همراه اول چندین روش برای افزایش اعتبار و شارژ مجدد مشترکین اعتباری در نظر گرفته است که بتوانند سیم کارت خود را در هر مکان و زمانی شارژ نمایند.
کاربران تلفن همراهی که از سیم کارت اعتباری همراه اول استفاده می نمایند مانند مشترکین سایر اپراتورها باید برای برقراری ارتباط از جمله مکالمه، ارسال پیامک و استفاده از اینترنت همراه سیم کارت خود را شارژ نمایند. سیم کارت های اعتباری باید به صورت مداوم شارژ شوند بنابراین مشترکین همراه اول باید برای افزایش اعتبار سیم کارت خود به روش هایی دسترسی داشته باشند که با استفاده از آن بتوانند سیم کارت خود را در هر لحظه و مکانی شارژ نمایند تا از قطع شدن مکالمه یا قطع شدن اینترنت جلوگیری نمایند.
در ابتدا سیم کارت های اعتباری همراه اول فقط از طریق کارت شارژ و وارد کردن رمز شارژ، اعتبارشان افزایش پیدا می کرد اما امروزه روش های دیگر مانند استفاده از اپلیکیشن همراه من، وبسایت همراه اول و کد دستوری نیز برای افزایش شارژ سیم کارت اعتباری همراه اول تعریف شده اند.
در ادامه این مطلب به روش های افزایش شارژ سیم کارت اعتباری همراه اول و سریعترین روش شارژ خواهیم پرداخت.
· کد دستوری شارژ سیم کارت اعتباری همراه اول
ساده ترین روش برای افزایش اعتبار سیم کارت همراه اول استفاده از کد دستوری می باشد. مشترکین اعتباری با شماره گیری #1* از سیم کارت اعتباری خود می توانند بدون نیاز به اینترنت و اپلیکیشن شارژ خود را افزایش دهند.
مشترکین می توانند پس از شماره گیری #1* اعتبار سیم کارت خود را به صورت شارژ مستقیم یا شارژ فوق العاده که شامل هدیه نیز می باشد و باید در مدت زمان معینی استفاده شود، افزایش دهند.
· خرید کارت شارژ/ رمز شارژ همراه اول
اولین روش و قدیمی ترین روش استفاده از کارت شارژهای فیزیکی است که امروزه نیز مشترکین می توانند آن را از طریق دستگاه های خودپرداز یا دستگاه های POS فروشگاه ها دریافت نمایند.
برای افزایش اعتبار به این روش مشترکین اعتباری باید رمز شارژ را به صورت # کـــــــد 15 رقمی شارژ*140* وارد نموده و سپس از سیم کارت اعتباری خود این کد دستوری را شماره گیری نمایند.
· وبسایت همراه اول (mci.ir)
مشترکین اعتباری می توانند با مراجعه به وبسایت همراه اول به آدرس mci.ir انتخاب گزینه صورتحساب/شارژ، انتخاب مبلغ شارژ و تکمیل فرآیند پرداخت شارژ مورد نیاز خود را خریداری نمایند.
وبسایت همراه اول برای خرید بسته های اینترنت و مکالمه، استفاده از طرح های تشویقی و مناسبتی و ... نیز مناسب می باشد.
· اپلیکیشن همراه من
استفاده از اپلیکیشن همراه من برای افزایش اعتبار سریعترین روش شارژ سیم کارت اعتباری همراه اول می باشد. مشترکین اعتباری همراه اول می توانند با دانلود و نصب این اپلیکیشن اختصاصی همراه اول، ورود به حساب کاربری خود، انتخاب گزینه خرید شارژ، وارد کردن مبلغ شارژ مورد نظر و تکمیل فرآیند پرداخت سیم کارت اعتباری خود را به راحتی شارژ نمایند.
مشترکین همراه اول با نصب اپلیکیشن همراه من علاوه بر افزایش شارژ سیم کارت خود می توانند از خدمات دیگر مانند خرید بسته های اینترنت، مکالمه و ... بهره مند شوند.
*در تمامی روش های افزایش شارژ سیم کارت اعتباری همراه اول، پس از تکمیل شدن فرآیند افزایش اعتبار، مشترکین باید پیامکی مبنی بر افزایش اعتبار را دریافت نمایند. در غیر این صورت احتمالا پروسه افزایش اعتبار موفقیت آمیز نبوده است.
**مشترکین اعتباری برای استعلام باقیمانده شارژ خود می توانند کد دستوری #11*140* را از سیم کارت اعتباری همراه اول خود شماره گیری نمایند.
مشترکین اعتباری همراه اول می توانند از چند روش سیم کارت اعتباری خود را شارژ نمایند. استفاده از کد دستوری #1*، اپلیکیشن همراه من، وبسایت همراه اول و رمز شارژ از دستگاه های خودپرداز (ATM) یا دستگاه های POS محبوب ترین روش های افزایش شارژ همراه اول می باشند. استفاده از کد دستوری آسان ترین روش و استفاده از اپلیکیشن همراه من سریعترین روش برای افزایش شارژ سیم کارت اعتباری همراه اول می باشند.
منبع : سایت خرید و فروش سیم کارت رندباز