0

تعبير آيت‌الله جوادي آملي از جايگاه شهيد شهرياري در سراي باقي

 
mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1389 
تعداد پست ها : 287351
محل سکونت : آ.غربی-سولدوز

تعبير آيت‌الله جوادي آملي از جايگاه شهيد شهرياري در سراي باقي

89/10/28 - 00:18
شماره:8910271583
نسخه چاپي ارسال به دوستان
فارس از ديدار اعضاي جهاد دانشگاهي با خانواده شهيد گزارش مي‌دهد؛
تعبير آيت‌الله جوادي آملي از جايگاه شهيد شهرياري در سراي باقي

خبرگزاري فارس: جمعي از مسئولان جهاد دانشگاهي به همراه رئيس اين نهاد علمي و فرهنگي كشور در منزل استاد شهيد شهرياري حضور يافته و با خانواده آن شهيد ديدار كردند.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاري فارس، بهجت قاسمي همسر شهيد مجيد شهرياري استاد برجسته فيزيك هسته‌اي دانشگاه شهيد بهشتي در ديدار مسئولان جهاد دانشگاهي بعدازظهر روز دوشنبه در منزل شهيد شهرياري برگزار شد با قدرداني از حضور مسئولان جهاد دانشگاهي گفت:‌ من هم عضو جهاد دانشگاهي هستم و اطلاع دارم كه كار و فعاليت در اين نهاد مقدس بسيار زياد است اما لطف داشتيد و در منزل شهيد شهرياري حضور يافتيد.

وي با اشاره به اينكه من و شهيد شهرياري خود را از اعضاي دانشگاه صنعتي اميركبير مي‌دانيم، افزود: زماني وارد دانشگاه صنعتي اميركبير شدم كه به تازگي دوره كارشناسي خود را به اتمام رسانده بودم و هنوز شهيد شهرياري را نمي‌شناختم.

قاسمي خاطرنشان كرد: چند سالي را در دانشگاه صنعتي اميركبير حضور داشتم و بالاخره در مقطع كارشناسي ارشد در رشته مهندسي هسته‌اي از دانشگاه صنعتي شريف قبول شدم و در اين دانشگاه بود كه با شهيد شهرياري آشنا شدم.

اين استاد دانشگاه در ادامه تصريح كرد: شهيد شهرياري دانشجوي نمونه و به قولي تاپ دانشكده مهندسي هسته‌اي دانشگاه صنعتي شريف بود.

وي در ادامه گفت: شهيد شهرياري را در ابتدا در ترم اول تحصيل خود ديدم و هميشه وي در سايت دانشگاه حضور داشت و به قولي مرجع دانشگاه و دانشجويان بود.

همسر شهيد شهرياري در ادامه تصريح كرد:‌ همسرم فردي آرام و ساكت بود و دائماً با دانشجويان در مباحث علمي به بحث مي‌پرداخت و اساتيد دانشگاه صنعتي شريف بسيار وي را دوست داشتند.

قاسمي اظهار داشت: در ترم دوم تحصيلي خود كرسي درسي برپا داشت تا در اين كلاس بيشتر با شهيد شهرياري آشنا شدم
اين استاد دانشگاه بيان داشت: شهيد شهرياري ترك‌زبان بود و كلاس درسي كه با وي داشتم در هنگام تدريس با لهجه شيرين تركي سخن مي‌گفت كه البته پس از ازدواج با وي گفتم "بايد يا تركي صحبت كني و يا كاملاً فارسي نمي‌شود هر دو زبان را با هم مختلط كني. "

همسر شهيد شهرياري خاطرنشان كرد: مراسم ازدواج من و شهيد شهرياري در سلف‌سرويس اساتيد دانشگاه صنعتي اميركبير برگزار شد كه به نظرم اكنون اين محل به يك محل اداري تبديل شده است و به ياد دارم كه پس از آن با لباس عروس به خوابگاه رفتيم و زندگي بي‌تكلف خود را آغاز كرديم.

قاسمي تأكيد كرد: شهيد شهرياري از نظر رفتاري بسيار نمونه بود و فردي بسيار متشرع بود. در كلاس درس سن و سال من از بقيه دانشجويان بيشتر بود و در آن حين كارمند دانشگاه صنعتي اميركبير هم بودم و دانشجويان جوانتر از متشرع بودن شهيد شهرياري بسيار تعريف و تمجيد مي‌كردند و اين امر باعث مي‌شد تا وي را بيشتر بشناسم.

اين استاد دانشگاه گفت: پس از ازدواج با شهيد شهرياري عمق رفتار نمونه و متشرع بودنش را در زندگي شخصي خودمان ديدم و نماز شب‌ خواندن همسرم را ديدم. در شب اول ازدواج‌مان سجاده نماز شب شهيد شهرياري پهن بود.

قاسمي اظهار داشت: شهيد شهرياري بسيار مبادي اخلاق بود و ادب،‌نگاه، صحبت، رفتار و تقدم سلام وي هميشه زبان‌زد بود.

همسر شهيد شهرياري در ادامه بيان داشت: در زماني كه قرار بود تز خود را ارائه دهم تا ساعت 22 يا 23 در خارج از منزل حضور داشتم و وي در اين برهه فعاليت‌هاي منزل نيز كمك مي‌كرد.

اين استاد دانشگاه به بيان خاطره‌‌اي از شهيد شهرياري پرداخت و گفت:‌ يادم هست براي انجام كاري به كرج رفته بودم با شهيد شهرياري تماس گرفتم و به وي گفتم براي فرزندان‌مان غذا درست كن كه وي بدون ريختن روغن و نمك براي فرزندان نيمرو درست كرده بود.

قاسمي تصريح كرد: سالهايي كه با شهيد شهرياري زندگي كردم بسيار مرا رعايت مي‌كرد و به جرأت مي‌توانم بگويم لقمه غير حلالي وارد زندگي‌ ما نشد.

وي با بيان اينكه شهيد شهرياري در كار علمي خود بسيار جدي بود، خاطرنشان كرد: شهيد شهرياري هنگامي كه مي‌خواست تز كارشناسي ارشد خود را ارائه دهد استادش فكر مي‌كرد چون وي شهرياري است و همه اساتيد و دانشگاهيان وي را حمايت مي‌كنند شايد تز مناسبي را ارائه ندهد اما شهيد شهرياري تز درسي خود را بسيار قوي ارائه داد و اين استاد بسيار متعجب بود.

قاسمي با تأكيد براينكه شهيد شهرياري علاقه داشت آنچه را كه فرا گرفته به همه منتقل كند، تصريح كرد: شهيد شهرياري بارها تا ساعت يك تا دو نيمه‌شب در خارج از منزل و هنگامي كه از وي مي‌پرسيدم كجا بودي؟ مي‌گفت تز درسي يكي از دوستان به مشكلي برخورده بود و در سايت كامپيوتري دانشگاه براي رفع اين مشكل حضور داشتم.

وي افزود: شهيد شهرياري به دانشجويان خود بسيار كمك مي‌كرد و وقت مي‌گذاشت كه در اين خصوص به وي مي‌گفتم وقت خودم را حلالت مي‌كنم اما بايد براي فرزندانمان وقت صرف كنيم.

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه همسرم با دانشجويان خود بسيار صميمي بود، اظهار داشت: در دانشگاه صنعتي اميركبير درگيري‌هاي داخلي وجود داشت كه شهيد شهرياري به من مي‌گفت نمي‌توانم در دانشگاه اميركبير فعاليت كنم و در اين زمان رشته مهندسي هسته‌اي در دانشگاه شهيد بهشتي راه‌اندازي شد و با تقاضايي كه اين دانشگاه از شهيد شهرياري براي حضور در اين دانشگاه داشت وي با اشتياق فراوان به اين دانشگاه رفت و من نيز از دانشگاه صنعتي اميركبير به دانشگاه شهيد بهشتي انتقالي گرفتم.

همسر شهيد شهرياري با تأكيد براينكه همسرم با دانشجويان و همكاران خود رابطه صميمي داشت و آنان را همانند خانواده خود مي‌دانست، گفت: شهيد شهرياري در كلاس‌هاي درس خود بسيار جدي بود اما در خارج از كلاس درس حتي به مشكلات شخصي دانشجويان نيز رسيدگي مي‌كرد.

قاسمي تأكيد كرد:‌ شهيد شهرياري به دانشجويان خود HOME WORK داده بود تا كد MCMP را كاملاً ياد بگيرند و دانشجويان وي اكنون در فراگيري اين كد كاملاً وارد هستند.

اين استاد دانشگاه با بيان اينكه شهيد شهرياري در بحث هسته‌اي كشورمان واقعاً طراز اول بود، خاطرنشان كرد: اساتيد بسياري در اين حوزه مشغول تدريس بودند اما تنها در يك زمينه تخصص دارند. در دانشكده مهندسي هسته‌اي دانشگاه شهيد بهشتي چند گروه درسي وجود دارد و تنها استادي كه در هر چهار رشته تدريس مي‌كرد شهيد شهرياري بود.

همسر شهيد شهرياري با بيان اينكه همسرم در انجام واجبات و ترك محرمات نيز به اندازه‌ جديت در مسائل علمي جدي بود خاطرنشان كرد: شهيد شهرياري حتي در برخي عروسي‌ها حضور پيدا نمي‌كرد و با كسي هم تعارف نداشت. مي‌گفت "وقتي قرار است حلالي حرام شود در آن محل حضور پيدا نمي‌كنم ".

قاسمي با اشاره به اينكه همسرم بسيار مراقبت مي‌كرد تا حلال را حرام نكند تأكيد كرد: شهيد شهرياري مطالعه تفسير قرآن را هرگز رها نمي‌كرد و تفسير آيت‌الله جوادي آملي را به صورت كتاب و نرم‌افزار هميشه همراه خود داشت. در خانه بخش‌هايي از تفسير قرآن را به من و فرزندان بيان مي‌كرد و همچنين ارادت خاصي به حافظ داشت.

وي افزود: شهيد شهرياري شعرهاي حافظ را مي‌خواند و آرام‌آرام اشك مي‌ريخت. برخي اوقات روبروي من مي‌نشست و شعر مي‌خواند و نمي‌دانم در اين اشعار چه مي‌ديد كه اشك مي‌ريخت.

قاسمي تأكيد كرد:‌ به نظرم اين قانون الهي بود كه همسرم شهيد شود و واقعاً لياقت وي شهادت بود. و به اين دليل است كه خداوند صبر عظيمي به من داده است.

همسر شهيد شهرياري اظهار داشت: آيت‌الله جوادي آملي در مراسم چهلم همسرم در اطلاعيه‌اي اعلام داشتند "همسر و خانواده شهيد شهرياري مطمئن باشند كه وي در روح و ريحان است. اگر با دو دست پر به بارگاه الهي راه يافت، نه تنها مشكل خودش را حل مي‌‌كند بلكه مشكل ديگران را هم برطرف مي‌‌كند و از ديگران شفاعت خواهد كرد. "

وي افزود: آيت‌الله جوادي آملي شخصيت كمي نيست و طي چند سال اخير با ايشان حشر و نشر داشتيم و به صورت خانوادگي خدمت ايشان مي‌رسيديم.

قاسمي با بيان اينكه يقين دارم جايي كه اكنون دكتر شهرياري است بسيار خوب است و به منزل خود نيز نظر دارد، گفت:‌ از دو يا سه روز پيش از حادثه تا آخرين لحظاتي كه با همسرم بودم ارتباط عاطفي بسياري بين ما برقرار شده بود.

اين استاد دانشگاه تصريح كرد: اگر آرامش دروني من نبود فكر مي‌كنم نمي‌توانستم دوري شهيد شهرياري را تحمل كنم و بايد باور داشته باشيد كه حضورش را در منزل حس مي‌كنم.

همسر شهيد شهرياري تصريح كرد: شهيد شهرياري به من و فرزندانم حتي اكنون كه به شهادت رسيده آرامش مي‌دهد و بايد اين نكته را توجه داشت كه خداوند توفيق داد كه به عنوان همسر در كنارش بودم.

وي در پايان خاطرنشان كرد: شهيد شهرياري از نظر روحي بسيار به من نزديك بود و در همه موارد زندگي با يكديگر مشورت مي‌كرديم. اميدوارم همسرم در پيشگاه خداوند متعال ما را از ياد نبرد و شفيع ما باشد.

 
 
سه شنبه 28 دی 1389  8:39 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها