشتهای خیلی دور کمی دور . به اندازه یک وجب نه شایدم کمتر به اندازه یک پلک به هم زدن  .....

1078 رمان امشب سیمین شیردل رمان 1.3 mb
1079 رمان نفس سپیده رمان 749 kb

تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

کتاب داستان مگه تنهایی بده نوشته علی قاسمی

امتحانات خردادماه مدرسه شروع شده بود . خانه ما ن شلوغ بود . مهمان ها داشتیم ! از شهرستانمان آمده بودند . مگر می شد تنهایشان گذاشت ؟ بچه ها داشتند ! توی این فکر بودم که برای درس خ واندن به جایی بروم . مهمان هایمان شهرستانی بودند و برای همین هم رقیبی توی بازی های کامپیوتری برایم نبوده ا ند ، برای همین بود ک ه با حسین قرار گذاشتم تا به خانه یمان بیاید .
شب بود و سکوتش ، اذان مغرب بود و شکوهش ، بچه های مسجد بودند و قرارهایشان . آن شب قرار بود تا صبح در مسجد بمانند و پلی استیشن بازی کنند ! حسین بود و نداشتن تحمل حسابی که رویش باز کرده بودم .
حسین در این سال تحصیلی 4 مشروط در کارنامه داشت و می بایست در شهری ور ماه امتحان های جبرانی بدهد . از طرف دیگر به خاطر همین تعداد مشروط اجازه شرکت در برنامه های درسی مدرسه در تابستان که در یک شنبه و چهار شنبه هر هفته برگزار می شد را نداشت . اتفاقا تمام مباحث درسی تدریس شده تابستان برای اول مهر لازم بود و این
من بودم که این ها را باید به او گوش زد می کردم .

دانلود کتاب صوتی     ( به حجم تقریبا 460 کیلوبایت )
دانلود کتاب صوتی    ( به حجم تقریبی 100 کیلوبایت)
چهارشنبه 29 دی 1389  11:11 AM
تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

رمان مهرمهتاب تکین حمزه لو رمان تا ته دنیا دهکردنژاد

دستم را بالا آوردم:پدرومادرم حرفهایی می زدن که معنی اش رضایت بود.می ترسن اینبار دیگه من بمیرم وداغم رو دلشون بمونه. حسین دستم را درهوا گرفت,دستش گرم بود ودست سرد مرا گرم می کرد.آهسته دستم را به طرف صورتش برد وبوسه ای کوچک بر پشت دستم زد.صدایش می لرزید:
-خدا نکنه,ازخدا می خوام هیچ روزی رو بدون تو نبینم.
دیگراحساس ضعف وبی حالی نداشتم,از عشق حسین سرشار بودم ودلم می خواست زودتراز بیمارستان مرخص شوم وتکلیفم مشخص شود.

1120 رمان مهر و مهتاب تکین حمزه لو رمان 1.7 mb
1121 رمان تا ته دنیا سوگند دهکرد نژاد رمان 1.5 mb

تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

رمان رایگان تکین حمزه لو دختری در مه و از این همه جا

چیزی نگفت و دکتر نفس عمیقی کشید: این فاجعه یک روی دیگه هم داره. تعداد دخترای مصرف کننده این مواد بیشتر از پسرهاست. چون قرص تر وتمیزه و احتیاج به جای مخصوص و سرنگ و کثافت کاری نداره. اما می دونی چقدر خطرناک تره؟ حالا عوارض جسمی و ذهنی یه طرف، از طرف دیگه اثری است که روی احساس جنسی مصرف کننده می ذاره، رفتارهای جنسی بعد از مصرف این قرص از کنترل فرد در میاد. برای همین هم تو مهمونی ها اکثراً دختر و پسرها با حالتی عاشقانه و دوستانه با هم رابطه ای پیدا می کنن که تازه فرداش می فهمنن چه بلایی سرشون اومده. اکثراً دخترا برای پرداخت پول این مواد، و برای ادامه زندگی، تن به فحشا می دن. خیلی ها هم به خاطر بی خبری تو اون حالت، ایدز و هپاتیت می گیرن. دیگه چی بهت بگم؟خیلی ها بعد از از بین رفتن اون حالت سرخوشی، دچار افسردگی می شن و خود کشی می کنن. یه سری هم به علت توهم شدید دچار مرگ می شن. که احتمالاً برادرت تو جزو این دسته بوده.....
بخشی از کتاب رمان از این همه جا نوشته تکین حمزه لو

