برنده بخش حیات وحش
کولهِرِیرو / عکاس: پریسیلا فارون / برزیل
حتما با من همنظر هستید که این عکس رنگبندی فوقالعاده و آرامش بخشی دارد. این عکس در جنگلهای محافظت شده ساحلی در منطقه گواراکوئهکابا گرفته شده است. این منطقه هر سال مهمانهای فراوانی را جذب میکند و این دو پرنده نوک قاشقیِ گلگون هم از آن دسته هستند. عکاس درباره عکسش میگوید: "این منطقه چه برای عکاسی و چه برای تماشا فوقالعاده است. راستش دلیل اصلی ثبتِ آین عکس این بود که من سوار بر یک قایق پدالی بودم و بیصدا بودن این قایق به من اجازه میداد تا این حد به این مهمانهای زیبا و خوشرنگ نزدیک شوم."
دیگر برنده بخش حیات وحش
آماده برای پرواز / عکاس: جایاکومار امان
این عکس شاید از آن نظر حائز اهمیت باشد که در آن میتوانید اولین گام از سفری بسیار دور و دراز را تماشا کنید. این گونه خاص از فلامینگو با نام علمی فوئنیکوپتروس روزئوس در حقیقت در این لحظه آماده بلند شدن برای آغاز سفری بر فراز قاره پهناور آسیاست و احتمالا در ماههای زمستان دوباره به همین منطقه بازخواهد گشت. عکاس درباره این عکس میگوید: "این فلامینگوی باشکوه تا یک لحظه قبل از ثبت این عکس با سری در آب فرو کرده مشغول غذا خوردن بود و از روی خوش شانسی موفق شدم این عکس را در لحظه شروع یک سفر طولانی بیندازم."
عکس تحسین شده
از نمایی دیگر / عکاس: حمید راد / اندونزی
این درخت که به تنهایی در آبهای کمعمقِ منطقه راجاآمپات در اندونزی پا گرفته و رشد کرده و یک جنگل ساحلی کوچک را تشکیل داده گویی برای خودش یک جهان کوچک است. این عکس از آن جهت اهمیت دارد که به مخاطب لزوم حفظ این جنگلها را یادآوری میکند. به دور و بر ریشههای این درخت نگاه کنید و ببینید ریشه همین تک درخت چگونه شرایط رشد مرجانها به وجود آورده است.
عکس تحسین شده
یکی از ساکنین جنگل ساحلی / عکاس: جو دنیلز / مائوریتیوس
تعداد این گونه خاص از اسب دریایی با نام علمی هیپوکمپوس هیستریکس متاسفانه هر روز کمتر و کمتر میشود. در این عکس میتوانید اهمیت جنگلهای ساحلی برای حفاظت از حیوانات و گیاهان را بار دیگر مشاهده کنید و ببینید این اسب دریایی کوچکِ در خطر انقراض، چگونه در حریم امنِ ریشههای این جنگل ساحلی آرام گرفته است.
عکس تحسین شده
حمله کرمهای ابریشم / عکاس: کریستوف میسون پارکر / سیشلز
ما در واقع در این عکس تغذیه کرمهای ابریشمِ جوان و بسیار تهاجمیِ نوعی خاص از شبپره به نام توساک را از برگ یکی از درختان یک جنگل ساحلی در منطقه سیشلز مشاهده میکنیم. این عکس نمونه خوبی از نبود حفاظت لازم از جنگلهای ساحلی است و نشان میدهد چگونه ورود یک گونه جدید به یک اکوسیستم میتواند به نابودی آن اکوسیستم و تمام گیاهان و حیوانات موجود در آن بیانجامد.