یکی از بهترین راهها برای بررسی تواناییهای مکالمهتان سر به سر است و بدون شک اسپیکینگ آیلتس یکی از شناختهشدهترین امتحانها است. این چک که توسط متخصصان چک زبان در سراسر جهان طراحی شده است، تصویری درست و واقعی از توانایی های زبان انگلیسی شما به شما ارائه می دهد.
در ادامه، در رابطه با ساخت چک آیلتس Talking و یکی از بهترین روش ها برای تقویت آیلتس Talking برای شما تعریف کردیم، پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.
بخش های کاملا متفاوت Talking IELTS
چک آیلتس Talking برای ارزیابی توانایی شما برای معرفی خود و بحث در مورد آموزش و شغل خود استفاده می شود. این قسمت دارای سه مولفه است و سه نوع سوال درخواست می شود تا توانایی شما در صحبت کردن در مورد چندین موضوع بررسی شود و توانایی های زبانی شما در شرایط رسمی و غیر رسمی به چالش کشیده شود.
تخصص صحبت کردن آیلتس
نیمه اول: مقدمه و مصاحبه (4-5 دقیقه)
در این قسمت، ممتحن خود را معرفی می کند و از شما می خواهد که خود را معرفی کنید و از شناسایی خود اطمینان حاصل کنید. (با ارائه کارت شناسایی صدا، کارت سراسری یا پاسپورت). سپس باید به سؤالات عادی در مورد مسائل آشنای مربوط به مسکن، خانه، کار، آموزش و فعالیت پاسخ دهید.
? صبح بخیر. هویت من جان اسمیت است. ممکن است مشخصات کامل خود را به من اطلاع دهید -
! آیا می توانم مشخصات شما را ببینم؟ با تشکر -
? من در این نیمه ابتدایی، از شما سؤالاتی در مورد خودتان میپرسم. بیایید با عزیزانتان بحث کنیم. آیا شما یک خانواده بزرگ خواهید داشت -
چقدر با عزیزانتان وقت می گذرانید -
? دوست دارید به عنوان یک خانواده چه کاری انجام دهید -
آیا مردم کشور شما معمولاً نزدیک خانواده خود هستند -
? بیایید به صحبت کردن در مورد تخصص بپردازیم. آیا هر روز از دستگاهی استفاده می کنید -
به طور معمول چگونه از وب استفاده می کنید -
ماشین فن آوری مورد علاقه شما چیست -