طرز تهیه شربت آلبالو خانگی
۱۳ تیر ۱۴۰۱
شربت آلبالو علاوه بر رفع عطش، انواع ویتامینهای گروه B و ویتامینهای A ،E ،C کلسیم، پتاسیم، فسفر، سدیم، آهن و … را دارد و برای کاهش غلظت و چربی خون و از بین بردن التهاب معده، کلیه و روده مفید است.
شربت آلبالو یکی از شربتهای خوشرنگ و خوشمزه است که مخصوصا در تابستان طرفداران زیادی دارد. اگر در روزهای گرم تابستانی، دلتان یک نوشیدنی خنک و دلچسب با طعم طبیعی میخواهد، این شربت یک گزینه خیلی عالی بهشمار میرود. این شربت هیجانانگیز برای افرادی که طبع گرم دارند به شدت مناسب است. کهیر، جوش و اگزما را هم بهبود میبخشد. با مجله دلتا همراه باشید تا طرز تهیه شربت آلبالو را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه شربت آلبالو
- آلبالو ۱ کیلوگرم
- شکر ۱/۵ کیلوگرم
- آب ۱ پیمانه
طرز تهیه شربت آلبالو
مرحله اول
آلبالوها را تمیز بشویید و دم آنها را جدا کنید. سپس به کمک دست یا دستگاه هستهگیر یا به وسیله یک نی هستههای آن را خارج نمایید.
مرحله دوم
در تهیه شربت آلبالو به ازای هر یک کیلو آلبالو یک و نیم تا ۲ کیلو شکر باید استفاده شود. آلبالوها را در قابلمه لعابی یا رویی بریزید و شکر را لابهلای آلبالوها اضافه کنید. حالا ظرف آلبالو را در یخچال بگذارید. آلبالو به همراه شکر باید به مدت حداقل ۱۲ ساعت و حداکثر ۴۸ ساعت در یخچال بماند.
مرحله سوم
پس از گذشت این مدت، یک پیمانه آب جوش اضافه کنید و به همراه شعله پخش کن، قابلمه را روی حرارت متوسط بگذارید. اجازه دهید به جوش بیاید و در این حین گاهی آلبالوها را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود. مراقب باشید که هنگام هم زدن، آلبالوها را فشار ندهید، چون این کار باعث میشود رنگ شربت آلبالو تیره شود.
مرحله چهارم
وقتی شربت آلبالو به جوش آمد به وسیله یک قاشق کف صورتیرنگ روی آن را جدا کنید و دور بریزید. اجازه دهید ۵ الی ۱۰ دقیقه دیگر قابلمه روی حرارت باشد تا شربت کاملا قوام بیاید و غلیظ شود.
مرحله آخر تهیه شربت آلبالو
قابلمه را از روی حرارت بردارید. شربت آلبالو را تا وقتی که گرم است باید از صافی رد کنید. برای صاف کردن شربت میتوانید از یک صافی فلزی یا پلاستیکی یا پارچه حریر تمیز استفاده کنید. شربت هر چه سردتر شود، غلیظتر خواهد شد. شربت آلبالوی شما حاضر است. آن را به مقدار مناسب با آب مخلوط کرده و نوش جان کنید. این شربت را در کنار تی تاپ خانگی بدون نیاز به فر نوش جان کنید.