0

طلاق توافقی با داشتن حق طلاق

 
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 25059
محل سکونت : اصفهان

طلاق توافقی با داشتن حق طلاق

طلاق توافقی با داشتن حق طلاق

تقریبا تفاوت زیادی بین طلاق توافقی و طلاق با داشتن حق طلاق نیست و روال مشابه ای در هر دو نوع طلاق وجود دارد. اما بهتر است که خانم با داشتن حق طلاق درخواست طلاق از طرف مرد و یا طلاق از طرف زوج بکند. این نوع طلاق دارای شرایط بسیار و پیچیده ای است که پیشنهاد می کنیم در این مورد از مشاوره تلفنی رایگان دادسو کمک بخواهید.
برای طلاق توافقی چه مدارکی لازم است بیشتر بخوانید: برای طلاق توافقی چه مدارکی لازم است
طلاق از طرف زوجه با داشتن حق طلاق

در این شرایط خانم دادخواست طلاق از طرف زوجه را ارائه می‌کند و وکیل طلاق معرفی شده وکالت همسر خانم را بر عهده می‌گیرد.

    نکته مهم در این مورد این است که وکیل فقط وکالت آقا را بر عهده خواهد داشت و از لحاظ قانونی اجازه ای برای وکالت از طرف خانم را نخواهد داشت. چون طبق قانون در یک دعوای حقوقی یک وکیل اجازه ندارد از جانب خواهان و خوانده وکالت کند.

پس خانم باید در همه مراحل همراه وکیل حضور داشته باشد. در صورتی که خانم مایل باشد که در هیچ مرحله‌ای حاضر نباشد می‌تواند به یک وکیل دیگر وکالت دهد تا وکیل دوم به جای خانم حاضر باشد و در هیچ مرحله‌ای از طلاق نیازی به حضور خانم و یا آقا نباشد. در بخشنامه جدید طلاق توافقی، شرایطی مشابه با طلاق با داشتن حق طلاق زن مطرح شده که در صورت نداشتن حق، می‌توانید از آن کمک بگیرید.
محاسبه مهریه به نرخ روز چگونه است؟ بیشتر بخوانید: محاسبه مهریه به نرخ روز چگونه است؟
نمونه دادنامه های موفق دادسو در سال ۱۴۰۰
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۷
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۸
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۹
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۱
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۲
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۳
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۴
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۵
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۶
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۷
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۸
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۹
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۱
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۲
نمونه دادنامه طلاق توافقی ۳
Previous
Next
 مراحل طلاق با داشتن حق طلاق

اولین مرحله از مراحل طلاق از طرف زن با داشتن حق طلاق محضری این است که خانم باید به یکی از دفاتر پیشخوان قضایی مراجعه کند و دادخواست طلاق از طرف زوجه را ارائه نماید. همراه داشتن مدارک شناسایی و سند ازدواج در این مرحله ضروری است.

بعد از آن که جلسات مشاوره و غربالگری و حضور یا عدم حضور زوجین در این جلسات مشخص خواهد شد، خانم به همراه وکیل طلاق باید به دادگاه مراجعه نماید و از دادگاه درخواست حکم طلاق را بکند.

سپس مجددا به همراه وکیل باید به یکی از دفاتر ثبت طلاق (محضر) مراجعه کند و با حضور دو شاهد مرد، خانم اسناد را امضا کرده و وکیل هم وکالتا از جانب آقا امضا کند و صیغه طلاق جاری شود. لازم است بدانید که در این زمینه در دادگاه طلاق چه بگویید و از چه مدارکی استفاده کنید.
برای طلاق توافقی چه باید کرد بیشتر بخوانید: برای طلاق توافقی چه باید کرد
 مراحل طلاق از طرف زن با داشتن حق طلاق
مراحل طلاق از طرف زن با داشتن حق طلاق
با داشتن حق طلاق چگونه در دادسو اقدام کنم

پاسخ به این سوال که با داشتن حق طلاق چگونه اقدام کنم زیاد پیچیده نیست. پیشنهاد ما به شما این است که قبل از هر گونه اقدامی حتما با یک وکیل یا کارشناس حقوقی مشورت نمایید.

مشاوره واتساپی دادسو این امکان را فراهم کرده تا شما با ارسال عکس وکالتنامه در واتس اپ از همکاران ما مشاوره بگیرید و متن شما توسط کارشناسان دادسو چک شود و خیالتان از کامل بودن وکالتنامه راحت شود. در صورتی که هنوز وکیلی را برای پرونده طلاق انتخاب نکرده اید، با دادسو تماس بگیرید تا به صورت تلفنی و رایگان شما را راهنمایی کنیم.
مدت زمان طلاق با داشتن حق طلاق

به طور قطعی نمی توان زمان دقیقی برای پرونده طلاق با داشتن وکالت در طلاق تعیین کرد. اما صرف این که شما از همسرتان حق طلاق دارید به این معنی نیست که نباید در جلسات مشاوره وغربالگری بهزیستی شرکت کنید و وکالت در طلاق شما برای این امر بی تاثیر است و مراحل گرفتن طلاق با داشتن حق طلاق محضری به همین آسانی ها هم نیست.

روال امور بهزیستی تقریبا بین ۳ تا ۵ ماه زمان خواهد برد و حضور همسرتان در این جلسات اجباری است. در صورتی که تمایل به حضور در جلسات مشاوره بهزیستی ندارید با دادسو تماس بگیرید تا در عرض چند روز صفر تا صد پرونده طلاق شما بون حضورتان در هیچ مرحله ای انجام شود.
گرفتن مهریه با داشتن حق طلاق

در بسیاری از موارد آقایان با بخشیدن مهریه توسط خانم راضی به دادن حق طلاق (وکالت در طلاق) می شوند و بسیاری از خانم هایی که حق طلاق دارند، مهریه را در قبالش بخشیده‌اند.

اما هیچ اجباری در این کار نیست و خانم می‌تواند حتی بدون بخشیدن مهریه هم از همسرش حق طلاق زن بگیرد. این کار بستگی به توافق زوجین دارد. در صورتی که خانم هم حق طلاق داشته باشد و هم مهریه اش بر گردن آقا باشد، امکان ثبت طلاق و وصول مهریه وجود دارد. در این مورد می‌توانید از یک وکیل مهریه کمک بخواهید.
مدارک لازم جهت گرفتن حق طلاق

مدارک مورد نیاز برای گرفتن وکالت (حق طلاق)، شامل:
• شناسنامه مرد و زن
• کارت ملی مرد و زن
• مدارک لازم برای اثبات ازدواج آن‌ها یعنی عقدنامه (دفترچه‌ای که در محضر ثبت می‌شود).

روش‌های دریافت حق طلاق زن

دو روش برای اخذ حق طلاق برای زوجه وجود دارد:

۱. در همان زمان عقد یا پس از آن. در دفترخانه ثبت ازدواج حق طلاق از طریق مرد به زن اعطا می‌شود. زوج طی یک وکالت‌نامه در هنگام عقد نکاح توسط عاقد، حق را به زوجه می‌دهد و باید در متن سند ازدواج قید شود. البته باید گفت این وکالت، کامل و قانونی نیست و زوجه هر زمان بخواهد می‌تواند آن را پس بگیرد.

۲. مراجعه زوجین به دفتر اسناد رسمی. در صورتی که زوجین در خارج از ایران باشند، باید به سفارتخانه و در صورت نبود سفارتخانه در کشور محل اقامت، به کنسولگری مراجعه کنند.
اعطای وکالت‌نامه در زمانی پس از ازدواج، با ارائه مدارک هویتی زوجین (شناسنامه و کارت ملی) و اصل سند ازدواج که در این مرحله وکالت طلاق تنظیم خواهد.
 به زوجه توصیه می‌شود که در هنگام دریافت وکالت حق طلاق، کپی برابر اصل کارت ملی و شناسنامه را نیز به وکالت‌نامه پیوست نمایند.

برای این کار پیشنهاد ما این است که ابتدا امور طلاق را به صورت کامل انجام دهید و بعد از ثبت طلاق، در صورت تمایل برای وصول مهریه اقدام بفرمایید. همکاران ما در دادسو آماده اند تا به صورتی تلفنی و رایگان در تمامی این موضوعات شما را راهنمایی کنند.
حق حبس زوجه چیست؟ بیشتر بخوانید: حق حبس زوجه چیست؟

جمع بندی:

طلاق با داشتن حق طلاق یکی از روش‌های مرسوم است که این روزها به کار برده می‌شود. در این شیوه مرد به زن حق وکالت در طلاق را می‌دهد تا در صورت نیاز، بدون حضور مرد، امور طلاق توسط یک وکیل انجام شود. حق طلاق زن باید به صورت قانونی در دفاتر اسناد رسمی ثبت شود در غیر این‌صورت فاقد ارزش قانونی است. در این روش اجباری به بخشیدن مهریه نیست و زن می‌تواند تمام حقوق مالی خود را دریافت کند.

یک شنبه 8 خرداد 1401  11:59 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها