باد خنک حاصل از دریچه کولر در ساعات گرم تابستان، لذتی بهشتی بوده و تنها در صورت عدمدسترسی به برق شهری شما را از این حس خوشآیند دور خواهد نمود. معماران ساختمانی در طراحی بناهای امروز مسیری با عنوان کانال کولر را برای عبور جریان هوای گرم و سرد در نظر گرفته و با استفاده از انواع دریچه کولر سعی در کنترل آن دارند. اما ساختمانهای که کمی فضای سنتی و قدیمیتری دارند نیز میتوانند از مدلهای کولر آبی، گازی یا حتی چیلر نیز بهره ببرند.
https://tahviehsun.ir/%d8%af%d8%b1%db%8c%da%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d9%84%d8%b1/
زندگی جامعه بشری طی سالیان گذشته تغییرات زیادی و استفاده از سیستمهای هوارسانی در ساختمانها نیز جزئی از آن است. با توجه به کانون تجمع افراد در ساختمان در واحدهای مشاع بهتر است از کانال کولر و دریچه تنظیم خروجی هوا مناسب بهره برد. طی این مقاله بهدنبال آشنایی شما عزیزان با اهمیت کانال کولر، هوارسانی و دریچه کولر خواهیم بود. در صورت علاقهمندی به شناخت دریچههای گوناگون کولر تا انتهای این مطلب همراه سایت تهویه سان باشید.
دریچه کولر
با افزایش جمعیت در شهرها و تمرکزی شدن محل کار ادارات شاهد تجمع در محلی مشخص توسط حجم زیادی از افراد هستید. دسترسی به اکسیژن مورد نیاز امری ضروری بوده و با توجه به آلودگیهای شهری امکان باز کردن پنجرهها به شکل سالیان نهچندان دور وجود نخواهد داشت. از اینرو با استفاده از سیستم هوارسانی مسیری خاص جهت انتقال هوای سرد و گرم به محیط داخلی ساختمان مسکونی یا اداری را فراهم خواهد شد.
اما شدت و میزان هوای خنک یا گرم ورودی به اتاق چگونه کنترل خواهد شد؟ در بخش انتهایی سیستم هوارسانی نوع خاصی از دریچههای هوا با نام دریچه کولر در نظر گرفته شده و بر اساس ابعاد، اندازه، شکل پره و دیگر قابلیتها، توانایی مهار مقدار خروجی هوا وجود دارد. دریچههای کولر علاوه بر سیستم هوارسانی ساختمان قابلیت نصب بر روی کولرهای آبی را نیز داشته و با هدایت مسیر پرتاب باد آن موجب بهبود وضعیت خنکسازی محیط داخلی خواهند شد.