0

سم سبزیجات را نخورید!

 
hosinsaeidi
hosinsaeidi
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : بهمن 1394 
تعداد پست ها : 23615
محل سکونت : کرمانشاه

سم سبزیجات را نخورید!

 

خانواده و جامعه  سلامت و تندرستی

  •  

پ

سم سبزیجات را نخورید!

چطور باید سم سبزیجات را شناسایی کنیم؟

کد خبر: ۴۹۷۰۲

تاریخ انتشار: ۲۶ دی ۱۴۰۰ - ۱۶:۲۴ - 16 January 2022

سبزیجات: سیب زمینی گوجه پیاز

روزنامه خراسان نوشت: بار‌ها در صفحه سلامت درباره خرید، نگهداری و شیوه مصرف محصولات کشاورزی و کاهش سموم آن نکاتی را آموزش داده‌ایم؛ این بار هم مروری دوباره بر این نکات و درباره پنج نوع از این محصولات داریم:

سم سبزیجات کجاست؟

گوجه فرنگی

اگر قسمت‌های سفید رنگ در قاچ گوجه فرنگی وجود داشت حتما برای مصرف آن قسمت‌ها را جدا کنید و دور بریزید؛ چون سم اضافه داخل این قسمت‌ها تجمع یافته است.

خیار

برای مصرف خیار حتما پوست آن را بگیرید، چون بیشتر سموم در پوست و زیر پوست تجمع دارد.

هویج

در قسمت انتهای هویج نیترات بیشتری تجمع پیدا می‌کند. نیترات در بدن در اثر استرس و ... به نیتریت و سپس نیتروزآمین تبدیل می‌شود که سرطان‌زاست.

اخذ ویزا تحصیلی به تمام نقاط دنیا
(کانادا انگلستان حوزه شینگن ...)

اخذ ویزا تحصیلی به تمام نقاط دنیا (کانادا انگلستان حوزه شینگن ...)

مشاهده

yektanet-logo-sign

تبلیغ

سیب‌زمینی

هر چه سیب زمینی بزرگ‌تر باشد نیترات بیشتری دارد و سیب زمینی ریزتر سالم است. همچنین از خرید سیب‌زمینی که سبز رنگ است خودداری کنید.

پیاز

حتما پیاز رنگی خریداری کنید، زیرا پیاز سفید به علت این که آب بیشتری دارد نیترات بیشتری جذب می‌کند؛ بهتر است پیاز را هم مانند سیب‌زمینی کوچک خریداری کنید.

مغز کاهو

مغز وسط کاهو را نخورید، زیرا بیشترین نیترات در این قسمت تجمع یافته است.

دوشنبه 27 دی 1400  5:06 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها