0

چگونه به ثواب عظيم زيارت ائمه علیهم السلام برسيم؟

aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

چگونه به ثواب عظيم زيارت ائمه علیهم السلام برسيم؟

لاق و عرفان_مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

پرسش:
باسلام سوالي داشتم
ماتهراني ها که کمتر به اقاامام رضا وامام حسين دسترسي داريم ويا مشکلاتي داريم که نميتوانيم رفت وامد زيادکنيم چيکارکنيم که به ثواب عظيم زيارت اين بزرگواران برسيم؟
🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸
پاسخ:
سلام عليکم
اصل در زيارت ارتباط و ارادت باطني و قلبي به امام معصوم ع است و کسي که از معرفت و محبت کافي برخوردار است فاصله زماني و مکاني نمي تواند مانع بهره مندي او از وصال معصومين ع و عنايات آنها شود.
زيارت از راه دور يکي از راه هايي است که در صورت عدم توان زيارت از نزديک ميتوان انجام داد و به قبولي و به دست آوردن ثواب زيارت اميدوار ماند.  سَدير گفت: حضرت صادق عليه السلام به من فرمود: اي سدير، آيا هر روز قبر حسين بن علي عليه السلام را زيارت مي کني؟ عرض کردم: خير، فرمود: چقدر شما جفاکاريد! و سپس فرمود: در هر جمعه زيارت مي کنيد؟ عرض کردم: خير، فرمود: در هر ماه زيارت مي کنيد؟ عرض کردم: خير، فرمود: در هر سال زيارت مي کنيد؟ عرض کردم: گاهي زيارت مي کنيم. فرمود: اي سدير، چقدر به حسين عليه السّلام جفا مي‏کنيد! آيا نمي داني خداوند دو ميليون فرشته ژوليده موي و خاک آلود دارد که به طور مداوم بر حسين بن علي عليه السلام گريه ميکنند و قبر او را زيارت مي کنند و خسته نمي شوند؟ اي سَدير، چرا خود را مقيّد نمي سازي که هر جمعه پنج بار و هر روز يک بار قبر حسين بن علي عليه السلام را زيارت کني؟ عرض کردم: بين ما و قبر او فرسخ ها فاصله است! فرمود: به بلندي برو، به سمت راست و چپ خود توجه کن، سرت را سوي آسمان کن و سپس به سوي قبر حسين بن علي عليه السلام توجّه کن و بگو:
«السَّلَامُ عَلَيْکَ يَا أَبَا عَبْدِ اللَّهِ، السَّلَامُ عَلَيْکَ وَ رَحْمَهُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ».
اگر چنين کني، براي تو يک زيارت نوشته مي شود و هر زيارت معادل يک حجّ و يک عمره مي باشد. سدير گفت: گاهي مي شد که در يک ماه بيش از بيست بار اين کار را انجام مي دادم.(1)
شيخ عباس قمي در مفاتيح الجنان به نقل از كتاب مصباح شيخ طوسي و جمال الاسبوع سيد بن طاوس مي نويسد : از امام صادق (ع) روايت شده هر كه مي خواهد قبر رسول خدا (ص) و قبور امير المؤمنين و فاطمه و حسن و حسين و قبور ساير ائمه عليهم صلوات الله را در شهر خودش زيارت كند ، در روز جمعه غسل كند و دو جامه پاكيزه ( همانند زايران خانه خدا ) بپوشد و به پشت بام و يا هر مكان بلندي در خانه خود قرار گيرد و يا به صحرا رود، چهار ركعت نماز بگذارد ( هر دو ركعت يك سلام مثل نماز صبح )، پس از تشهد و سلام برخيزد و رو به قبله بايستد و بگويد : السَّلَامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّبِيُّ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ السَّلَامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا النَّبِيُّ الْمُرْسَلُ وَ الْوَصِيُّ الْمُرْتَضَى وَ السَّيِّدَةُ الْكُبْرَى وَ السَّيِّدَةُ الزَّهْرَاءُ وَ السِّبْطَانِ الْمُنْتَجَبَانِ وَ الْأَوْلَادُ وَ الْأَعْلَامُ وَ الْأُمَنَاءُ الْمُسْتَخْزَنُونَ جِئْتُ انْقِطَاعاً إِلَيْكُمْ وَ إِلَى آبَائِكُمْ وَ وَلَدِكُمُ الْخَلَفِ عَلَى بَرَكَةِ الْحَقِّ فَقَلْبِي لَكُمْ سِلْمٌ وَ نُصْرَتِي لَكُمْ مُعَدَّةٌ حَتَّى يَحْكُمَ اللَّهُ بِدِينِهِ فَمَعَكُمْ مَعَكُمْ لَا مَعَ عَدُوِّكُمْ إِنِّي لَمِنَ الْقَائِلِينَ بِفَضْلِكُمْ مُقِرٌّ بِرَجْعَتِكُمْ لَا أُنْكِرُ لِلَّهِ قُدْرَةً وَ لَا أَزْعُمُ إِلَّا مَا شَاءَ اللَّهُ سُبْحَانَ اللَّهِ ذِي الْمُلْكِ وَ الْمَلَكُوتِ يُسَبِّحُ اللَّهَ بِأَسْمَائِهِ جَمِيعُ خَلْقِهِ وَ السَّلَامُ عَلَى أَرْوَاحِكُمْ وَ أَجْسَادِكُمْ وَ السَّلَامُ عَلَيْكُمْ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَكَاتُهُ .
موفق باشيد.
..........................
1. کافي، ج 4، ص 589
🌺
☘️🌺
🌺☘️🌺☘️🌺☘️

سه شنبه 19 بهمن 1400  12:52 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها