0

فهيمي‌راد: داوران جوان و باانگيزه باعث خداحافظي‌ام شدند

alizarei
alizarei
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 759

فهيمي‌راد: داوران جوان و باانگيزه باعث خداحافظي‌ام شدند

جواد فهيمي‌راد در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: فدراسيون دوست داشت تا دو سال ديگر به كار قضاوت بپردازم اما وقتي داوران جوان و باانگيزه را ديدم كه رشته تخصصي‌شان فوتسال است و دوست دارند از تجارب قديمي‌هاي اين حوزه استفاده كنند، تصميم گرفتم به عنوان ناظر در كنار فوتسال باشم.
وي كه در ديدار دوستانه روز يكشنبه تيم‌هاي ملي ايران و بلژيك مورد تجليل كميته فوتسال قرار گرفت و رسما از قضاوت كناره‌گيري كرد، ادامه داد: من كارم را از سال 1370 همزمان با استارت رشته فوتسال در ايران، همزمان با دو داور ديگر آغاز كردم. آن زمان كه ليگي نبود، در مسابقات جام رمضان سوت مي‌زد و بعد هم كه ليگ برگزار شد، در همه دوره‌ها حضور داشتم. سال 84 بود كه اعلام شد طبق‌ بخش‌نامه جديد، داوران بايد يا به صورت تخصصي در فوتسال باشند و يا در فوتبال، كه من فوتسال را انتخاب كردم و دو داور ديگر كه كارشان را همزمان با من شروع كرده بودند، فوتبال را.
اين داور 46 ساله با ابراز خرسندي از برگزاري مراسم تجليل از وي، تصريح كرد: چنين كاري قبلا در فوتسال باب نبود و حتي براي صدرالدين موسوي كه داور بين‌المللي فوتسال ما بود و در سه دوره جام‌جهاني سوت زده، مراسمي برگزار نشد. خوشحالم كه از اين پس داوران جوان مي‌دانند اگر روزي بخواهند قضاوت را كنار بگذارند از آنها قدرداني خواهد شد.
فهيمي‌راد افزود: از اين پس به عنوان ناظر فدراسيون در فوتسال خواهم بود.

سه شنبه 28 دی 1389  4:12 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها