8 قابلمه کشنده را بشناسید
رکنا: قابلمه در زندگی همه ما نقش کاربردی دارد اما باید بدانید از چه نوع قابلمه ای برای طبخ غذا استفاده کنید تا آسیب نبینید.
8 قابلمه کشنده را بشناسید
به گزارش رکنا، اگر دوست دارید بدانید چه ظروف و قابلمه هایی برای سلامت شما مضر است این مطلب را تا انتها مطالعه کنید:
وضعیت قرمز کشور در تولید گازهای گلخانه ای/ سه وزارتخانه و قوه قضائیه به میدان بیایند/ اقتصاد فردای ایران در خطر است
وضعیت قرمز کشور در تولید گازهای گلخانه ای/ سه وزارتخانه و قوه قضائیه به میدان بیایند/ اقتصاد فردای ایران در خطر است
قابلمه شیشه ای در حرارت بالا موجب ورود سرب به غذا می شود.
قابلمه مسی در صورت مصرف زیاد باعث افزایش مس بدن و نارسایی کبد می شود.
ظروف مایکروفر تجزیه شده و ورود مواد شیمیایی به غذا را سبب می شوند.
ظروف سرامیک در صورت خراش موجب ورود سرب به غذا شده و سرطان و نازایی را موجب می شوند.
ظروف و قابلمه های از جنس آلومینیوم یا روی سبب ساز آلزایمر و پوکی استخوان بوده و یبوست و کم خونی را هم می توانند ایجاد کنند.
ظروف چدن گزینه مناسبی هستند ولی در استفاده از آنها زیاده روی نکنید زیرا باعث ورود آهن ظرف به غذا می شوند و در سرطان و بیماری قلبی عروقی موثرند.
ظروف تفلون نچسب در صورت خراش موجب تب و لرز شده و تهوع آور هستند. ورود مواد شیمیایی سرطان زا به داخل غذا را هم موجب می شوند.
ظروف استیل موجود در بازار از آهن قراضه استفاده می کنند که سبب ورود نیکل و کروم به غذا می شود. پس اگر از استیل های مرغوب دارید گزینه سالمی برای آشپزی است.