0

طرز تهیه آب پنیر و موارد استفاده از آن

 
rasekhoon_mobile
rasekhoon_mobile
کاربر برنزی
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 845
محل سکونت : اصفهان

طرز تهیه آب پنیر و موارد استفاده از آن

طرز تهیه آب پنیر خانگی

مواد لازم

  • ۴ لیتر شیر کامل. (هرچقدر چربی شیر بیشتر باشد، ماست بیشتر می‌شود)؛
  • ۵۰۰ میلی‌لیتر ماست.

طرز تهیه

  1. شیر را درون ظرف بریزید و بگذارید در دمای ۹۰ درجه سانتی‌گراد بجوشد. مراقب باشید که دما بیشتر نشود.
  2. شیر را از روی حرارت بردارید و بگذارید خنک شود و دمایش به ۴۰ درجه سانتی‌گراد برسد. سپس ماست را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
  3. ماست را تا ۱۲ ساعت در دمای اتاق قرار دهید. (اگر می‌خواهید این فرایند آهسته انجام شود، می‌توانید ظرف را داخل یخچال بگذارید.)
  4. بعد از ۱۲ ساعت آن را بچشید و اگر خواستید طعم تندتری داشته باشد، بگذارید بیشتر بماند.
  5. وقتی از طعم ماست راضی بودید، محتویات ظرف را در پارچه‌ای کتان بریزید و زیر آن ظرفی بگذارد تا آب پنیر جدا شود. این کار ممکن است کمی زمان ببرد. با توجه به میزان چربی شیر ممکن است به مقدار مساوی ماست و آب پنیر داشته باشید. (چربی شیر ممکن است در طول سال و با توجه به منطقه پرورش گاو تغییر کند.)

موارد استفاده از آب پنیر

  • تخمیر سبزیجات، ترشی‌ها، چاشنی‌ها؛
  • خیساندن غلات؛
  • استفاده به‌عنوان محصول مراقبتی مو؛
  • اضافه‌کردن به آب گیاهان.

با آب پنیر چی درست کنم

از آب‌پنیر می‌توانید در تهیه خوراکی‌ها و نوشیدنی‌های زیر استفاده کنید:

  • تهیه پاستا، سیب‌زمینی، بلغور جوی دوسر، برنج؛
  • اضافه‌کردن به سوپ و خورش؛
  • اضافه‌کردن به اسموتی‌های خانگی؛
  • کیک (به‌جای آب یا شیر)؛
  • تهیه لیموناد.
یک شنبه 29 خرداد 1401  7:21 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها