0

علایم وبا

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 21043
محل سکونت : کرمانشاه

علایم وبا

 

۲ تیر ۱۴۰۱ - ۲۲:

وبا به ایران آمد؟ مهمترین علامت این بیماری را بشناسید

«وبا بیماری‌است که حدود ۸۰ درصد بیماران می‌توانند علائم بالینی نداشته باشند یا اسهال خفیفی داشته باشد، حدود ۱۰ الی ۱۵ درصد اسهال متوسط دارند، اما حدود ۵ درصد بیماران علائم بالینی مانند اسهال خیلی شدید دارند.»

به گزارش خبرآنلاین، امروز روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کردستان اعلام کرد که تعداد موارد مشکوک به بیماری التور وبا در استان کردستان تاکنون به ۱۰ نفر رسیده است.

پیش از این مریم مسعودی‌فر، رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت به خبرآنلاین گفته بود: «در استان‌های مرزی موارد مشکوک وبا گزارش شده است، ما درحال بررسی هستیم تا تایید قطعی این موارد مشخص شود، موارد مشکوک کسانی هستند که سابقه مسافرت خارج از کشور را داشتند که بعد از بازگشت علائم بیماری در آن‌ها مشاهده شده است.»

بر این اساس لازم است همه ما علائم این بیماری را بهتر بشناسیم. رئیس اداره بیماری‌های منتقله از آب و غذا وزارت بهداشت درباره روش‌های انتقال وبا می‌گوید: «روش‌های اصلی انتقال از طریق آب و مصرف مواد غذایی آلوده است، یعنی اگر آب غیربهداشتی باشد یا مواد غذایی به صورت خام استفاده شود، یا بعد از پخت آلوده شده باشد سبب انتقال بیماری می‌شود.»

علائم بیماری چیست؟

مسعودی‌فر در پاسخ به این پرسش که علائم بیماری وبا چیست به خبرآنلاین می‌گوید: «وبا بیماری‌است که حدود ۸۰ درصد بیماران می‌توانند علائم بالینی نداشته باشند یا اسهال خفیفی داشته باشد، حدود ۱۰ الی ۱۵ درصد اسهال متوسط دارند، اما حدود ۵ درصد بیماران علائم بالینی مانند اسهال خیلی شدید دارند. علاوه بر اسهال ممکن است بیمار دچار استفراغ شود، بنابراین چیزی که بسیار ما را نگران می‌کند بروز اسهال آبکی شدید است که منجر به کم آبی بدن می‌شود.»

روش‌های پیشگیری از ابتلا به وبا

مسعودی‌فر درباره روش‌های پیشگیری از مبتلا شدن به وبا بیان می‌کند: «برای پیشگیری مصرف آب سالم برای خوردن، شست‌وشوی میوه و سبزیجات و ضد عفونی میوه و سبزیجات خیلی مهم است، چیزی‌که اهمیت دارد دفع صحیح فاضلاب است، چراکه در برخی مناطق ممکن است مدفوع به‌صورت غیربهداشتی دفع شود، و این مسئله برای انتشار بیماری خطرناک است، چیزی‌که اهمیت دارد رعایت بهداشت دست‌ها است. از همه خواهش می‌کنیم قبل از تهیه و خوردن مواد غذایی شست‌وشوی دست با آب و صابون حداقل به مدت بیست ثانیه را رعایت کنند.»

 

بیشتر بخوانید:

۱۳ راه پیشگیری از ابتلا به وبا در سفرهای نوروزی

شیوع وبا در ایران دور از انتظار نیست؛ راه‌های پیشگیری و درمان چیست؟

 

4747

کد خبر 

جمعه 3 تیر 1401  12:49 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها