علي سعيدلو در حاشيه عيادت از سوختهسرايي و سليماني دو كشتي گيري كه در بيمارستان بستري هستند در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس درخصوص تشكيل وزارت ورزش و جوانان گفت: فعلاً كه تغييري ايجاد نشده و من به دنبال خدمت به جامعه هستم تا ببينيم در آينده چه اتفاقي خواهد افتاد. به عنوان معاون رئيس جمهور تا آخرين لحظه با قدرت ادامه خواهم داد. فردا مشخص ميشود كه شوراي نگهبان چه تصميمي ميگيرد.
وي در پاسخ به سئوال خبرنگار فارس مبني بر اينكه آيا قطبي پس از موفقيت در جام ملتها در تيم ملي باقي خواهد ماند، اظهار داشت: همه جا به دنبال 20 هستم. اگر قطبي در اين رقابتها نمره 20 بياورد در كنار بقيه بيستها قرار ميگيرد و پس از آن فكري به حالش ميكنيم.
رئيس سازمان تربيتبدني ادامه داد: تيم ملي تاكنون عملكرد خوبي داشته و جوانان نشان دادند پتانسيل قهرماني دارند. كار آنها در آينده به مراتب سختتر خواهد شد، اما چون ايراني هستند، در آينده موفق خواهند بود. اميدوارم مليپوشان با موفقيت در بازيها دل مردم را شاد كنند تا حماسه گوانگجو تكميل شود.
وي در خصوص ديدار با سليماني گفت: سوختهسرايي و سليماني دو افتخار ورزش ما هستند. همه بايد به اين دو ورزشكار احترام بگذاريم و من نيز به وظيفه خود عمل كردم.
سعيدلو در پاسخ به اين سئوال كه در انتخابات كشتي از چه كسي حمايت ميكنيد، تصريح كرد: هر كسي كه رئيس فدراسيون كشتي شود از او حمايت خواهم كرد و بودجه لازم را در اختيار آنها قرار خواهم داد.
وي درخصوص ديدار با يزداني خرم به فارس گفت: با او در بيشتر مواقع ديدار داشتهام و در مورد كشتي، سرزدن به پيشكسوتان و بودجه صحبت كردهام البته اين ارتباط بعضي مواقع به صورت تلفني صورت ميگيرد. كشتي ورزش اول كشور است و بايد بيشتر به آن بها دهيم.
رئيس سازمان تربيتبدني با ابراز خوشحالي از حضور پيشكسوتان ورزش در ديدار با سوختهسرايي و سليماني گفت: دولت نهم و دهم به اين ورزشكاران و پهلوانان افتخار ميكند. همه ما دعا ميكنيم تا پهلوانان سلامت باشند و از همه رسانهها تشكر ميكنم كه به صورت صوتي و تصويري حرمت اسطورهها را نگه ميدارند.