درمان فیستول با لیزر بهتر است به دلیل:
- لیزر نیازی به بیهوشی و بستری ندارد و به صورت سرپایی و با بی حسی موضعی در کلینیک انجام می شود و بیمار نهایتاً یک ساعت بعد به خانه می رود.
- نقاهت عمل جراحی بسیار طولانی می باشد و از چند هفته تا چند ماه ادامه دارد در حالی که لیزر کمترین دوره نقاهت را داشته و نیازی نیست بیمار برای مدت طولانی در خانه در رختخواب باشد.
- عمل فیستول با لیزر تنها یک بار انجام می شود و نتیجه قطعی دارد در صورتی که جراحی ریسک بالایی دارد، و در صورت رعایت نکردن مراقبت های دوره نقاهت:
- احتمال بازگشت فیستول و عود مجدد، تنگی مقعد یا گشاد شدن مقعد، بی اختیاری و آسیب به عضلات اسفنکتر را دارد و برای درمان دوباره باید روش دیگری به کار گرفته شود.
موارد تاثیرگذار در هزینه لیزر فیستول مقعدی
- تجهیزات کلینیک و دستمزد پزشک جراح فیستول
- اندازه و محل قرار گیری فیستول
- چه تعداد جلسه برای درمان لازم است؟
- هزینه های مربوط به دوره نقاهت فیستول و دارو و پماد برای پیشگیری از عود مجدد فیستول
آیا هزینه درمان فیستول با لیزر تحت پوشش بیمه است؟
هزینه عمل های سرپایی مثل لیزر که کمتر از شش ساعت زمان می برد و نیازی به بستری و ماندن در بیمارستان نیست، تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی نیست و بیمه هزینه آن را پرداخت نمی کند.
اما بیمه تکمیلی ممکن است با نامه پزشک، بخشی از هزینه ها را متقبل شود که برای این مورد باید با شرکت بیمه طرف قرارداد خود مشورت نمایید.
https://vanaklaser.ir/%d9%87%d8%b2%db%8c%d9%86%d9%87-%d8%af%d8%b1%d9%85%d8%a7%d9%86-%d9%81%db%8c%d8%b3%d8%aa%d9%88%d9%84/