گوشت قرمز یکی از مهمترین مواد پروتئینی است که در اغلب غذاها مورد استفاده قرار میگیرد. برای پخت انواع خورشتها و یا غذاهای جدید همچون لازانیا، ماکارونی و یا حتی پیتزا، به گوشت قرمز نیاز خواهید داشت. به همین خاطر باید برای خرید گوشت روشهای مختلفی را در پیش بگیرید تا بتوانید با توجه به قیمت و البته کیفیت گوشت قرمز، بهترین و مناسبترین محصول را در اختیار داشته باشید.
خرید آنلاین انواع گوشت قرمز و سفید
خرید انواع گوشت قرمز و گوشت مرغ در بسیاری از مواقع چالشبرانگیز است. برخی از مهمترین چالشهای این موضوع، به موارد زیر تعلق دارد:
- یافتن یک فروشنده مطمئن برای خرید گوشت
- حمل و نقل گوشت خریداریشده تا منزل به روش مطمئن برای جلوگیری از خرابشدن گوشت
- در نظر گرفتن زمان مشخص برای رفت و برگشت در صورت دور بودن از فروشندههای معتبر
- بررسی قیمت انواع گوشت در بازار و یافتن بهترین قیمت با بالاترین کیفیت
همه موارد بالا برخی از چالشهای مختلفی است که اغلب افراد در زمان خرید گوشت گوساله استاربال و گوسفندی با آن روبهرو میشوند. برای حل این مشکل، میتوانید خرید آنلاین انواع گوشت را امتحان کنید و با بررسی قیمت آنها از برندهای معتبر کشور، بهترین محصول را یافته و آن را بخرید.
مزایای خرید آنلاین محصولات پروتئینی
ارسال خریدها در کمترین زمان ممکن با ماشین استاندارد و یخچال دار، یکی از مهمترین مزیتهای خرید از فروشگاه محصولات پروتئینی استاربال است. دیگر مزیت مهم که باید در نظر داشته باشید، ارائه بهترین قیمت انواع گوشت قرمز است. در واقع باید بدانید که میتوانید محصولاتی با بهترین کیفیت و با مناسبترین قیمت را در این محیط یافته و خریداری کنید. بدین شکل علاوه بر اطمینان از یافتن بهترین قیمت گوشت قرمز و باکیفیتترین محصول، خریدهای شما به بهترین شکل ممکن تا منزلتان ارسال میشوند.
با توجه به همه این موارد، باید به شما بگوییم که خرید آنلاین مرغ تازه استاربال،گوشت گوساله و خرید گوشت گوسفندی استاربال تازه و کشتار روز از فروشگاه آنلاین استاربال، بهترین و سادهترین روش خرید گوشت خواهد بود. کافی است یکبار خرید آنلاین گوشت را تجربه کنید تا برای همیشه، خرید سنتی را کنار بگذارید.
ملاکهای انتخاب بهترین فروشگاه اینترنتی مواد پروتئینی:
- قیمت مناسب
- کیفیت بالا
- تازه بودن محصول
- دسته بندی مناسب
- مشتری مداری و پشتیبانی آنلاین
گوشت گوساله سالمتر است یا گوشت گوسفندی؟
برای مقایسه گوشت گاو و گوشت گوسفند، باید به سلامت این دو گوشت نیز پرداخت. شکی نیست که گوشت گوسفند و گوشت گاو، سرشار از چربیهای اشباع و کلسترول هستند. گوشت گاو، چربی کمتری در مقایسه با گوشت گوسفند دارد؛ اما گوشت گوسفند، چربی سالم تری دارد. با توجه به خوراک گوسفند زنده (عموما علف) چربی گوشت این دام، مقدار بسیار زیادی امگا 3 دارد. نسبت امگا 3 به امگا 6 در این گوشت خارق العاده است که برای سلامت قلبی و عروقی انسان بسیار مفید است.
نکته دیگر این که چربی اشباعی موجود در گوشت گوسفند، بر خلاف چربی اشباع موجود در روغن ها برای سلامت قلبی انسان مفید است. علاوه بر این، گوشت گوسفند شامل مواد مغذی بیو اکتیو و آنتی اکسیدانهایی مانند کراتین، تورین و کلسترول است. کراتین برای سلامتی عضلات بدن بسیار مهم و به عنوان منبع انرژی عضله ها شناخته میشود. بنابراین می توان گفت که گوشت گوسفند، سالم تر از گوشت گاو است.
ویژگیهای ظاهری گوشت قرمز سالم
- رنگ گوشت باید رنگ طبیعی گوشت دام و به رنگ قرمز روشن بوده و نباید تیره باشد. تغییر رنگ قرمز به سبز، قهوهای، خاکستری و سیاهی دال بر فساد گوشت است.
- سطح خارجی گوشت نباید مرطوب یا خیس باشد و لایه لزج و چسبناک روی گوشت دال بر فساد گوشت است. همچنین گوشت نباید خشک و چروکیده باشد گوشت باید سفت و قوام خود را داشته باشد. (گوشت دامهای مسن و ماده به اصطلاح (دیرپخت) بوده و سفتتر از گوشت دامهای جوان و نر میباشد)
- هیچ گونه بوی غیر طبیعی ترشیدگی یا بوی تعفن یا بو دار نباید از آن به مشام برسد و وجود بوی غیر طبیعی در محل اتصال گوشت به استخوان نشانه فساد عمقی است.
- گوشت باید کاملا تمیز، عاری از خون مردگی، ضربه، قارچ زدگی و کبودی باشد ذرات خارجی مشکوک در آن دیده نشود.
- گوشت موجود در فروشگاه باید متناسب با ظرفیت یخچالهای موجود باشد. باید کاملا بهداشتی تهیه شده و ممهور به مهر بهداشتی دامپزشکی بوده و از کشتارگاههای مورد تایید دامپزشکی تهیه شود و از خرید گوشت قرمز بدون مهر و برچسب دامپزشکی به جد خودداری نمائید.
نکات مهم خرید گوشت گوسفندی
رنگ گوشت گوسفند قرمز روشن مایل به صورتی است و چربی آن نسبت به چربی گوشت گاو کمتر بوده، طبع گرمی دارد، سریعتر هضم میشود. چاق کننده است، با مزاج و بدن انسان سازگارتر است. به دلیل بافت نرمی که دارد مناسبترین ماده غذایی برای کودکان در حال رشد است.
گوشت بره به رنگ صورتی روشن و شفاف است، کمچرب و بسیار لطیف بوده، زود میپزد و طعم بسیار خوبی دارد. گوشت قرمز انواع مختلفی دارد که عبارتند از: گوشت گوسفند و بره،گوشت بز و میش، گوشت گاو و گوساله، گاومیش و گوشت شتر. گوشت قرمز منبع غنی از املاح، موادمعدنی و ویتامینها است که پزشکان مصرف حداکثر هشتاد تا نود گرم گوشت در هفته، یا 12 گرم در روز را مناسب میدانند.