0

📢کل حج تمرین رفتار با امام(علیه السلام) است.

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

👈 در احادیث هم داریم که قالت فاطمة(س) قال رسول‌اللّه (صلى‌اللّه علیه و آله و سلم) مثل الإمام مثل الکعبة او مثل علی(علیه‌السلام) مَثل امام(علیه السلام) مَثل خانه کعبه است،
📌مردم در مناسک حج باید یاد بگیرند که چه‌جور باید با امام رفتار کنند، وقتی که می‌روند و خانه کعبه را طواف می‌کنند یاد بگیرند چه‌جور دور امام بگردند،

⬅️ دور امام چرخیدن یک‌جور کنایه است، یعنی مدام حواس انسان معطوف امام(علیه السلام) باشد،
↩️هفت بار دور خانه کعبه می‌چرخند سعی کنید حواسشان جمع باشد، کسی که مکه می‌رود به قصد خانه کعبه باشد، کسی دنیا می‌آید به قصد امام(علیه السلام) باید به دنیا بیاید.

👈بقیه چیزهایی که در مکه هست حاشیه بر اصل  است؛ اگر مُحرم در یکی از مساجدی که در مکه هست وقتی می‌خواهد داخل برود به قصد خانه کعبه بروند،
⬅️ هر قسمت از ماجرا را که شما که نگاه کنید تمرین است برای یکی از رفتارهای با امام(علیه السلام).

ـ 📢حج اکبر: ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه)‌؛
👈 در سوره توبه آیه3 داریم ـ سوره توبه با بسم‌الله شروع نمی‌شود ـ و أَذان من اللّه و رسوله الى الناس یوم الْحج الاکبرِ أن اللّه بری‏ من الْمشرِکین و رسوله،
⬅️ ما یک حج داریم، یک حج اکبر داریم، حج معمولی آن حجی است که هر سال می‌روند، در حدیثی از قول امام صادق(علیه السلام) هست که حج اکبر ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه)‌ است،
↩️در حج معمولی مردم باید تمرین کنند تا در حج اکبر بدانند با خانه کعبه اصلی یعنی امام(علیه السلام) چگونه باید رفتار کنند.
◀️حج اصلی همان برنامه ظهور است.

⏪ـ ابراهیم(علیه السلام) جزو صالحین بود و دنبال ظهور و یاد گرفتن رفتار در قبال امام(علیه السلام)؛
⬅️ این حجی که الآن مردم می‌روند تمرین رفتار در زمان ظهور است، این تمرین نمادین که از زمان پدر ما آدم(علیه السلام) آغار شده و با پدر ملت اسلام ابراهیم(علیه السلام) قوام یافته و با پیامبر اعظم اسلام(ص) به کمال رسیده، تمرین چیست؟

📢 ابراهیم(علیه السلام) جزو صالحین بود، طالب این نبود که بگوید: خدایا، یک خانه ساختم، به من یاد بده چگونه دور خانه بچرخم و یک رفتارهای خاصی انجام دهم!

⬅️ ایشان خانه کعبه را بنا کرد، ایشان دنبال ظهور امام زمان(علیه السلام) بود. ایشان جزو صالحین بود.
 رفتاری که به اسم مناسک حج از خدا درخواست می‌کند و می‌فرماید: رَبَّنا وَ اجْعَلْنا مُسْلِمَیْنِ لَکَ وَ مِنْ ذُرّیَّتِنا أُمَّةً مُسْلِمَةً لَکَ وَ أَرِنا مَناسِکَنا وَ تُبْ عَلَیْنا إِنَّکَ أَنْتَ التَّوّابُ الرَّحیمُ، ↩️منظورشان این بود که خدایا، به من رفتار در قبال امام زمان را یاد بده که در قبال امام زمان می‌خواهم چه‌کار کنم؟ بعد خداوند یک‌سری رفتارهایی را به ایشان یاد می‌دهند.

کانال ایتا مسجد جامع غدیرخم
@masjed_ghadirkhom

مسجد جامع غدیر خم, [۱۲.۰۷.۲۲ ۱۴:۰۶]
🌹فرازهایی از خطبه غدیر🌹

◀️ ۶ روز مانده به بزرگترین عید ولایت و امامت

◀️خدایا :
دوست دارم بدانم که برنامه تو برای آینده چیست؟ انرا دقیقا درک کنم ,زیبایی هایش را دیده و خواص انرا دریابم ,تا با لذت جز لشکریان تو گردم و عامل بر پایی برنامه تو باشم.

❤️❤️❤️غدیری ام....❤️❤️❤️
👇👇👇👇👇👇

👈هان مردمان!
⬅️خداوند ستیزه جویان ما را ناستوده و نفرین فرموده و دوستان ما را ستوده و دوست دارد.
👈هان مردمان!
⬅️بدانید که همانا من انذارگرم و🌹 علی🌹 مژده دهنده.
👈هان!
⬅️که من بیم دهنده ام و 🌹علی🌹 راهنما.

👈هان مردمان!
⬅️ بدانید که من پیامبرم و 🌹علی🌹 وصی من است.
👈هان مردمان!
⬅️ بدانید که همانا من فرستاده و 🌹علی🌹 امام و وصی پس از من است. و امامان پس از او فرزندان اویند.

👈آگاه باشید!
من والد آنانم ولی ایشان از نسل 🌹علی🌹 خواهند بود.

👈آگاه باشید!
⬅️ همانا آخرین امام، قائم💐 مهدی 💐از ماست.
👈هان!
⬅️او بر تمامی ادیان چیره خواهد بود.

✅هشدار! که اوست انتقام گیرنده از ستمکاران.
✅هشدار! که اوست فاتح دژها و منهدم کننده ی آنها.
✅هشدار! که اوست چیره بر تمامی قبایل مشرکان و راهنمی آنان.
✅هشدار! که او خونخواه تمام اولیا خداست.
آگاه باشید! اوست یاور دین خدا.
✅هشدار! که از دریایی ژرف پیمانه هایی افزون گیرد.
✅هشدار! که او به هر ارزشمندی به اندازه ی ارزش او، و به هر نادان و بی ارزشی به اندازه ی نادانی اش نیکی کند.
✅هشدار! که او نیکو و برگزیده ی خداوند است.
✅هشدار! که او وارث دانش ها و حاکم بر ادراک هاست.
👈هان!
⬅️بدانید که او از سوی پروردگارش سخن می گوید و آیات و نشانه هی او را برپا کند. ⬅️بدانید همانا اوست بالیده و استوار.
⬅️بیدار باشید! هموست که [اختیار امور جهانیان و آیین آنان ] به او واگذار شده است.
⬅️آگاه باشید! که تمامی گذشتگان ظهور او را پیشگویی کرده اند.
⬅️آگاه باشید! که اوست حجّت پایدار و پس از او حجّتی نخواهد بود.(2) درستی و راستی و نور و روشنایی تنها نزد اوست.
👈هان!
⬅️کسی بر او پیروز نخواهد شد و ستیزنده ی او یاری نخواهد گشت.
👈آگاه باشید که او ولی خدا در زمین، داور او در میان مردم و امانتدار امور آشکار و نهان است.
2) این تعبیر به عنوان حجّت و امامت است و نظری به رجعت دیگر امامان ندارد زیرا آنان حجّت های پیشین اند که دوباره رجعت خواهند نمود.

👈مسجد جامع غدیرخم

◀️اللهم عجل لولیک الفرج
بحق الحسین علیه السلام

↩️اللهم احفظ امام الخامنه ای
🌹 🌹
⬅️به اذن الله
⬅️و یاری امام زمان (عج)
⬅️ما ایستاده ایم 👇
◀️با ولایت تا ظهور🔻
↩️با شهادت تا قیامت

کانال ایتا مسجدجامع غدیر خم
@masjed_ghadirkhom

Masjedeghadir.ir  سایت

مسجد جامع غدیر خم, [۱۲.۰۷.۲۲ ۱۴:۰۶]
💢امیرالمومنین علیه السلام، منبع علم مومنین💢

السَّلَامُ عَلَيْكَ يَا نُورَ الْأَنْوَارِ

عَنْ عَبْدِ الْمُؤْمِنِ عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ (صلوات الله علیه) قَالَ: قُلْتُ لَهُ لِمَ سُمِّيَ أَمِيرُ الْمُؤْمِنِينَ (صلوات الله علیه) أَمِيرَ الْمُؤْمِنِينَ فَقَالَ لِي لِأَنَّ مِيرَةَ الْمُؤْمِنِينَ هُوَ مِنْهُ كَانَ يَمِيرُهُمُ الْعِلْمَ.

🌴راوی گوید از امام باقر صلوات الله سوال کردم چرا امیرالمومنین به این نام "امیرالمومنین" نامیده شد؟

👈حضرت آقا امام باقر صلوات
الله علیه فرمود:
برای اینکه طعام مومنین از آن حضرت می باشد؛ که آن حضرت به مومنین طعام علمی می دهد.

📚بصائر الدرجات، ج‏1، ص: 512
📚مختصر البصائر، ص: 211
📚بحار الأنوار (ط - بيروت)، ج‏37، ص: 295

✋🏻يا أَيُّهَا الْعَزِيزُ مَسَّنَا وَ أَهْلَنَا الضُّرُّ وَ جِئْنَا بِبِضَاعَةٍ مُّزْجَاةٍ فَأَوْفِ لَنَا الْكَيْلَ وَ تَصَدَّقْ عَلَيْنَا إِنَّ اللَّهَ يَجْزِي الْمُتَصَدِّقِينَ

مسجد جامع غدیر خم
@masjed_ghadirkhom

یک شنبه 26 تیر 1401  11:23 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها