به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت» ، به نقل از مشرق؛
محمدصادق کوشکی، فعال اصولگرا و استاد علوم سیاسی دانشگاه تهران در مصاحبه با خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا) پیرامون فعالیتهای منافقین علیه مردم ایران گفته است: این روزها عمده فعالیت آنها بر جنگ روانی متمرکز شده است. این جنگ علیه مردم ایران و نظام جمهوری اسلامی است. تمرکز این گروه بر ایجاد یاس در بین قشرهای مختلف مردم و بزرگنمایی مشکلات است. این گروه میکوشد به جامعه اینگونه القاء شود که جامعه به بن بست رسیده است.
وی افزود: این فعالیتها توسط بقایای سازمان منافقین در پایتخت کشور آلبانی (اردوگاه تیرانا) بهوسیله افرادی بالغ بر 2 هزار نفر انجام میشود. این افراد اسلحه ترور را کنار گذاشتند و در فضای مجازی و بهطور مشخص اینستاگرام، توییتر و تلگرام به فعالیت مشغول هستند. این گروه به دنبال «ترور ذهن» و «ترور امید» در جامعه هستند.
این استاد دانشگاه با بیان اینکه منافقین به شدت فضای جامعه را تیره و تار میکنند ادامه داد: اعضای این گروه چون ایرانی هستند با آداب و فرهنگ ایرانی آشنا هستند. به همین دلیل در قالبهایی فعالیت میکنند که جامعه احساس نمیکند این گروه، ترور را در فضای ذهنها و در بستر رسانهها دنبال میکند. اعضای این گروه برای عملیاتهای این چنین خود در قالب یک ایرانی، هموطن و با بهانههای مختلف ظاهر میشوند و بذر نفرت و یاس و ناامیدی را در جامعه میکارند.
کوشکی تاکید کرد: گروهک منافقین در یک فاز دیگر نیز مشغول این هستند که جوانان جامعه را به حرکات خشن و اقدامات براندازانه سوق بدهند که این نوع از فعالیتهایشان هم در ادامه فعالیتهای تروریستی گروه مذکور است.
او در پاسخ به این سوال که آیا برای طیف نخبگان جامعه کتابهای پژوهشی مناسب برای شناخت بیشتر و بهتر با گروه مجاهدین خلق (منافقین) وجود دارد، اینطور گفت: یک دوره سه جلدی از فعالیت این گروه از دورانهای متفاوت تا دوره اخیر در موسسه مطالعات و پژوهشهای سیاسی آماده شده است. این کتاب مناسب پژوهشگران و افرادی است که خیلی جدی در زمینه این گروه کار و مطالعه میکنند.
او همچنین در پاسخ خبرنگار ایبنا که آیا کتابهایی برای عامه مردم هم وجود دارد تا بهتر با فعالیتها و ماهیت گروه تروریستی مجاهدین خلق (منافقین) آشنا شوند، گفت: برای عامه مردم شاید کتاب مناسبی –هنوز- تالیف نشده باشد.
کوشکی ادامه داد: در مورد اقدامات گروهک منافقین لازم است کتابهایی برای نوجوانان داشته باشیم که نداریم. همچنین برای جوانان و مطالعه عمومی لازم است کارهایی داشته باشیم که متاسفانه ندیدم.
*گزاره مؤکد صحبتهای دکتر کوشکی "کمکاری تبیینی در حوزه معرفی و شناخت منافقین" است.
کوتاهی و اهمال آسیبزایی که ادامه یافتن آن صد البته بخشودنی هم نیست.
دقت شود که یکی از آسیبهای حوزه فرهنگ و رسانه در یک جامعه "مناسبتزدگی" است. یعنی اصحاب رسانه و فرهنگ صرفا به مقتضای حال و مناسبتها درباره قضایا صحبت کنند و به مقولاتی مثل "آگاهیبخشی بینا نسلی"، "تداوم جهاد تبیین" و "جلوگیری از فراموشی جمعی" توجهی نداشته باشند.
الزام این 3 گزاره البته در رخدادهایی مثل پرونده منافقین، سیاهنمایی دشمنان، مثبتات اقتصادی نظام جمهوری اسلامی، لزوم احترام به پرچم کشور و قدردانی از اقدامات مثبت مسئولان بیشتر هویدا میشود.
گفتنیست خبرگزاری کتاب در مقدمه مصاحبه دکتر کوشکی متن جالبی نوشته است که دقت و تأمل در آن ضروری به نظر میرسد:
در این مقدمه میخوانیم:
"مدتی است در فضای جامعه شاهد اتفاقات عجیبی هستیم. یک روز سامانههای مدیریت شهری هک میشود و روز دیگر تصاویری از دیدار و سخنرانی مسعود رجوی، رئیس گروه تروریستی مجاهدین خلق که در ادبیات سیاسی ایران به «منافقین» مشهور هستند در شبکههای تلویزیون داخلی ایران در قالب حملات سایبری دیده میشود.
از سویی در فضای مجازی هم فعالیتهای گستردهای در جریان است تا مردم ایران از همه چیز ناامید شوند. یکسری از اکانتهای سایبری هم در شبکههای اجتماعی به این ناامیدی دامن میزنند."
در کنار تأکیدات دکتر کوشکی مبنی بر تقلای منافقین برای القای شرایط بنبست همچنین بایستی متوجه "دنبالههای داخلی دشمن" نیز بود که چگونه همجهت با دشمن در جهت القای بنبست حرکت میکنند. مثلا تشکل اصلاحطلب مجمع روحانیون مبارز، پیش از این طی بیانیهای به مناسبت سالروز ارتحال امام(ره) درباره شرایط ایران و مردم ایران نوشته بود: "نه تنها امروزش تیره و تار است که آینده اش وحشتناک تر از امروز است"!
جدای از دقت در رصد حرکات منافقین؛ توجه به حرکت جریانات داخلی همسو با آنها نیز یک ضرورت است...