روشهای استعلام ممنوع الخروجی
همیشه مهاجرت تنها دلیل خروج از کشور نیست گاهی اوقات سفر، مسابقه، کار یا تحصیل میتواند دلیلی باشد که شما قصد خروج از کشور را داشته باشید. برای اینکه با خالی آسوده راهی فرودگاه شوید، بهتر است قبل از سفر خارجی نسبت به استعلام ممنوعالخروجی از فرودگاه امام خمینی و یا هر فرودگاه دیگری اقدام کنید.
اپلیکیشن استعلام ممنوع الخروجی پیشخوان24
در گذشته که خبری از پیشرفت تکنولوژی و اینترنت پر سرعت نبود، تمامی افراد باید برای پیگیری به اداره گذرنامه مراجعه میکردند اما امروزه فرایند استعلام خیلی سریعتر از قبل شده است. یکی از سادهترین و در دسترسترین روشها، استفاده از اپلیکیشن استعلام ممنوع الخروجی پیشخوان ۲۴ است. برای مشاهده نتیجه استعلام با جزئیات نیاز به شماره موبایل و کد ملی دارید. همچنین در صورت عدم دسترسی به اپلیکیشن میتوانید از طریق سایت پیشخوان اقدام به استعلام ممنوعالخروجی کنید.
استعلام ممنوع الخروجی با اپلیکیشن پلیس من
یکی از روشهای استعلام ممنوعالخروجی پلیس + ۱۰ استفاده از اپلیکیشن پلیس من است. شما میتوانید با پرداخت ۵۲۰۰ تومان و وارد کردن شماره تماس و کد ملیتان نسبت به استعلام ممنوعالخروجی خود در کوتاهترین زمان اقدام کنید. همچنین میتوانید نتیجه استعلام ممنوعالخروجی epolice.ir را از طریق دانلود اپلیکیشن پلیس مشاهده کنید.
استعلام ممنوع الخروجی قوه قضاییه
استعلام ممنوعالخروجی با کد ملی، یکی دیگر از روشهای استعلام ممنوعالخروجی است. برای استفاده از سرویس ثبت من قوه قضاییه باید به نشانی exitban.ssaa.ir مراجعه کنید. برای استعلام ممنوعالخروجی نیاز به کد ملی و وارد کردن اطلاعات شخصی خود دارید تا از آخرین وضعیت ممنوعالخروجی خود مطلع شوید.
استعلام ممنوع الخروجی چک برگشتی
برای استعلام ممنوعالخروجی اجرای اسناد رسمی و استعلام ممنوعالخروجی چک برگشتی میتوانید به سامانه ثبت اسناد و املاک کشور به نشانی exitban.ssaa.ir مراجعه کنید. برای مشاهده آخرین وضعیت خروج از کشور نیاز به اطلاعاتی مانند شماره کد ملی، نام پدر، نام و نام خانوادگی و شماره شناسنامه دارید. توجه داشته باشید که شما به کمک این سایت میتوانید از وضعیت اجازه خروج کشور تمام پروندههای قضایی مطلع شوید.
استعلام ممنوع الخروجی مالیاتی با کد ملی
برای مشاهده وضعیت ممنوعالخروجی و پیگیری بدهی مالیاتی خود میتوانید به سازمان امور مالیاتی به آدرس my.tax.gov.ir مراجعه کنید و ببینید که آیا بدهی مالیاتی و اجازه خروج از کشور را دارید یا نه!
استعلام ممنوع الخروجی از اداره گذرنامه
اگرچه امروزه بیشتر افراد ترجیح میدهند که برای استعلام ممنوعالخروجی خود از روشهای غیر حضوری استفاده کنند اما هنوز هم خیلی از افراد هستند که ترجیح میدهند از روش حضوری استفاده کنند. در این بین برای استعلام ممنوعالخروجی کیفری میتوانید به صورت حضوری به اداره گذرنامه مراجعه کنید یا از اپلیکیشن پیشخوان ۲۴ و پلیس من استفاده کنید.
استعلام ممنوعالخروجی سامانه ثبت
برای اطلاع از آخرین وضعیت ممنوع الخروجی پروندههای ثبتی میتوانید به سایت سازمان ثبت اسناد و املاک کشور به نشانی ssaa.ir مراجعه کنید. همچنین در شرایط زیر میتوانید از سایت my.ssaa.ir استفاده کنید و نتیجه استعلام ممنوعالخروجی خود را مشاهده کنید.
- استعلام ممنوع الخروجی مهریه
- استعلام ممنوع الخروجی فرزند
درصورتیکه بعد از استعلام ممنوع الخروجی نظامیان، اجازه خروج از کشور را نداشتید، میتوانید با مراجعه به اداره گذرنامه اجازه موقت خروج از کشور را دریافت کنید.