0

خرید گوشی موبایل اقساط و نقد

 
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : مرداد 1392 
تعداد پست ها : 25059
محل سکونت : اصفهان

خرید گوشی موبایل اقساط و نقد

دانیال- زارع

کاربری - buymobileir

 

خرید گوشی موبایل اقساط و نقد

خرید گوشی موبایل

در زمان های قدیم گوشی موبایل یا تلفن همراه به دستگاهی گفته میشد که صدا را در پهنه ی وسیع جغرافیایی ارسال و یا دریافت میکرد. اما حالا این دستگاه تبدیل به یک مجموعه کاملی از امکانات مانند راه های ارتباطی، بازی، دوربین و دیگر موارد میباشد. نخستین گوشی بیسیم در سال 1973 با وزن 2 کیلوگرم به بازار عرضه شد، موبایل ها بعد ها به دسته بندی های گوناگونی تقسیم و شرکت های بزرگی از قبیل نوکیا، موتورولا، سونی، اپل، سامسونگ، اچ تی سی، شیاومی، هواوی، ال جی و گوگل پیکسل تولید شدند. شما میتوانید در فروشگاه دیحی سنتر تمام این برندها را با بهترین قیمت خرید کنید.

تلفن همراه عموما یک مجموعه سیستم عامل را برای کنترل سخت افزار داراست که البته برنامه ها نیز توسط این سیستم عامل و یا مجموعه ای از نرم افزارها اجرا میشود. از معروف ترین سیستم عامل ها میتوان به آی او اس،ویندوز فون و اندروید اشاره کرد.

فیچر فون

فیچر فون ها  یا همان تلفن های کلاسیک و ساده دوره ی طولانی را میان مردم جهان با اقتدار زندگی کردند.

تلفن هوشمند (Smartphone)

به هر مدل تلفن همراه که توانایی  و قدرت محاسبه ی بیشتری نسبت به فیچر فون ها داشته باشد تلفن هوشمند میگویند. تلفن هوشمند را اگر بخواهیم از نظر عملکرد با چیزی مقایسه کنیم کامپیوتر های شخصی یا PC بهترین گزینه هستند. داشتن دوربین یکی از بارزترین مشخصه های تلفن های هوشمند  است که امروزه بعضی از مدل های آن در حد یک دوربین DSLR قابلیت ثبت تصویر را داراست. مشخصه ی دیگر تلفن های هوشمند اتصال به شبکه ی اینترنت است که به تازگی 5G  هم به این شبکه اضافه شده.

شاید بتوان یکی از دلایل محبوبیت تلفن همراه را کوچک و قابل حمل بون آن ها دانست دستگاهی عموما سبک قابل حمل که میتوان انواع برنامه های کاربردی ویا نرم افزارهای مورد نیاز را بر روی آن نصب کرد و به عنوان یک منشی از آن استفاده کرد. البته این قابلیت در تلفن های هوشمند بسیار قوی تر ظاهر شده فیچر فون ها مانند تلفن های هوشمند امکان نصب نرم افزار های جدید را ندارند و فقط میتوان برنامه های شرکت سازنده را که به صورت پیش فرض روی گوشی موبایل نصب شده را ارتقا داد.

QWERTY ، صفحه نمایش لمسی ، دسترسی مطمئن به ایمیل رابط اضافه های هستند که در تلفن های هوشمند وجود دارند البته به طور مثال دسترسی مطمئن به ایمیل در Black Berry هم وجود دارد. بلک بری نام تجاری تولید کننده ی کانادایی تلفن هوشمند است که از سال 1999 شروع به فعالیت کرده است این کمپانی به عنوان سازنده ی سیستم امنیتی هم شناخته میشود.بلک بری را میتوان یک منشی دیجیتالی معرفی کرد و امکاناتی دارد که در تلفن های همراه دیگر دیده نمیشود.

در سال 2007 تمام گوشی های هوشمند پشتیبانی کامل و پیشرفته ای از ایمیل داشتند.امروزه اکثر موبایل ها برنامه هایی چون تقویم دفترچه تلفن PDA را دارند همچنین گوشی های با پلت فرم های BREW  یا  Java ME  به برخی از این برنامه ها اجازه ی نصب میدهند صفحه نمایش های بزرگ 240*320 پیکسل دارند و یا برنامه های third-party  دارند اما باز هم در زمره ی گوشی های هوشمند قرار نمیگیرند.

