0

گپي با ايمان مبعلي در كنار زمين

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

گپي با ايمان مبعلي در كنار زمين

آنفلونزاي خوكي نگرفتم
استقلالي‌ها را رو سفيد مي‌كنم
وقتي بخواهيم ملي‌پوشان ايراني را در دوحه پيدا كنيم كار چندان سختي نداريم، در بزرگ‌ترين، مهم‌ترين تورنمنت فوتبال قاره كهن تعداد زيادي نماينده رسانه‌اي داريم كه اين دوستان در سريع‌ترين زمان ممكن مي‌توانند زمينه گفتگوي تلفني را فراهم كنند. ديروز ايمان مبعلي را پيدا كرديم، از تهران تلفن همراه خبرنگارمان را گرفتيم و او گوشي را به ايمان داد، معلوم بود تازه‌ تمرين آخر تيم‌ ملي براي ديدار با امارات تمام شده است و او كمي خسته است. اين خستگي مانع نشد مبعلي حرف نزند، از صدايش معلوم بود دنيايي انرژي دارد، معلوم بود ديگر بيمار نيست و مي‌تواند باز هم برابر امارات ستاره بي‌چون و چراي تيم ملي باشد.
به ايمان گفتيم در ايران شايعه شده است آنفلونزا گرفته‌اي،‌ او خنديد و گفت: خوكي نيست،‌سرما خورده بودم،‌خيلي شديد اما الان خوب شده‌ام و سالم سالم هستم نگران نباشيد.
ادامه داديم: نبض خط هافبك تيم ملي دست توست،‌ايمان جواب داد: نه،‌اصلا اينطور نيست، ما يك تيم هستيم، مجموعه‌اي هافبك كه همه‌مان هدفي مشترك داريم و آن چيزي جز سربلندي ايران نيست،‌اينكه يكي بالاتر، بهتر از بقيقه باشد را قبول ندارم، فوتبال ورزشي گروهي است اگر يكدست نباشيم نمي‌توانيم موفق شويم
مي‌پرسيم گل به عراق تو را به عرش برد، درست است؟ در جواب شنيديم بي‌نهايت خوشحال شدم.بيشتر به خاطر پيروزي تيم ملي نه اينكه من گل زده باشم، بازي با عراق اهميت زيادي برايمان داشت. تمام ايران به عراق حساسيت دارند و فقط پيروزي راضي‌كننده است، بچه‌ها با تمام وجود بازي مي‌‌كردند. نوعي تلاش چند برابر بود. گل خورديم نااميد نشديم،‌تساوي در همان نيمه اول خيلي كمك كرد براي برد. وقتي در دقيقه 82 پشت ضربه ايستگاهي رسيدم مطمئن بودم گل مي‌شود. توپ به تور چسبيد گريه‌ام گرفت، گريه خوشحالي...
از ايمان در مورد اينكه تنها استقلالي تيم ملي است سوال مي‌كنم؟ واقعيت اين است كه به جز من بسياري از بازيكنان استقلال مي‌توانستند ملي‌پوش باشند، بازيكنان بزرگي در تيم داريم كه ملي‌پوش بوده‌اند و بازي‌هاي بزرگي را تجربه كردند،‌من نماينده تمامي استقلالي‌ها هستم و مي‌خواهم آنها را رو سفيد كنم، اگر در تركيب تيم ملي خوب باشم و بدرخشم مي‌گويند بازيكن استقلال در تيم ملي مهره‌اي مثمر ثمر بود.
بازي با امارات براي ايران تشريفاتي است، اين مسابقه را چگوني مي‌بيني؟ اگرچه اين بازي برايمان تشريفاتي است و از قبل صعودمان به عنوان تيم اول حتمي شده است اما براي تيمي كه مي‌خواهد قهرمان شود فرقي نمي‌كند چه تيمي روبرويش است بايد قهرمان شويم آن هم با قدرت و اين يعني با بردن امارات با 9 امتياز راهي مرحله يك چهارم شويم. اين را هم مطمئن باشيد پيروزي ديگري در كارنامه‌مان ثبت مي‌شود، امارات نمي‌تواند جلوي انگيزه‌مان را بگيرد.
و ايمان بايد سوار اتوبوس مي‌شد تا از محل تمرين راهي هتل شود،‌ براي همين آخرين پرسشمان دوباره حريف بعدي‌مان بود، تا فينال همه رقيبان ريز و درشت را از پيش رو برمي‌داريم.
سه شنبه 28 دی 1389  8:49 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها