سلام بچه ها
میخواستم یه تجربه ی خوبو باهاتون به اشتراک بزارم، چون به نظرم برای دانش آموزا و دانشجو و اونایی که واسه کنکور میخونن خیلی می تونه مفید باشه و حتما به کارشون میاد و میتونن استفاده کنن، البته به نظرم همه دنبال همچین راه حلی هستن برای کتاباشون.
من ماه پیش یعنی اردیبهشت 1401 بعد از کنکور ارشد تصمیم گرفتم کتابای کنکورم رو بفروشم و به همراهش کتابای دانشگاهی زمان کارشناسی که نیازی بهشون ندارم.
برای فروختن کتابام راه های مختلفی رو امتحان کردم مثلا رفتم با چندتا مغازه کتابفروشی صحبت کردم یا اینکه به صورت کیلویی تصمیم گرفتم بفروشمشون و ... اما خب هیچکدوم راحت و بدون دردسر نبود، در کنار همه ی اینا مبلغایی که پیشنهاد میکردن هم انقدر پایین بود که خودم تصمیم می گرفتم کتابامو بزارم سرکوچه تا اینکه بفروشم!
به پیشنهاد یکی از دوستام داخل گوگل دنبال سایتایی گشتم که خرید و فروش کتاب دست دوم انجام میدن و میشد کتابامو بهشون به صورت آنلاین بفروشم یا اینکه اونا کتابام رو برام بفروشن.
سایت های مختلفی برای این کار وجود داشت و من بعد از اینکه به صورت کوتاه بررسیشون کردم، داخل یکی از این سایتا تصمیم گرفتم کتابامو برای فروش بزارم و بعد از حدود یک ماه تمام کتابای من به صورت کتاب دست دوم با قیمتی که خودم تایین کردخه بودم فروخته شد، بدون اینکه هزینه ی رفت و آمدی پرداخت کنم یا زمان زیادی رو برای این کار صرف کنم.
اگر شما هم از این تجربه ها دارید ممنون میشم به اشتراک بزارید.
سایتی که من کتابام رو فروختم، فروشگاه اینترنتی کتاب دست دوم یونی بوک بود. اگر شرایط شما هم مثل من هست پیشنهاد می کنم از این سایت استفاده کنید.