نگاهی به تاریخچه ی تلفن هوشمند

ابتدا تئودور جی پراسکواک در سال 1971 ایده ی تلفیق تلفن و محاسبه ها را با یکدیگر داد که توانست در سال 1973 آن را ثبت کند که در سال 1993 به بازار فروش عرضه شد در سال 1992 یک نمونه ی اولیه ی ای بی ام ساخته و در نمایش تجاری صنعت کامپیوتر  ام دی ای رونمایی شدو در سال 1994 تحت عنوان سیمون پرسنال کامینیکتور عرضه شدمیتوان سیمون را اولین تلفن هوشمند نامید که البته در آن زمان با این عنوان خوانده نمیشد این واژه اولین بار در سال 1995 در یک مجله به سیمون اختصاص داده شد. اواخر 1990 وسیله ی پی دی آ به صورت جداگانه  توسط دارندگان تلفن های همراه حمل میشد که در این پی دی آ نسخه های اولیه ی سیستم عامل های بلک بری او اس، پالم او اس ویدوز سی آی آی پی سی ( 35 شرکت فعال در بازار بورس اوراق بهادار مکزیک) در آن ها اجرا میشد. که بعد ها این سیستم عامل ها سیستم عامل های همراه شدند. نوکیا 4000 توسط شرکت نوکیا در سالل 1996 که یک پی دی آ بر مبنای سیستم عامل جیو ورژن 3/. از جئووورکس را با یک تلفن همراه دیجیتال بر پایه نوکیا 2110 تلفیق میکرد به بازار عرضه شد. به صورتی که هر دو وسیله توسط یک لوله به یکدیگر وصل میشدند که به این دیزاین کلامشیل میگفتند در زمانی که فرد گوشی را باز میکرد پایین صفحه یک صفحه کلید فیزیکی کیوورتی و بالای گوشی یک صفحه نمایش مشاهده میکرد. و حالا کاربر یک برنامه ریز شخصی که با وجود ایتم هایی چون تقویم، دفترچه ادرس و یادداشت، ماشین حساب، پست الکترونیک، جستجو گر وب متنی و توانایی ارسال و دریافت فکس که در ان زمان خیلی هم حرفه ای تلقی میشد و یک تلفن همراه دیجیتال داشت.

تلفن هوشمند پی دی کیو

در ژوئن سال 1999 تلفن هوشمند پی دی کیو که یک سی دی ام آ دیجیتال پی سی اس مجهز به پی دی اف یکپارچه و قابلیت اتصال به اینترنت توسط کوالکام ارائه شد.

اریکسون

اولین گوشی که در معرض فروش به عنوان تلفن هوشمند قرار گرفت آر380 اریکسون بود که توسط شرکت ارتباطات سیار اریکسون عرضه شد از مشخصات شاخص این گوشی که در زمان خودش بسیار جذابیت ایجاد کرد میتوان به :

  • صفحه نمایش لمسی مجهز به قلم (غیر هادی)
  • تلفن همراه و دستیار دیجیتال شخصی (پی دی آ)
  • پشتیبانی از تعداد محدودی جستجوی اینترنتی

سپس در اوایل سال 2001 کیوکرا 6035 توسط پالم ال ان سی معرفی شد که ویژگی های مشابه آر 380 داشت.

سیستم عامل سیمبین

تا قبل از ظهور سیستم عامل اندروید حدودا تا کیو چهار 2010 سیمبین رایج ترین سیستم عامل تلفن های هوشمند بود.سیمبین نخستین بار توسط پیسیون توسعه داده شد. ماس ادپشن در 1999 به منظور دستیابی به رضایت عمومی توسط کمپانی ژاپنی ان ان تی دوکومو نخستین تلفن های همراه  برمبنای سیستم عامل آی مد  که از یک سی اچ تی ام ال استفاده میکرد و سرعت انتقال داده را تا 9/6 کیلو بر ثانیه افزایش داد کار میکرد را به منظور مقبولیت عمومی عرضه کرد.این سیستم عامل بر خلاف ازنسل های آینده سرویس های بدون سیم از یک سی اچ تی ام ال به جای آی مد به ان ان تی دوموکو استفاده میکرد. که در این سیستم  محدودیت  در برخی از بخش های اچ تی ام ال باعث افزایش سرعت شده بود. صفحه نمایش های کوچک ترپهنای باند محدود شده این اجازه را به تلفن ها میداد که از سرعت پایین تر و در دسترس داده استفاده کنند.

تا پایان سال 2001 تعداد مشتریان به کمک آی مد به 40 میلیون نفر رسید و ان ان تی دوموکو به کمک آی مد توانست اولین بازار سرمایه ژاپن و دومین در جهان شود که البته بعد ها با توجه به پیشرفت عجیب این صنعت این پیشرفت بیشتر رو به افول رفت تا صعود.

خارج از ژاپن کمی فرق داشت و تلفن های هوشمند خیلی در دسترس نبودند و همچنین در امریکا اواسط سال 2000 نوبت ظهور وسیله هایی بر مبنای ویندوز موبایل و مایکروسافت بود که بسیار بین کاربران جلب توجه میکرد.

در سال 2006 کاربران امریکایی بلک بری را کرک بری نام نهادند چون در ان زمان بسیار بین کاربران اعتیاد اور شده بود از نمونه ای گوشی های بلک بری در ان زمان میتوان به بلک بری 6210 بلک بری 6220 و بلک بری 6230 در سال 2003 اشاره کرد.

همانطور که گفتیم سیمیبین در اواسط و اواخر 2000 رایج ترین سیستم عامل در اروپا بود سیمیبین هم مانند ویندوز موبایل و وبلک بری بر کسب کار تمرکز داشت. که در سال 2006 نوکیا سرگرمی را نیز به این هدف اضافه کرد.

و در نهایت سال 2007 شرکت اپل از نخستین تلفن همراه که از یک رابط لمسی چندگانه استفاده میکرد تحت عنوان آیفون رونمایی کرد با توجه به رایج بودن قلم برای صفحه کلید های ان زمان صفحه لمسی بزرگ با ورودی مستقیم که توسط انگشت هدایت میشد بسیار قابل توجه بود و در سال 2008 تی موبایل جی وان تحت عنوان اچ تی سی دریم عرضه شد.

اندروید پلت فرمی لایه باز که اندی رابین آن را پایه گذاری کرد . اندروید توسط شرکت گوگل پشتیبانی شد البته در ابتدا خیلی محبوبیت بالایی نداشت اما در سال 2010 محبوبیت زیادی بین کاربران کسب کرد که باعث افت محبوبیت سیستم عامل های مبتکی شد. شرکت مایکروسافت هم شروع به استفاده از سیستم عامل جدیدی در قالب ویندوز فون کرد که در حال حاظر سومین سیستم عامل مطرح جهان میباشد. نوکیا هم سیمبین را رها و از ویندوز فون استفاده کرد و با مایکروسافت همراه شد.

اما در اوایل سال 2013 همه چیز با ابتکار شرکتی به نام فایر فون رنگ دیگری به خود گرفت این شرکت اولین تلفن هوشمند (اخلاقی-اجتماعی) در جهان را به بازار عرضه کرد.
توسط کیو اس آلفا تولید تلفن هوشمندی در اواخر سال 2013  بر مبنای امنیت رمزگذاری و حفاظت از هویت اغاز شد.
دسامبر 2013 تلفن های هوشمند با تکنولوژی او ال ای دی با گوشی های ال جی اف لیکس و سامسونگ گلکسی روند به بازار عرضه شد.
حالا نوبت گوشی های هوشمند او ال ای دی تاشو است که هزینه ی بالایی دارند زیرا جلوگیری از تخریب این مدل صفحه نمایشها در حین تولید که هیچگونه گرد و غباری تاثیر گذار نباشد کاردشواری است همچنین تولید باتری تاشو که مانع قابل توجهی است.
برای استفاده از انرژی خورشیدی یک لایه ی شفاف کریستال لازم بود که هم هزینه ی ساخت پایینی داشته باشد و هم ذخیره ی انرژ ی را افزایش دهد.تلفن های هوشمند صفحه نمایش های کوچک و ساعت ها مورد مصرف این کریستا شفاف بودند سال 2015 اولین تلفن هوشند با این تکنولوژی به بازار عرضه شد دریافت سیگنال های ال آی اف آی و دوربین تلفن های هوشمند از دیگر کارایی های این کریستال شفاف است .پیش بینی میشود دراینده باتری ها انرژی خود را از رادیو تلویزیون یا سیگنال های تلفن همراه یا وای فای کسب کنند.

اوایل 2014 استفاده از کواد اچ دی در صفحه نمایش های 5.5 اینچ استفاده شد.

از سال 2013 بحث گوشی های ضد گرد و غبار و ضد اب داغ شد و این مدل از تلفن های هوشمند نیز به بازار عرضه شداز نمونه های لین بک میتوان به اکسپریا سون و اکسپریا 23 و گلکسی 5 اشاره کرد.
یکی از مشکلات تلفن های هوشمند بحث فوکوس آن هاست که در ال جی تری با وجود فوکوس لیزری توانسته به امتیاز 8 فوکوس برسد کافیست با انگشتتان قسمتی که قرار است روی ان فوکوس کنید را لمس کنید باقی مراحل را تلفن هوشمند شما انجام میدهد.

تلفن های ماژولاری برای حذف و جایگزین کردن قطعات توسط کاربرات طراحی شده است.

سیستم عامل ها

اندروید

اندروید در سال 2003 توسط اندی رابین به صورت یک پلتفرم منبع باز پایه گذاری شده است. اندروید توسط شرکت های آآر ام،موتورآلا، سامسونگ، اینتل، اچ تی سی و گوگل پشتیبانی شده است.اکتبر 2008 اولین تلفن هوشمند با سیستم عامل اندروید توسط اچ تی سی و با نام اچ تی سی دریم عرضه شد.

اندروید برنامه های بومی و برنامه های شخص ثالث را در گوگل پلی موجود کردو گوگل پلی به عنوان  بازار اندروید راه اندازی شد و به این ترتیب اندروید پلتفرم پرفروش تلفن های هوشمند شد.

آی او اس

همانطور که گفتیم اپل ئر 2007 اولین تلفن های لمسی چندگانه را معرفی و لمس مستقیم انگشت را جایگزین قلم کرد. 2008 هم اولین نسل آیفون با قیمت مناسب و پشتیبانی اینترنت 3جی و همزمان با آن اپ استور را معرفی کرد و به این ترتیب اپل هم برنامه های بومی و کاربردی خود را در اپ استور قرار داد.اپ استور در سال اول 1 میلیارد بار دانلود و در سال 2011 15 میلیارد بار دانلود داشت که آمار قابل توجه میباشد.

ویندور فون

مبنای ویندوز فون ویندوز پاکت کرنل بود  که تحت عنوان پاکت پی سی 2000 ارائه شد. این سیستم هم در تلفن های لمسی و هم غیر لمسی مورد استفاده قرار گرفت. این سیستم عامل که شبیه به نسخه های دستکتاپ ویندوز طراحی شده با تعدادی برنامه ی کاربردی که به واسطه ی مایکروسافت ویندوز ای پی آی ارتقا داده شد و با امکان توسعه نرم افزار توسط اشخاص ثالث بدون هیچ مقاومتی از سوی مایکروسافت به بازار عرضه شد. تمام نرم افزار های کاربردی را میشد از بازار تهیه کرد به این ترتیب ویندوز موبایل به نفع ویندوز فون خود را کنار کشید.در فوریه سال 2010 مایکروسافت فون سون را با رابط کاربری الهام گرفته شده از زبان مترو را جایگزین علامت سوال معرفی و با سرویس های آفیس، ایکس باکس،بینگ و مایکروسافت اسکای همچنین فیس بوک، گوگل، توییتر ادغام شد بعد از این تلفن های هوشمند مایکروسافت متولد و تاییدیه ی خود را از دنیای رسانه های فناوری گرفتند و به این ترتیب نرم افزاری متمایز به بازار وارد شد.

فایر فاکسفوریه 2012 فایرفاکس توسط موزیلا  با هدف خلق سیستم عامل جایگزین مبتنی بر جامعه و با کمک و برنامه های کاربردی 5 اچ تی ام ال استاندارد های باز طراحی و معرفی شد.

تلفن های دارای سیستم عامل فایر فاکس عبارتند از:

ZTE OPEN,Alcate one touch fire

شرکای فایرفاکس:

پاناسونیک، سونی
شمشیر ماهیان دندان دار
شمشیر ماهیان دندان دار سیستم عاملی بر مبنای لینوکس کینول و مر به همراه رابط اختصاصی چندکاره برنامه ریزی شده توسط ژولا که به این واسطه تلفن هوشمند ژولا خود را متمایز از دیگر تلفن های هوشمند کرد.

تایزن

گروه فنی متشکل از سامسونگ و اینتل سیستم عاملی را تحت عنوان تایزن در بنیاد لینوکس بر مبنای لینوکس با هدف استفاده در دستگاه هایی از جمله  تبلت، لپ تاپ، تلفن های هوشمند، دوربین های هوشمند دستگاه های آی وی آی و تلویزیون های هوشمند طراحی شد و سامسونگ در اوریل 2014 Gear2  و Gear 2 Neo با سیستم عامل تایزن معرفی و به بازار عرضه کرد.

اوبونتو تاچ

اوبونتو تاچ در ابتدا با هدف استفاده در دستگاه های لمسی از جمله تلفن های هوشمند و کامپیوتر و تبلت ها طراحی شد این سیستم عامل یک نسخه ی موبایلی از سیستم عامل اوبونتو که canonical ok hd طراحی و توسعه داد بود.

بلک بری

زمانی که پلت فرم آر ای ام دچار تغییراتی اساسی شد نام تجاری خود را به بلک بری تغییر دادو دستگاه هایی را بر مبنای پلت فرم بلک بری تولید کرد تا سپتامبر 2012 تعداد تلفن های هوشمند بلک بری به 200 میلیون رسید و مشترکتان دریافت کننده خدمات آن به 80 میلیون نفر رسید این پلتفرم که در عرضه ارتباط زبان واقعی و ارسال ایمیل را در دستگاه های بیسیم ارائه کرد.

سیمبین

تا قبل از ظهور سیستم عامل اندروید حدودا تا کیو چهار 2010 سیمبین رایج ترین سیستم عامل تلفن های هوشمند بود.سیمبین نخستین بار توسط پیسیون توسعه داده شد. ماس ادپشن در 1999 به منظور دستیابی به رضایت عمومی توسط کمپانی ژاپنی ان ان تی دوکومو نخستین تلفن های همراه  برمبنای سیستم عامل آی مد  که از یک سی اچ تی ام ال استفاده میکرد و سرعت انتقال داده را تا 9/6 کیلو بر ثانیه افزایش داد کار میکرد را به منظور مقبولیت عمومی عرضه کرد.این سیستم عامل بر خلاف ازنسل های اینده سرویس های بدون سیم از یک سی اچ تی ام ال به جای آی مد به ان ان تی دوموکو استفاده میکرد. که در این سیستم  محدودیت  در برخی از بخش های اچ تی ام ال باعث افزایش سرعت شده بود. صفحه نمایش های کوچک ترپهنای باند محدود شده این اجازه را به تلفن ها میداد که از سرعت پایین تر و در دسترس داده استفاده کنند. تلفن هوشمند لمسی آر380 اریکسون  در سال 2000 توسط شرکت ارتباطات سیار اریکسون عرضه شد. در سال 2011 نوکیا رسما سیمبین را جایگزین ویندوز فون قرار داد
پالم
handspring ماژول تلفن جی‌اس‌ام به springboard را در اواخر سال 2001  راه‌اندازی کرد. handspring  تلفن هوشمندpalm os treo 270 را در می 2002  عرضه کرد که از ویژگی های ان میتوان به صفحه نمایش لمسی و و صفحه کلید کامل  که springboard را پشتیبانی نمی‌کرد.همچنین پست الکترونیکی، treo  جستجوگر وب بدون سیم، برنامه‌های کاربردی شخص ثالث قابل دانلود ، تقویم، را دارا بود. شرکت پالم handspring  را خریداری کرد و سپس tero 6vo  را به بازار عرضه کرد. و در نهایت به عرضه دستگاه‌های treo که تعداد کمی از آن‌ها از ویندوز موبایل استفاده می‌کردند ادامه داد.
بادا سیستم عاملی مخصوص تلفن های هوشمند که توسط شرکت سامسونگ در نوامبر 2009 معرفی شد.سامسونگ توانست 4/5 میلیون تلفن هوشمند با این سیستم عامل در کیودو 2011 عرضه کنداز نمونه تلفن های همراه ساخته شده با سیستم عامل بادا میتوان به ویو 8500 اشاره کرد بعد ها در سال 2013 بادا با یک پلت فرم مشابه به نام تایزن ادغام شد.

فروشگاه برنامه های کاربردی

اپ استور فروشگاه پیشرو در این زمینه بود در سال 2008 برای اولین بار اپ استور توسط اپل در جهت تامین برنامه های کاربری ایفون شروع به کار کرد و به پیروی از آن بازار اندروید گوگل در همان سال و سال بعد بلک بری ریم به بازار عرضه شد و تا قبل از این برنامه های کاربردی توسط چند پلت فرم   , getjar ,handange ,handmark, pocket gear به بازار عرضه میشدند.

صفحه نمایش

میتوان گفت مهمترین بخش تلفن هوشمند صفحه نمایش ان است که تمام سطح تلفن هوشمند را میگیرد این پوشش به حدی است که عموما سایز صفحه نمایش همان سایز تلفن هوشمند استاین سایز به صورت اینچ و مورب اندازه گیری میشود کوچکترین سایز 2/45 و سایز هالا یالای 5/2 آن را فبلت مینمامند. صفحه نمایش انواع گوناگون دارد که میتوان به آام ال ای دی ، ال ای دی، ال سی دی، او ال ای دی نام برد.

 

برای خرید موبایل میتوانید از لینک خرید موبایل استفاده کنید.

دوشنبه 16 اسفند 1400  12:57 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها