مراحل راهاندازی کافیشاپ در کانادا؛ از صفر تا صد
مرحله اول: نوشتن بیزینس پلن
اولین قدم برای راهاندازی کسب و کار کوچک، تنظیم یک طرح تجاری یا بیزینس پلن است. توجه داشته باشید، بیزینس پلنی که توسط صاحبان تجارت نوشته میشود، بسیار فراتر و دقیقتر از پیشنهادی کلی برای تامین هزینههای مورد نیاز است.
در یک طرح تجاری، فرد متقاضی باید تمام مراحلی که لازم برای رسیدن به هدف خود طی کند را بنویسد. همچنین در طرح تجاری باید مشخص شود که چرا افتتاح یک کافیشاپ میتواند برای فرد متقاضی مناسب باشد.
شاید برای شما نیز جالب باشد که بدانید که یک کافیشاپ چه میزان درآمد میتواند داشته باشد؟ اما پیش از پاسخ به این پرسش باید بدانید که درآمد یک کافی شاپ به عوامل مختلفی بستگی دارد و هر فرد بسته به تواناییهای خود میتواند، درآمد متفاوتی داشته باشد.
به صورت کلی اما درآمد بالا و بازگرداندن سرمایه اولیه پرداخت شده برای این تجارت، به این موضوع بستگی دارد که شما در چه بازه زمانی میتوانید یک دایره از مشتریان ثابت را به دست آورده باشید.
عوامل دیگری که می تواند در این زمینه موثر باشند عبارتند از هزینه های کلی پرداخت شده برای شروع کار، میزان حقوق و دستمزد، هزینههای پرداختشده برای تجهیزات و غیره. از سوی دیگر بازاریابی شبکهای و تبلیغات در رسانههای اجتماعی (دیجیتال مارکتینگ) نیز میتواند به شدت به کسب و کار شما در این زمینه، کمک کند.
در مجموع عوامل متعددی برای بازگشت سرمایه وجود دارد که رسیدن به نتیجه نهایی را دشوار میکند. با توجه به این که صنعت کافیشاپ پتانسیل بالایی دارد، میتوان انتظار داشت که با کار سخت و همچنین برنامهریزی هوشمندانه، میتوان حداکثر میزان بازگشت سرمایه (ROI) را تجربه کرد.
راهاندازی یک کسب و کار کوچک اما ممکن است چالشهای فراوانی را به همراه داشته باشد که البته میتوان با برنامهریزی دقیق این چالش را پشت سر گذاشت.
مرحله دوم: یافتن و توسعه مکان
یکی از مهمترین عواملی که میتواند موفقیت راهاندازی کافه را تضمین کند، موقعیت مکانی و طراحی کافی شاپ است. هزینه یافتن فضای مناسب به موقعیت و اندازه کافی شاپ بستگی دارد. عواملی مانند دسترسی نیز میتواند در سطح درآمد یک کافی شاپ موثر باشد.
مرحله سوم: محاسبه هزینههای مربوط به خرید تجهیزات
تجهیزات مربوط به تهیه نوشیدنیها یکی از مهمترین بخشهایی است که میتواند در سودآوری تجارت شما از اهمیت بسیار بالایی برخوردار باشد. بدون تردید تجهیزاتی که هر تجارت به آن نیاز خواهد داشت، با دیگری متفاوت است.
برخی از تجهیزاتی که باید برای یک کافیشاپ خریداری کرد، عبارتند از:
- سیستمهای تصفیه آب
- آسیاب قهوه صنعتی و قهوه ساز
- دستگاه اسپرسوساز
- نوع بیزنس خود را مشخص کنید
مرحله چهارم: نوع شراکت را مشخص کنید
اگر بخواهید تمام مراحل راه ندازی کافی شاپ به عهده خودتان باشد، مالکیت انفرادی آن را خواهید داشت. شما همچنین میتوانید از همان ابتدا شریک تجاری نیز داشته باشید. البته این نکته را در نظر داشته باشید که حتما فرد امین و مطمئنی را انتخاب کنید تا در میانه راه دچار ضرر نشوید.
مرحله پنجم: ثبت و انجام دستورات قانونی
ثبتنام تجاری یکی از ملزومات راهاندازی کسب و کار تجاری در کانادا است. برای انجام این کار باید حتما از مجاری قانونی اقدام کنید و مطمئن شوید که حتما این تجارت به نام خود شما ثبت شده باشد.
مرحله ششم: دریافت مجوز
اخذ مجوزهای لازم هر استان از دیگر اقدامات مهم و اصلی است که باید انجام دهید. این نکته را در نظر داشته باشید که قوانین دریافت مجوز در هر استان متفاوت است.
مرحله هفتم: یافتن نیروی کار و محصولات غذایی
بعد از انجام امور بیمه کافیشاپ باید به سراغ پیدا کردن نیروی کار و سپس خرید محصولات غذایی مورد نیاز بروید. در آینده میتوانید اطلاعات دقیقتری در این رابطه به دست آورید، چراکه این بخش مهمی از پروسه کاری شما به حساب میآید.
در صورتی که بتوانید این هزینهها را به خوبی پیگیری کنید، قادر خواهید بود تا سود و درآمد واقعی خود را تخمین بزنید.
در نهایت حتما این نکته را در نظر داشته باشید که شما میتوانید با استفاده از نظرات کارشناسان و متخصصان این حوزه، راه درستتری و البته آسانتری را برای رسیدن به هدف مورد نظر خود، طی کنید.
موسسه «کاناداپاس» که به صورت تخصصی در این زمینه فعالیت میکند، کلیه مسیرهای درست را با توجه به شرایط فردی شما، پیشنهاد میدهد و شما را در انجام راه منتخبتان تا نقطه پایانی، همراهی میکند.