مزاج و خواص گوشت بلدرچین
گوشت بلدرچین از دیدگاه طب سنتی دارای مزاج گرم و خشک است.
ارزش پروتئین موجود در گوشت این پرنده۲۴/۹۱۳ درصد می باشد و این در حالی است که انواع اسیدهای آمینه کمیاب که در سایر پروتئین ها یافت نمی شود، در گوشت این پرنده به وفور وجود دارد. نتایج تحقیقات متعدد نشان داده است که میزان پروتئین موجود در گوشت بلدرچین ۵ تا ۱۰ درصد بیشتر از سایر پرندگان و نشخوار کنندگان می باشد. به همین دلیل در اغلب نقاط دنیا متخصصان برای افراد مُسن و از کار افتاده که احتیاج مُبرمی به ترمیم سلول های از دست رفته بافت های خود دارند، مصــــرف گوشت بلدرچین را تجــــویــــز می نمایند.
از خواص گوشت بلدرچین بیشتر بدانید
- چاق کننده
- باعث تقویت نیروی جنسی خانم ها میشود
- بهتر است آب پز شود و کباب نشود
- زیاد خوردن آن سر درد میاورد
- بهتر است همراه ترشی مصرف شود
- تخم آن باعث میشود کودکان سریعتر شروع به حرف زدن بکنند.