0

وجوب مشغول بودن به کارهای شایسته

458ttyu
458ttyu

وجوب مشغول بودن به کارهای شایسته

🍃🍂🍃🌹🍃🍂🍃🌹

#باب_۱۰۰ : وجوب مشغول بودن به کارهای شایسته به جای اینکه همواره به زن و فرزند و مال بپردازد.

✨🌹 ۸۸۳ - امیرالمؤمنین «علیه السّلام» فرمود: به راستی که فرزند آدم آنگاه که در آخرین روز از روزهای دنیا و اوّلین روز از روزهای آخرت قرار می گیرد مال و فرزندان و عملش در مقابل او به نمایش گذاشته می شود پس به سوی مال و دارایی خود، رو می کند و می گوید: سوگند به خدا که من بر تو حریص و بخیل بودم پس چه چیزی برای من در نزد توست؟ مال خطاب به او گوید: از من تنها کفن خود را برگیر، پس به فرزندان خود رو می کند و می گوید: به خدا سوگند که دوستدار شما بودم و همواره حمایت و پشتیبانی شما را می نمودم پس حال چه چیزی در نزد شما برای من هست؟ فرزندان گویند: (پس از مرگت) تو را به (کنار) قبرت می رسانیم و در آن پوشیده و پنهانت می سازیم، پس رو به سوی عملش می کند و می گوید: به خدا سوگند که من به تو اعتنایی نداشتم اگر چه تو سنگین (و ارزشمند) بودی، عمل خطاب به او گوید: من در قبرت با تو همدم خواهم بود و تا روز برانگیخته شدن با تو همراهم تا اینکه من و تو بر پروردگارت عرضه شویم.

🌹 ۸۸۴ - امام صادق «علیه السّلام» از پدرانش که درود و سلام بر آنان باد روایت فرمود که: علی «علیه السّلام» فرمود: همانا شخص مسلمان سه دوست دارد یکی دوستی که به وی می گوید: من در زندگی و مرگ با تو هستم، و آن دوست #عمل اوست. و دیگری دوستی که به وی می گوید: من تا زمان مرگ با تو هستم، و آن #مال و #دارایی اوست که زمانی که مرد به وارث منتقل می شود. و سوّم دوستی که به وی می گوید: من تا در قبرت با تو هستم سپس تو را تنها میگذارم و او فرزند وی است.

📚 جهاد با نفس 📚

➖➖➖➖➖➖➖➖

@gonahanekabireh

سه شنبه 3 خرداد 1401  6:04 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها