0

چگونه رسول الله را اندوهگین می کنیم؟

458ttyu
458ttyu

چگونه رسول الله را اندوهگین می کنیم؟

✨🌹 ۸۸۸ - «سمّاعه» گوید: از امام صادق «علیه السّلام» شنیدم که می فرمود: شما را چه شده است که رسول خدا «صلّی الله علیه و آله» را اندوهگین می سازید؟ مردی به حضرت عرض کرد: چگونه رسول الله را اندوهگین می کنیم؟ حضرت فرمود: آیا نمی دانید که اعمال شما بر او عرضه می شود؟ پس هر گاه در اعمال شما گناهی مشاهده کند اندوهگینش می سازد، پس رسول خدا «صلّی الله علیه و آله» را غمگین نسازید و او را (با اعمال خوب خود) خوشحال بگردانید.

✨🌹 ۸۸۹ - «عبدالله بن ابان روغن فروش» که در نزد امام رضا «علیه السّلام» صاحب مقام و منزلتی بود گوید: به امام رضا «علیه السّلام» عرض کردم: خدای را برای من و خانواده ام بخوان (و ما را دعا کن) حضرت فرمود: آیا چنین کاری نمی کنم؟! همانا اعمال شما در هر روز و شب بر من عرضه می شود. «عبدالله» گوید: این سخن امام را بزرگ شمردم (و در نزد من امری عظیم جلوه کرد) پس حضرت فرمود: آیا کتاب خدای عزّوجلّ را نخوانده ای که می فرماید: و بگو عمل کنید که زود باشد که خداوند و رسول او و مؤمنان عمل شما را ببینند(سوره توبه/۱۰۷) به خدا سوگند که مراد از مؤمنون در این آیه علی بن أبی طالب «علیه السّلام» و ائمّهٔ طاهرین هستند.

✨🌹 ۸۹۰ - امام باقر «علیه السّلام» این آیه را ذکر نمود و فرمود: سوگند به خدا که مراد از مؤمنون «علیّ بن أبی طالب» «علیه السّلام» (و امامان پس از ایشان) است.

سه شنبه 3 خرداد 1401  6:00 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها