🌹فرازهایی از خطبه غدیر🌹
👈*الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِي جَعَلَنَا مِنَ الْمُتَمَسِّكِينَ بِوِلاَيَةِ أَمِيرِ الْمُؤْمِنِينَ وَ الْأَئِمَّةِ عَلَيْهِمُ السَّلاَمُ*
👈خدا را شکر میکنیم که ما را با ولایت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) بهدنیا آورد،❤️
⬅️با ولایت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) توفیق زندگی به ما عطا کرد،❤️
↩️و انشاءالله الیالابد در ولایت امیرالمؤمنین (علیهالسلام) باشیم❤️
❤️❤️❤️غدیریه ام....❤️❤️❤️
👈هان مردمان!
⬅️ شما بیش از آنید که در یک زمان با یک دست من بیعت نمایید. از این روی خداوند عزّوجل به من دستور داده که از زبان شما اقرار بگیرم و پیمان ولایت🌹 علی امیرالمؤمنین🌹 را محکم کنم و نیز بر امامان پس از او که از نسل من و اویند؛ همان گونه که اعلام کردم که ذرّیّه من از نسل اوست.
👈پس همگان بگویید:
⬅️«البتّه که سخنان تو را شنیده پیروی می کنیم و از آن ها خشنودیم و بر آن گردن گذار و بر آن چه از سوی پروردگارمان در امامت اماممان 🌹علی امیرالمؤمنین🌹 و امامان دیگر - از صلب او - به ما ابلاغ کردی،
↩️ با تو پیمان می بندیم با دل و جان و زبان و دست هایمان. با این پیمان زنده ایم و با آن خواهیم مرد و با آن اعتقاد برانگیخته می شویم.
⤵️و هرگز آن را دگرگون نکرده شکّ و انکار نخواهیم داشت و از عهد و پیمان خود برنمی گردیم.
✅[ی رسول خدا] ما را به فرمان خدا پند دادی درباره ی🌹 علی امیرالمؤمنین 🌹و امامان از نسل خود و او، که🌺 حسن و حسین 🌺و آنان که خداوند پس از آنان برپا کرده است. پس عهد و پیمان از ما گرفته شد از دل و جان و زبان و روح و دستانمان.
↩️هر کس توانست با دست وگرنه با زبان پیمان بست.
✅و هرگز پیمانمان را دگرگون نخواهیم کرد و خداوند از ما شکست عهد نبیند.
✅و نیز فرمان تو را به نزدیک و دور از فرزندان و خویشان خود خواهیم رسانید
✅و خداوند را بر آن گواه خواهیم گرفت.
✅ و هر آینه خداوند بر گواهی کافی است و تو نیز بر ما گواه باش.»
👈هان مردمان!
⬅️چه می گویید؟ همانا خداوند هر صدایی را می شنود و آن را که از دل ها می گذرد می داند.
↩️«هر آن کس هدایت پذیرفت، به خیر خویش پذیرفته. و آن که گمراه شد، به زیان خود رفته.»
↩️ و هر کس بیعت کند، هر آینه با خداوند پیمان بسته؛ که «دست خدا بالای دستان آن هاست.»
👈هان مردمان!
⬅️ اینک با خداوند بیعت کنید و با من پیمان بندید و با 🌹علی امیرالمؤمنین 🌹و 🌺حسن و حسین🌺 و امامان پس از آنان از نسل آنان که نشانه ی پایدارند در دنیا و آخرت.
👈مسجد جامع غدیرخم
◀️اللهم عجل لولیک الفرج
بحق الحسین علیه السلام
↩️اللهم احفظ امام الخامنه ای
🌹 🌹
⬅️به اذن الله
⬅️و یاری امام زمان (عج)
⬅️ما ایستاده ایم 👇
◀️با ولایت تا ظهور🔻
↩️با شهادت تا قیامت
کانال ایتا مسجدجامع غدیر خم
@masjed_ghadirkhom