مهاجم تیم فوتبال استقلال معتقد است با شروع بازیهای لیگ هواداران تیم متفاوتی را خواهند دید و از نتایج کسب شده راضی خواهند بود.
"آرش برهانی" در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا)، پیرو شرایط استقلال گفت: اوضاع خوبی را در ترکیه تجربه کردیم و معتقدم به آمادگی مطلوب رسیدهایم. با تمرینات سنگینی که پشت سر گذاشتهایم حالا برای ادامه رقابتها از هر نظر آماده هستیم.
وی افزود: اردوی وحشتناکی در آنتالیا داشتیم و بازیکنان آنقدر خسته میشدند که پس از تمرین فقط میخوابیدند تا برای ادامه تمرینات آماده شوند.
مهاجم استقلال در مورد شایعات مطرح شده پیرو اردوی ترکیه تصریح کرد: نمیدانم این شایعات از کجا ایجاد شد. به جز استقلال 7 تیم از کشورهای دیگر هم در کمپ ما حضور داشتند و باید بگویم که محل اردوی ما کاملا ورزشی بود، نه تفریحی و افراد غیر ورزشی در آن حضور نداشتند.
برهانی ادامه داد: مدتهاست که عدهای قصد دارند برای ما حاشیهسازی کنند اما ما به این مسائل توجهی نداریم و با قدرت کارمان را ادامه خواهیم داد.
مهاجم آبیها پیرو صحبتهای قلعهنویی در فرودگاه افزود: من رابطه بسیار مناسبی با قلعهنویی دارم و وقتی در فرودگاه او را دیدم به سمتش رفتم و او نیز با صحبتهای خود روحیه خوبی به من داد.
وی در مورد مصدومیت خود تصریح کرد: فشار تمرینات باعث شد از ناحیه پشت زانو دچار مصدومیت شوم اما بعید میدانم که این آسیب دیدگی مشکلی برای من ایجاد کند.
برهانی در خاتمه پیرو بازیهای تیم ملی در رقابتهای جام ملتها گفت: پیروزیهای بسیار دلچسبی کسب شده و معتقدم این موفقیتها میتواند ادامه داشته باشد. در هر صورت تصور میکنم اگر در مرحله بعد با کرهجنوبی بازی کنیم میتوانیم نتیجه مناسب را به دست آوریم زیرا بازیکنان باتجربه استرالیا مرد روزهای سخت هستند و به طور قطع مقابل ما انگیزههای بسیار زیادی