0

عرضه اعمال2

 
458ttyu
458ttyu

عرضه اعمال2

✨🌹 ۹۰۰ - «ابن طاوس» در رساله «محاسبه النّفس» گوید: در عدّه ای از روایات موافق با هم دیده ام و برایم روایت شده است که در روز #دوشنبه و #پنج شنبه اعمال مردمان بر خداوند و رسولش و ائمّه «علیهم السّلام» عرضه می شود.


✨🌹 ۹۰۱ - «احمد بن عمر» روایت کند که از حضرت رضا «علیه السّلام» درباره گفتار خدای عزّوجلّ پرسیده شد که می فرماید: عمل کنید که به زودی خداوند و رسول او و مؤمنان عمل شما را می بینند(سوره توبه/۱۰۷) حضرت فرمود: به راستی که اعمال بندگان چه نیکوکاران و چه بدکاران هر صبحگاه بر رسول خدا «صلّی الله علیه و آله» عرضه می شود پس بترسید و بر حذر باشید.
 

✨🌹 ۹۰۲ - امام باقر «علیه السّلام» فرمود: به راستی که اعمال بندگان هر شامگاه پنج شنبه بر پیامبر شما عرضه می شود پس هر کس از شما از اینکه بر پیامبرش عمل زشتی از او عرضه شود باید #شرم داشته باشد.


✨🌹 ۹۰۳ - از «حفص بن بختری » و عدّه ای دیگر از راویان روایت است که: اعمال در روز پنج شنبه بر رسول خدا «صلّی الله علیه و آله» و ائمّه «علیهم السّلام» عرضه می شود.


✨🌹 ۹۰۴ - «برید عجلی» گوید: نزد امام صادق «علیه السّلام» بودم که از ایشان دربارهء گفتار خدای عزّوجلّ پرسیدم که می فرماید: عمل کنید که به زودی خداوند و رسول او و مؤمنین عمل شما را می بینند(سوره توبه/۱۰۷) حضرت فرمود: خداوند در این آیه از مؤمنون ما را اراده کرده است.

سه شنبه 3 خرداد 1401  5:55 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها