0

💠آیا دعای ما برای سلامتی امام زمان عجل‌الله اثر دارد؟

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

✅ دست کم دعای ما  سه اثر دارد:

🔹۱. دعا یاد امام زمان عجل‌الله کردن است، یاد امام زنده می ماند

🔹۲. دعای ما در حق معصوم تاثیر دارد

🔹۳. دعای ما سبب می شود که امام زمان عجل‌الله نیز در حق ما دعا کنند

♦️در اثبات تأثیر دعای ما در حق امام به یک روایت بسنده می‌کنیم.

✳️شخصی به نام «عبدالرحمن» از اهالی اصفهان که شیعه نبود، در زمان امام هادی علیه‌السلام زندگی می کرد
 این شخص تعریف کرده است که اوضاع مالی‌ام به هم ریخته بود و می خواستم به سامرا نزد متوکل عباسی بروم و شکایت کنم.
(سامرا در آن زمان یک شهر نظامی بود و امام هادی علیه‌السلام نیز آنجا زندگی می کرده است)
 این مرد به سامرا می رود و در راه می‌شنود که می گفتند: بروید عقب راه را باز کنید ابن الرضاعلیه‌السلام می‌آید.

آن مرد سوال کرد که ابن الرضا(ع) کیست؟ پاسخ دادند: او امام شیعیان است و متوکل احضارش کرده و او را نزد متوکل می برند و فعلا شخص متوکل ملاقات ندارد.
 آن مرد تعریف می کرد که گوشه‌ای ایستادم و دیدم جوانی خوش سیما و نورانی سوار بر مرکب زیر لب دعا می کند، پیش خودم گفتم متوکل آدم خبیثی است، نکند او را شهید یا زندانی کند؟
در دلم گفتم خدایا من از مشکل خود گذشتم این سید اولاد پیغمبر(ص) را حفظ کن(با اینکه عبدالرحمن شیعه هم نبود).

در همان لحظات امام هادی علیه‌السلام مقابل عبدالرحمن رسید و فرمود: دعای تو در مورد من مستجاب شد و خطری به من نمی رسد.
 اما ما نیز سه دعا برایت می کنیم، اینکه خداوند عمرت را طولانی کند، مال زیاد به تو بدهد و فرزندان سالم به تو عطا کند.
 این مرد دیگر نزد متوکل نرفت و برگشت و البته به تشیع مشرف شد.
وقتی این ماجرا را تعریف می کرد هفتاد سال سن داشت در حالی که امام هادی علیه‌السلام و امام عسگری علیه‌السلام به شهادت رسیده بودند.
 و آن مرد بسیار ثروتمند بود، خداوند به او 10 فرزند پسر عطا کرده بود.

✴️و عَنْ أَبِي جَعْفَرٍ مُحَمَّدِ بْنِ عَلَوِيَّةَ وَ أَبِي اَلْعَبَّاسِ أَحْمَدَ بْنِ اَلنَّصْرِ : كَانَ بِأَصْبَهَانَ رَجُلٌ يُقَالُ لَهُ: عَبْدُ اَلرَّحْمَنِ ، وَ كَانَ شِيعِيّاً ، قِيلَ: مَا اَلسَّبَبُ فِيهِ؟ قَالَ: شَاهَدْتُ مَا أَوْجَبَ ذَلِكَ، أَخْرَجَنِي أَهْلُ أَصْبَهَانَ مَعَهُمْ إِلَى بَابِ اَلْمُتَوَكِّلِ مُتَظَلِّمِينَ، فَكُنَّا بِبَابِهِ إِذْ خَرَجَ اَلْأَمْرُ بِإِحْضَارِ عَلِيِّ بْنِ مُحَمَّدٍ اَلرِّضَا عَلَيْهِ اَلسَّلاَمُ لِلْقَتْلِ، قُلْتُ: لاَ أَبْرَحُ حَتَّى أَنْظُرَ إِلَيْهِ، فَأَقْبَلَ عَلَى فَرَسٍ وَ اَلنَّاسُ صَفَّانِ، فَلَمَّا رَأَيْتُهُ وَقَعَ حُبُّهُ فِي قَلْبِي، فَدَعَوْتُ اَللَّهَ فِي قَلْبِي أَنْ يَدْفَعَ عَنْهُ شَرَّ اَلْمُتَوَكِّلِ ، وَ هُوَ يَنْظُرُ إِلَى عُرْفِ دَابَّتِهِ لاَ يَنْظُرُ يَمْنَةً وَ لاَ يَسْرَةً، فَلَمَّا صَارَ إِلَيَّ أَقْبَلَ عَلَيَّ وَ قَالَ: «اِسْتَجَابَ اَللَّهُ دُعَاءَكَ، وَ طَوَّلَ عُمُرَكَ، وَ كَثَّرَ مَالَكَ وَ وُلْدَكَ»، فَارْتَعَدْتُ وَ غُشِيَ عَلَيَّ، فَدَخَلَ عَلَى اَلْمُتَوَكِّلِ وَ اِنْصَرَفَ فِي اَلْحَالِ سَالِماً، فَرُزِقْتُ مِنَ اَلْأَوْلاَدِ عَشَرَةً، وَ مِنَ اَلْمَالِ أُلُوفاً أُلُوفاً، وَ قَدْ بَلَغْتُ نَيِّفاً وَ سَبْعِينَ .

📕مجموعة نفیسة في تاریخ الأئمة من آثار القدماء من علماء الإمامیة الثقات ج ۱، ص ۲۰۵

✍️حجةالاسلام دکتر رفیعی

#دعا_برای‌_سلامتی‌_امام‌_زمان

چهارشنبه 25 اسفند 1400  1:14 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها