بسم الله الرحمن الرحیم
ولاتحسبن الذین قتیلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون
تقدیم به همه آنانی که بر عهد و پیمان خویش با روح الله و سید علی ایستادند و ایستاده اند.
سلام بر سردار دلاور گیلان مهدی خوش سیرت
بزرگداشت و یادواره شهیدان احیای نام آنان و نحوه زندگانی آنها و جهاد آنها کار بسیار با ارزشی است .
زندگی سراسر جهاد و اخلاص مجاهد نستوه شهید مهدی خوش سیرت که در عنفوان جوانی به مقام مردان الهی بزرگ نائل آمد و هم در زمین و هم در ملاء اعلا به عزت رسید.
درخشان ترین و فروزانترین ستاره آسمان فرهنگ رهایی ، مشعل پرفروغ فرهنگ شهادت است.
تکریم و تعظیم شهیدان تلاش مقدسی است در بر افراشتن پرچم های سرخ استقلال و آزادی، بشریت از یوغ ذلت و اسارت، و گام بلندی است در راستای احیای ارزشهای مکتب توحید و عدالت زیرا که شهادت مرگ در راه ارزشهاست، و هر شهید مشعلی است که در بلندای عزت و سرافرازی یک ملت جاودانه می درخشد.
شهید زیباترین زخم بر پیکر هستی و شهادت زیباترین غزلی است که از لبهای سرخ حقیقت می تراود، شهادت بیداری را معنا می کند و بینایی را شفاف می سازد.
ملت بزرگ ایران و فرزندان اسلام به شما افتخار می کنند . آفرین بر شما که میهن خود را بر ملائکه الله نشاندید و در میان ملل جهان سرافراز نمودید.
نام شهدا در دنیا زنده است زیرا راه او و هدف او و انگیزه او چراغ هدایت و سفینه نجات است.
بگذار به بیان ساده تو را مهمان این شهدا کنم در این عصر لطیف که نسیم رحمت خدا می وزد از پروبال زدن ملائکه . بگذار صدای پروبال زدن جمعیت ملائکه ای که به اشتیاق دیدار ضیافت شهدا آمده اند بشنویم.باور کنید سخن گزاف نیست اگر بگوئیم محبت این قبیله شهیدان ما را نیز چون تو باسرحد گلبرگهای بنفشه از جمعیت بکائین فی الارض کرده است.
درود بر آنانکه راه حق را پیمودند و ماندند تا در این راه به فیض عظمای شهادت نائل گشتند شهید هندسه عالم هستی راشناخت و به مهندسی وجودش جامعه و ارزشهای آن همت گماشت.
شهادت داستان ماندگاری آنانی است که دانستند دنیا جای ماندن نیست.
من فقط یاد گرفتم که زندگی سراسر آزمون است اما کسی نگفت که مهر قبولی اش شهادت است.و من مانده ام پشت این درب ها و کارنامه ام حتی یک مهر آفرین هم ندارد.
شهادت از من می گریزد ، چنانکه من از مرگ خویش می گریزم و هیچ کس به من نگفت تا شهادت هست شهید باید شد.
و من هرگز ندانستم که شقایق چه گلی است؟ و فقط راضی شدم به این زمزمه:
چرا بستند راه آسمان را ؟ چرا برداشتند این نردبان را؟
نمی دانستم آن روزها که عده ای بی بال پرواز می کردند . پروانگان به حال آنان غبطه می خوردند.
و این شد که من امروز در گل مانده ام حتی در هزاران فرسخی راه آنان که رفتند و کار حسینی کردند نیستم آنان که خواستند تا بمانم و کار زینبی کنم.
چقدر دلم می خواهد لابه لای رملهای فکه گم شوم ، چقدر دلم می خواهد طلوع دو کوهه مرا ذوب کند در خویش و غروب شلمچه مرا در آتش عشق به یاران آخرالزمان اش خاکستر کند.
چقدر دلم می خواهد در مقر شهید چمران دهلاویه با نور یک شمع کوچک دلم روشن شود.
دلم می خواهد سحرگاهی که دور حسینیه تخریب می گردم خداوند این طواف را از من بپذیرد .
ای شهدا من به شما غبطه می خورم به سجده هایتان به ناله های نیمه شب پشت پشت خاکریز ، چقدر محتاج سجده های زلال و نیایش شما هستم ، چقدر دلتنگ یک سجاده نیاز ، یک سجاده اخلاص شما هستم .
ای شهدا که جوانمردی در ذائقه شما بود ، لحظاتی از خلوت بهشت فارغ شوید ، زخم ترکشها را فراموش کنید و از ما دلجویی نمایید.
ای شهدایی که در وقت خلوت و جلوت انس یافته اید با دلهای پر رنج ما بر آیید ، خدا حافظ ای شهدا ، ای گلبرگهای خونین شلمچه ، ای لبهای سوخته فکه ، ای گلوله های تشنه ، ای تشنه های فرات و شهادت ، خدا حافظ شما رفتید و ما ماندیم و راه نا تمام.
ای شهدا دستهای خالی مان را بپذیرید و برایمان دعا کنید تا حول حالنا الی احسن الحال گردیم ، برایمان حمدی بخوانید که ما مرده ایم و شما زنده .
یا سید علی اویس دلباخته توایم ما جز لبخند امام خامنه ای به چیز دیگری رضایت نخواهیم داد . ما تکلیف مان را با خط خوش مشق خواهیم کرد، تا ثابت کنیم راه و رسم ولایتمداری را از شهیدان آموخته ایم ، ما به شهدا قول داده ایم که به عهد هایمان وفا کنیم ، ما به شهدا قول داده ایم که بیرق انقلاب بر زمین نماند.
شهدا در قهقهه مستانه شان و در شادی وصولشان (عند ربهم یرزقون)اند و از نفوس مطمئنه ای هستند که مورد خطاب (فد خلی فی عبادی وادخلی جنتی) پروردگارند.
از خداوند متعال می خواهیم توفیق اسمرار حرکت در صراط مستقیم و نورانی شهیدان و پیروی عمارگونه و ابوذر وار از ولایت امر را بر ما ارزانی فرماید.
برادران و خواهران فریاد حکیمانه مقام معظم رهبری را بشنویم و هوشیار باشیم ، بیدار باشیم و دقت کنیم راه را درست برویم و به بیراهه قدم نگذاریم ، غفلت من و ما چه بسا تکرار کننده عاشورا باشد.
شهری به آتش می کشم گرتو لبت را ترکنی----- من چون گلی در دست تو تا که آن را پرپرکنی
بر رشته های معجز زهرا(س) قسم سید علی--------خنجر به خنجر می زنم گر تو هوای سرکنی
شهدا شرمنده ایم
والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته
نثار روح مطهر و منور جمیع شهدای لشکر قدس گیلان الخصوص فرمانده دلاور شهید مهدی خوش سیرت الفاتحه مع الصلوات
رزمنده گردان حبیب دوران دفاع مقدس – ناصر ملکی تیر ماه 1401