1204<?XML:NAMESPACE PREFIX = O />

از این همه جا

تکین حمزه لو

رمان

1 mb

1205

دختری در مه

تکین حمزه لو

رمان ایرانی

1.4 mb

تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

کتاب رمان زیبای فریاد نوشته خانم رقیه نصرالله پور ( ستاره )

رمان عاشقانه

ماه اسفند هم تموم شد و بهار با تموم قشنگی هاش اومد و این قشنگی و طراوت توی خونه ی ما هم قدم گذاشت . پرهام هنوز به گفته دکتر احترام گذاشته بود و ازم دوری میکرد . میترسید دوباره حالم بد بشه . نمیدونم ، شاید گفته دکتر بهانه ای براش بود تا ازم دور باشه .. لحظه سال تحویل کنار پرهام بودم . اولین سالی بود که عید کنار کسی بودم که دوستش داشتم . کنار کسی که درکنارش بودن آرزومه . آرزومه که توی آغوشش زندگی کنم و صدای نفس هاش لالایی شب هام باشه . شب هایی که هیچوقت برام تکرار شدنی نیستند . بعد از سال تحویل همه به پرهام زنگ زدن و سال نو رو تبریک گفتن .
صبح زود بیدار شدم و خونه رو تمیز کردم . ساعت نه بود که پرهام بیدار شد و رفت دوش بگیره . وقتی اومد من لباسم رو پوشیده بودم . با دیدن من غم بزرگی توی چشماش نقش بست . حوله رو از روی سرش برداشت و به کیفم نگاه کرد :
-    فکر نمیکردم اینقدر دقیق باشی که بخوای سر سال بری .
بلند شدم و به طرفش رفتم حوله رو به موهاش کشیدم . چشمای پف کرده اش نشون میداد شب بدی رو گذرونده .
-    دیشب نخوابید ی؟
-    چرا ! خوابیدم .
پرهام بگو تو هم دوستش داری . بگو به خاطر رفتن من ناراحتی . بگو شب بدی بود . بگو که دوستم داری ... بگو که ...
-    راستش نه نخوابیدم . میخواستم در مورد یه چیز مهم تصمیم بگیرم . در مورد شرکته .
هنوز هم مغرور و شکست ناپذیری پرهام . کاش کمی از اون غرورت رو از دست میدادی . کاش مدونستی دلم چقدر شکسته ....

http://book.aryapdf.com/arya42.gif 

http://book.aryapdf.com/arya42.gif

چهارشنبه 29 دی 1389  11:12 AM
تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

رمان زیبای مهتاب نوشته فهیمه نادری فرد

سلام من مهتاب ضیایی هستم دختری با شرایط خاص و متفاوت .مثل همه عادی به دنیا اومدم عادی بزرگ شدم و عادی هم عاشق شدم پس نمی دونم چرا روزگار این بازی وحشیانه رو علیه من به پا کرد .
بازی غیر عادلانه ای با دختری که مثل همه دخترا احساس پاک و ناب دخترونه شو کف دستش گرفته بود و با تلنگری می شکست
دختری نبودم که ضعیف جلوه کنم ولی با این که نشون نمی دادم از درون خیلی حساس و شکستنی بودم فکر می کردم هیچ وقت عاشق نمی شم . می ترسیدم آخه توی جامعه ما انگار رواج پیدا کرده بود که همیشه در حق زنا ظلم بشه
توی شهر کوچیک ما هنوز هم حقوق زن و مرد مساوی نبود مردا به راحتی هر کار دلشون می خواست می کردند و زناشون از ترس اینکه مبادا زندگیشون بهم بخوره مثل احمقها می دیدند و ساکت می موندند تا شاید شوهرش متوجه اشتباهش بشه
با عصبانیت به عقب برگشتم و همون مرد داخل نمایشگاه رو دیدم . پس اونم مثل همه مردا خودشو موجود برتر می دونست . یه جورایی از این موضوع بدم اومد و برای اینکه بهش نشون بدم که از نظر قدرت بدنی چیزی ازشون کم نمیارم بدون توجه به حرف اون جلو رفتم.  چون استخون بندیم درشت بود قدرت بندی زیادی داشتم و با تمرکز همون چیزی که توی باشگاه کونگ فو یاد گرفته بودم کمی ماشین رو بلند کردم و به عقب هول دادم
همه متعجب واستاده بودند و منو نگاه می کردند همیشه از اینکه یه موجود ضعیف به نظر بیام متنفر بودم برای همین اون لحظه که همه نگاهها تحسین آمیز بود خوشحال شدم و برای تشکرهای صاحب ماشین فقط سرمو تکون دادم و در حالی که چشمامو ریز کرده بودم از کنار اون مرد رد شدم و با صدایی که خشممو به وضوح نشون می داد گفتم: امیدوارم دیگه هیچ وقت مرد بودنتو به رخ هیچ کس نکشی
لبخندی بهم زد و من ازش رو برگردوندم و به هتل محل استقرارمون رفتم

دانلود کتاب صوتی
دانلود کتاب صوتی

چهارشنبه 29 دی 1389  11:12 AM
تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

داستان " دا " خاطرات سیده زهرا حسینی

دانلود کتاب داستان " دا "
خاطرات سیده زهرا حسینی

به اهتمام سیده اعظم حسینی

کتاب داستان  " دا " خاطراتی از دوران جنگ تحمیلی می باشد که داستان یک خانواده کرد است که پس از اخراج از عراق در خرمشهر ساکن شدند و با وقوع جنگ ماجراهایی برای اعضاء خانواده و به ویژه دختر 17 ساله انها روی می دهد که نکات جالب و اموزنده ای را بهمراه دارد و تا کنون فروش بسیار بسیار بالایی داشته است
صفحه : 371
حجم : 8.2 mb
حدودا چهارده سالم بود که کتاب زنان قهرمان را خواندم . گذشته از زنان صدر اسلام ، شخصیت جمیله بوپاشا دختر مسلمان و انقلابی الجزایری برایم بسیار جالب بود ؛ در حالی که سخت بود پذیرش این واقعیت که دختری جوان با تمام وجود با اشغالگران کشورش وارد مبارزه ای نابرابر شود . او برای برای حفظ شرافت و آزادگی مردمش تمام شکنجه های وحشیانه فرانسوی های متجاوز را به جان می خرد . اما زیر بار ذلت اشغالگران نمی رود .
در امبولانس را باز کردند . دو تا مجروح داخلش بودند . با کنجکاوی نگاه شان کردم . یکی از ان ها خیلی ناجور سوخته بود . یک تکه سیاه شده بود . ادم نمی توانست تشخیص بدهد این سیاهی تنش است با پوست بدنش ذغال شده . سالم ترین قسمت بدنش صورتش بود که پوست ان هم کنده شده بود . از زخم های صورت و دستانش خون می امد . وقتی او را روی برانکادر گذاشتند ف هیچ ناله ای نکرد . رویش ملحفه کشیدند و او را سریع بردند
مجروح دوم به نظر وضعیت بهتری داشت و دست ، پا و پشتش سوخته بود و پوست هایش اویزان شده بودند . موهای سوخته سر و التهاب پوست صورتیش چهره وحشتناکی برایش درست کرده بود. با همه این ها حالش خیلی بد نبود . او را به خاطر سوختگی کمرش روی برانکادر نشاندند و بردند

http://www.aryapdf.com/up/images/ou86g3g54yvao7yl7l0.gif

چهارشنبه 29 دی 1389  11:13 AM
تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

دانلود کتاب رمان پنجره از فهیمه رحیمی

611 رمان زیبای پنجره،جلد یک فهیمه رحیمی رمان 1.8 mb
612 رمان زیبای پنجره،جلد دو فهیمه رحیمی رمان 1.7 mb
613 رمان زیبای پنجره،جلد سه فهیمه رحیمی رمان 2 mb
614 رمان زیبای پنجره،جلدچهار فهیمه رحیمی رمان 2.9 mb

چهارشنبه 29 دی 1389  11:13 AM
تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

کارنامه و خاطرات سال 1363

دريافت

عنوان اثرکارنامه و خاطرات سال 1363

موضوعرمان

نويسنده  :  اکبر هاشمی رفسنجانی

مترجم     :  

فرمت      :  صفحه وب HTML

معرف      : 

توضيحات :  هاشمی رفسنجانی، متولد ۳ شهریور ۱۳۱۳ خورشیدی، از پرنفوذترین شخصیت‌های سیاسی ایران است.هم‌اکنون ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام را بر عهده دارد و در ضمن ایشان بعد از فوت آیت الله مشکینی به عنوان ریاست مجلس خبرگان رهبري انتخاب شده اند

چهارشنبه 29 دی 1389  11:14 AM
تشکرات از این پست
hasan119
hasan119
کاربر طلایی2

آموزش خط پهلوي

دريافت

عنوان اثرآموزش خط پهلوي

موضوععمومي

نويسنده  :  فرهاد نيلوفري