مواد لازم غذا با تن ماهی و بادمجان
پیاز یک عدد
بادمجانسه عدد
کنسرو تن ماهی یک عدد
سیر دو حبه
جعفری و ریحان ریز خرد شدهدو قاشق غذاخوری
گوجه فرنگیدوعدد
پنیر پیتزا یک چهارم پیمانه
روغن زیتون دو تا سه قاشق غذاخوری
نمک وفلفل، زردچوبه به میزان دلخواه
طرز تهیه غذا با تن ماهی و بادمجان
بادمجان ها را حلقه کنید و با کمی روغن زیتون چرب کنید و در سینی فر بگذارید و با دمای ۲۲۰ درجه بپزید کمی که طلایی شدند از فر خارج کنید و بگذارید خنک شود.
پیاز را نگینی خرد کرده در کمی روغن تفت دهید، سیر له شده را به همراه زردچوبه اضافه کنید.
گوجه رنده شده را اضافه نمایید و مخلوط کنید.
تن ماهی را از روغنش جدا کنید و با چنگال خردش کنید و به مواد اضافه کنید و صبر کنید همه آب مواد کشیده شود.
در ظرف مناسب یک لایه حلقه بادمجان بچینید و رویش مخلوط تن ماهی را بریزید و سپس با پنیر پیتزا بپوشانید و سبزی معطر بپاشید.
این لایه ها را تا اتمام مواد ادامه دهید.
لایه آخر را پنیر پیتزا بپاشید و در چند دقیقه در فر ۱۸۰ درجه قرار دید تا پنیر ذوب شود.