0

اعمال بندگان

458ttyu
458ttyu

اعمال بندگان

✨🌹 ۸۹۱ - امام باقر «علیه السّلام» فرمود: رسول خدا «صلّی الله علیه و آله» فرموده است: زندگانی و مرگ من هر دو برای شما مایهٔ خیر است (تا آنجا که فرمود: ) امّا اینکه جدایی من از شما برایتان مایهٔ خیر است زیرا اعمال شما هر روز بر من عرضه می شود پس آن اعمالتان که نیکوست از خداوند برای شما طلب زیادتی آنها را می نمایم و برای آن اعمالی از شما که زشت است از خداوند طلب آمرزش می کنم.

✨🌹 ۸۹۲ - و روایت شده است که: اعمال بندگان در هر روز بر رسول خدا «صلّی الله علیه و آله» و ائمّه «علیهم السّلام» عرضه می شود اعمال نیکوکاران و نابکاران، پس بترسید و این روایت معنای گفتار خدای عزّوجلّ است که می فرماید: و بگو عمل کنید که به زودی خداوند و رسول او و مؤمنان عمل شما را خواهند دید..(سوره توبه/۱۰۷).

✨🌹 ۸۹۳ - «أبی بصیر» گوید: به امام صادق «علیه السّلام» عرض کردم: همانا ابا الخطاب می گوید که: بر رسول خدا «صلّی الله علیه و آله» اعمال امّتش در هر روز پنج شنبه عرضه می شود، امام صادق «علیه السّلام» فرمود: چنین نیست بلکه اعمال امّت پیامبر اکرم «صلّی الله علیه و آله» چه نیکوکاران و چه بدکاران در هر صبحگاه بر ایشان عرضه می گردد و معنای گفتار خدای عزّوجلّ نیز همین است که می فرماید: و بگو عمل کنید که زود باشد عمل شما را خدا و رسول او و مؤمنان ببینند(سوره توبه/۱۰۷). و حضرت صادق «علیه السّلام» سکوت فرمود. «ابو بصیر» گوید: همانا از مؤمنون ائمّه «علیه السّلام» را قصد کرده است.

سه شنبه 3 خرداد 1401  5:58 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها