رییس سازمان برنامه و بودجه در حاشیه جلسه هیات دولت به سوالات خبرنگاران درباره نظام یارانهای کشور، حقوق بازنشستگان و دیگر برنامههای این سازمان پاسخ داد.
به گزارش ایسنا، مسعود میرکاظمی، رییس سازمان برنامه و بودجه در جمع خبرنگاران در حاشیه جلسه هیات دولت در پاسخ به این که چه خبر جدیدی درباره برنامههای این سازمان وجود دارد، گفت، یارانههای مردمی به طور مرتب به حساب خانوارها واریز میشود.
میرکاظمی در پاسخ به سوالی درباره اشخاصی که اعتراضی در زمینه دریافت یارانهها داشتهاند، گفت: باید به اعتراضات رسیدگی شود. البته وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی یک سری اطلاعاتی دارد و باید اینها را تبیین بکنند. اگر اطلاعات اشکال دارد، اصلاح میکنند، یارانهشان برقرار و مابهالتفاوت به حسابشان پرداخت میشود و اگر هم اطلاعاتی که داده شده و در وزارتخانه موجود است، صحت داشته باشد، یارانه به آنها تعلق نمیگیرد.
او در پاسخ به این که آیا سازمان برنامه و بودجه به درگاه الکترونیک خدمات هوشمند متصل شده است، گفت: همهی دستگاهها متصل میشوند. یک بخشهایی متصل شده است، انشاءالله ادامه میدهیم. ما خودمان هم در حال تکمیلتر کردن سامانههایمان هستیم. کار سنگینی را در ارتقای سامانهها شروع کردهایم که خیلی میتواند در آینده کمک کند.
رییس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این سوال خبرنگار ایسنا که درباره حقوق بازنشستگان چه کسی باید نظر نهایی را بدهد، هیات وزیران یا مجلس، بین کرد: طبق آن چیزی که ما اطلاع داریم، قوانین میگوید، هیات دولت باید تصویب بکند که هیات دولت تصویب کرده و هیات تطبیق باید به ریاست محترم مجلس، نظر مشورتی بدهد. بین مجلس و دولت جلساتی برگزار میشود و علیالقاعده، بر اساس مستندات تصمیم خواهند گرفت.
میر کاظمی در پاسخ به این که اصلاحی صورت خواهد گرفت، گفت: بستگی به قانون دارد.
او در ادامه در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر این که برنامه هفتم در چه مرحلهای قرار دارد، گفت: برنامه هفتم سیاستهای ابلاغی هنوز ابلاغ نشده ولی جلسات مشترکی بین مجلس، مجمع تشخیص مصلحت نظام و سازمان برنامه وجود دارد و جلسات ادامه دارند تا بتوانند هر چه زودتر با نهایی شدن سیاستها[پیگیریها و اقدامات لازم را انجام دهند]. ما هم کار موازیاش را از سال گذشته در موسسات علمی و تحقیقاتی خودمان شروع کردهایم تا زمانی که سیاستها ابلاغ میشوند، فرصت کافی داشته باشیم تا بتوانیم کارمان را سرعت بدهیم، چون میدانید که برنامه باید برسد، در دولت تصویب شود، بعد در مجلس تصویب شود و وقتی میخواهیم بودجه ۱۴۰۲ را بنویسیم، باید مبتنی بر این برنامه باشد. علیالقاعده، بایستی حداکثر تا شهریور در مجلس تصویب شود که این زمان خیلی خیلی کوتاه است، امیدواریم برسانند.
رییس سازمان برنامه و بودجه در پاسخ به این که اگر این کار انجام نشود، چه خواهد شد، گفت: همین قانون باید یک سال دیگر تمدید شود و سال بعد در برنامه قرار بگیرد.
او درباره این که رویکرد این سازمان در برنامه هفتم، در حال حاضر، چیست، توضیح داد: چون سیاستها ابلاغ نشدهاند، من الان صحبتی نمیکنم. انشاءالله سیاستها که ابلاغ شوند، بیشتر توضیح میدهیم.