روش فریز کردن آلو و انجماد آن به شکل درست
ساده ترین راه برای حفظ آلوهای اضافی و نگهداری طولانی مدت آن، فریز کردن است. منجمد کردن آلو به شما اجازه می دهد تا در زمانی که دسترسی به آلوی تازه ندارید از آن در مصارف گوناگون استفاده کرده و لذت ببرید. مزیت فریز کردن بر کنسرو کردن میوه ها در این است که میوه های فریز شده دارای مزه طبیعی تر و مواد مغذی بیشتری هستند.
روش اول فریز کردن آلو :
در ابتدا آلوهایی را انتخاب کنید که کاملا رسیده و بدون چین و چروک یا لکه باشند. آلوی منجمد زمانی بهترین مزه را دارد که قبل از انجماد رسیده و خوش طعم باشد
از فریز کردن آلوهای بیش از حد رسیده یا کمی سبز خودداری کنید زیرا پس از رفع انجماد دارای طعم و مزه ای مطلوبی نخواهند بود.
اگر آلوها سفت و نرسیده هستند، آنها را به مدت چند روز در دمای اتاق نگهداری کنید تا نرم و رسیده شوند، سپس در فریزر قرار دهید.
آلوها را قبل از فریز کرن تمیز بشوئید، سپس با چاقو برش داده و هسته آنها را جدا کنید. هر قاچ از آلو باید تقریبا 3 سانتی متر باشد تا بافت آن حفظ شود.
برش های آلو را با فاصله از یکدیگر در ظرف بگذارید تا هنگام انجماد به یکدیگر نچسبند. آلوها را به مدت چند ساعت در فریزر قرار دهید تا کمی سفت شده حالت انجماد بگیرند. سپس از فریزر خارج کرده و در کیسه پلاستیکی بریزید و دوباره در فریزر قرار دهید.
با این روش آلوها را می توان به مدت 6 ماه نگهداری کرد.
روش دوم فریز کردن آلو:
در این روش آلوها در شربتی ریخته و سپس در فریزر قرار داده می شود. برای انجام این روش مراحل زیر را دنبال کنید:
آلوها را تمیز بشوئید.
پوست آلوها را جدا کنید زیر در این روش پوست آلو پس از فریز شدن شکل و ظاهر خود را از دست می هد و روی طعم آلو تاثیر بدی می گذارد.
دو قابلمه یکی را با آب جوش و یک را با آب و یخ آماده کنید.
با استفاده از چاقو انتهای آلوها را یک برش ضربدری بزنید تا پوست آلوها ترک برندارد.
آلوها را به مدت نیم ساعت در آب جوش بریزید، سپس آلوها را از آب جوش خارج کرده و در قابلمه حاوی آب و یخ بریزد.
بعد از نیم ساعت آلوها را آبکش کرده و پوست آنها را به راحتی جدا کنید.
اکنون به راحتی آنها را در اندازه های دلخواه برش داده و هسته را خارج کنید.
برای جلوگیری از سیاه شدن آلوه در فریزر می توانید مقداری آب لیمو روی آنها بریزید.
درون یک ظرف شربتی از آب و شکر تهیه کنید و آلوها را در آن مخلوط کنید. این روش موجب خوش طعم شدن آلوها و ماندگاری آنها تا یک سال می شود.
آلوها را به همراه شربت در کیسه های زیپ کیپ ریخته و بسته بندی کنید.
هنگام استفاده می توانید کیسه های پلاستیکی را در مجاورت هوای آزاد یخ زدایی کنید.