ویترین روزنامه ها
شفقنارسانه_صفحه یک روزنامهها به عنوان ویترین در مقابل چشم خواننده است به همین جهت انتخاب تیتر، عکس و مطالب فرعی در این صفحه اهمیت زیادی دارد تا خواننده را به داخل متن بکشاند و همراه خود کند. در این گزارش سعی کردیم با نگاهی به روزنامههای امروز، آنهایی که دارای مطالب خوب و مخاطب محور و یا محل نقد و بحث هستند، مورد بررسی قرار دهد.
به گزارش شفقنا رسانه، «پیش بینی هولناک از آینده گردوخاک» تیتر روزنامه خراسان است و در گزارشی با اشاره بر اینکه مقامات عراقی از احتمال افزایش روزهای پر از گردوغبار در آینده تا ۳۰۰ روز در سال خبر می دهند، به این سوال پرداخت که برای مقابله با این آینده ترسناک چه راهکارهایی وجود دارد؟ این روزنامه توضیح داد: «آنطور که وزارت محیط زیست عراق اعلام کرده، طی دو دهه اخیر تعداد روزهای گرد و غبار در این کشور از ۲۴۳ به ۲۷۲ روز رسیده است و با شرایط موجود، تا سال ۲۰۵۰ به ۳۰۰ روز هم خواهد رسید. طبق این گزارش، تغییرات آب و هوایی عامل اصلی افزایش گردوغبارهاست و منجر شده است به اینکه ۷۰ درصد زمینهای زراعی این کشور تخریب شود یا در معرض تخریب جدی قرار بگیرد و به تبع آن پوششهای گیاهی تثبیتکننده خاک هم نابود شود.»
روز گذشته ساختمان ۱۰ طبقه اداری – تجاری «متروپل» فرو ریخت که به دلیل غراصولی بودن بنا و هشدارهای قبلی کارشناسان، بار دیگر پلاسکو را در ذهن رسانه ها زنده کرد. وطن امروز در این میان تیتر بهتری نوشت که به صورت مستقیم انتقادش را نسبت به بی توجهی نسبت به مسائل ایمنی در ساختمان سازی مطرح کرد. این روزنامه با تاکید بر اینکه «رو ریختن برج متروپل در آبادان که موجب کشته و زخمی شدن تعدادی از هموطنان شد، بار دیگر زنگ خطر رعایتنشدن استانداردها در ساختوساز و ضرورت هوشیاری در برابر حوادث تلخ و تاسفبار ساختمانی را به صدا درآورد. » در تیتری انتقادی نوشت: «بساز و بنداز!»
«شفافیتی که کدر ماند!» تیتر روزنامه شرق است که در گزارشی به رأی بهارستان به شفافیت قوای سهگانه به جای مجلس پرداخت. این روزنامه انتقاد کرد: «وقتی از شفافیت حرف میزنیم، نمیتوانیم در عمل بیش از آنکه در راستای شفافسازی قدم برداریم، دنبال محرمانگی و ایجاد محدودیت بیشتر باشیم؛ اما به نظر میرسد مجلس یازدهمیها اعتقادی به این اصل ندارند و با رأیدادن به طرح شفافیت قوا و سایر نهادها که جایگزین طرح شفافیت مجلس بود، کوشیدند از خود سلب مسئولیت کنند. یعنی توپ شفافیت را به زمین شورای نگهبان و مجمع تشخیص و سایر قوا بیندازند تا از فشار افکار عمومی رها شوند. به عبارتی با آوردن اگر و اما و شروط «محرمانگی»، با کلمه «شفافیت» کاری کردند که از بیخ و بن عقیم شود و کارکردش را از دست بدهد.»
در ادامه صفحه یک سایر روزنامه ها را ببینید…..
انتهای پیام
شفقنا در شبکه های اجتماعی: توییتر | اینستاگرام | تلگرام