0

۵۹ سال همکاری و همدلی

 
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8838
محل سکونت : اصفهان

۵۹ سال همکاری و همدلی

۵۹ سال همکاری و همدلی
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی، ارتحال رفیق دیرین و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی آیت‌الله هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفته و نوشتند: «فقدان همرزم و همگامی که سابقه‌ی همکاری و آغاز همدلی و همکاری با وی به پنجاه و نه سال تمام می‌رسد، سخت و جانکاه است. چه دشواریها و تنگناها که در این دهها سال بر ما گذشت و چه همفکریها و همدلیها که در برهه‌های زیادی ما را با یکدیگر در راهی مشترک به تلاش و تحمل و خطرپذیری کشانید.»


آیت الله اكبر هاشمی بهرمانی، مشهور به اكبر هاشمی رفسنجانی (1313 - 1395 شمسی)، روحانی و سیاستمدار و از تاثیرگذار‌ترین شخصیت‌های جمهوری اسلامی ایران بود.
وی كه از یاران شاخص امام خمینی (ره)در مبارزه علیه حكومت پهلوی بود، قبل از انقلاب اسلامی چندین بار دستگیر و زندانی شد.
آیت الله هاشمی كه از موسسان جامعه روحانیت مبارز تهران بود، در دوران فعالیت های سیاسی پس از انقلابش، مسئولیتهای متعددی همچون عضویت در شورای انقلاب، سرپرستی وزارت كشور، عضویت در هیات موسس حزب جمهوری، ریاست مجلس شورای اسلامی، جانشین فرماندهی كل قوا و فرماندهی جنگ، دو دوره ریاست جمهوری، ریاست شورای عالی امنیت ملی، ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام از تاسیس تا زمان درگذشت، امامت جمعه موقت تهران از سال 1360 تا 1388 شمسی، نمایندگی مردم تهران در مجلس خبرگان از ابتدا تا هنگام درگذشت و ریاست آن مجلس از سال 1386 تا 1389 خورشیدی و ریاست هیات مؤسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی را برعهده داشت.
آیت الله هاشمی رفسنجانی، یكشنبه 19 دی 1395 در پی سكته قلبی، به بیمارستان شهدای تجریش منتقل شد و همان روز در 82 سالگی درگذشت.
در 21 دی 1395، آیت الله خامنه‌ای در دانشگاه تهران بر پیكر او نماز اقامه كردند و پس از تشییع با شكوه مردمی در حرم امام خمینی(ره) به خاك سپرده شد

 

هاشمی رفسنجانی؛ از اصلیترين افراد نهضت در دوران مبارزات

آقای هاشمی را همه میشناسند. من شناختم از ایشان مربوط به بعد از انقلاب و مسئولیتهای بعد از انقلاب نیست؛ من از سال ۱۳۳۶ - یعنی ۵۲ سال قبل - ایشان را از نزدیك میشناسم. آقای هاشمی از اصلی‌ترین افراد نهضت در دوران مبارزات بود؛ از مبارزین جدی و پیگیرِ قبل از انقلاب بود؛ بعد از پیروزی انقلاب از مؤثرترین شخصیتهای جمهوری اسلامی در كنار امام بود؛ بعد از رحلت امام هم در كنار رهبری تا امروز. این مرد بارها تا مرز شهادت پیش رفته. قبل از انقلاب اموال خودش را صرف انقلاب میكرد و به مبارزین میداد. اینها را جوانها خوب است بدانند. بعد از انقلاب ایشان مسئولیتهای زیادی داشت: هشت سال رئیس جمهور بود؛ قبلش رئیس مجلس بود؛ بعد مسئولیتهای دیگری داشت. در طول این مدت هیچ موردی را سراغ نداریم كه ایشان برای خودش از انقلاب یك اندوخته‌ای درست كرده باشد. اینها یك حقایقی است؛ اینها را باید دانست. در حساسترین مقاطع ایشان در خدمت انقلاب و نظام بوده./ - -۱۳۸۸/۰۳/۲۹
خطبه‌های نماز جمعه تهران

اکبر هاشمی رفسنجانی

رهبر انقلاب اسلامی همچنین در ابتدای سخنانشان با تبریک ایام ولادت حضرت فاطمه‌ی زهرا (سلام‌الله‌علیها)، یاد و خاطره‌ی مرحوم آقای هاشمی رفسنجانی را گرامی داشتند و با اشاره به حضور فعال و اثرگذار ایشان در مجلس خبرگان  از ابتدای تشکیل این مجلس، گفتند: مرحوم آقای هاشمی شخصیتی باارزش و از عناصر مؤثر در نظام جمهوری اسلامی بود و یاد این برادر عزیز از ذهن ما فراموش نمی‌شود.۱۳۹۵/۱۲/۱۹
دیدار رئیس و اعضای مجلس خبرگان رهبری با رهبر انقلاب

شدت گرفتن تهدید نظامی آمریکا علیه ایران در دوره ریاست جمهوری كلينتون

[دشمن] برنامه‌هایش اینهاست: فشار اقتصادی، تهدید نظامی، جنگ روانی برای اثرگذاری بر روی افكار عمومی؛ هم در داخل كشور، هم در سطح بین‌المللی؛ اینها كارهائی است كه دارند میكنند... خوب، این تدابیر جبهه‌ی مقابل ما، تدابیرِ در واقع دشمن ما، هیچكدام جدید نیست. به نظر من یكی از نكاتی كه باید به آن توجه كرد، این است كه هیچكدام از اینها جدید نیست، كه بی‌سابقه باشد. تحریمها سابقه‌ی سی ساله دارند و تهدید نظامی هم در همه‌ی دوره‌های قبل از این دوره وجود داشته است.
بنده به شما عرض میكنم و بیشتر از همه كس من میدانم؛ در دوره‌ی به نظرم ریاست جمهوری كلینتون بود كه تهدید نظامی به‌قدری شدید بود كه رئیس جمهور محترم آن روز به من غالباً این را میگفت كه مثلاً بیائیم فكری بكنیم، كاری بكنیم؛ حیف است كه بیایند حمله كنند، كارهائی را كه انجام دادیم، ساخت و سازهائی را كه انجام دادیم، بزنند از بین ببرند؛ یعنی احتمال حمله كم نبود؛ تهدید میكردند و میگفتند. در همین دوره‌ی ریاست جمهوری قبل از دوره‌ی نهم، تهدیدهای نظامی گاهی به‌قدری شدید میشد و تكرار میشد از طرف دشمن كه حسابی دست‌اندركاران داخلی را دچار رعب میكرد. جلساتی وجود داشت كه حالا فراوان خاطراتی از آن وقت ما داریم؛ من از آن وقت یادداشتهائی دارم. تهدید نظامی همیشه بود؛ اینجور نبود كه وجود نداشته باشد.۱۳۸۹/۰۵/۲۷
بیانات در دیدار کارگزاران نظام


هاشمی رفسنجانی؛ از اصلیترين افراد نهضت در دوران مبارزات

آقای هاشمی را همه میشناسند. من شناختم از ایشان مربوط به بعد از انقلاب و مسئولیتهای بعد از انقلاب نیست؛ من از سال ۱۳۳۶ - یعنی ۵۲ سال قبل - ایشان را از نزدیك میشناسم. آقای هاشمی از اصلی‌ترین افراد نهضت در دوران مبارزات بود؛ از مبارزین جدی و پیگیرِ قبل از انقلاب بود؛ بعد از پیروزی انقلاب از مؤثرترین شخصیتهای جمهوری اسلامی در كنار امام بود؛ بعد از رحلت امام هم در كنار رهبری تا امروز. این مرد بارها تا مرز شهادت پیش رفته. قبل از انقلاب اموال خودش را صرف انقلاب میكرد و به مبارزین میداد. اینها را جوانها خوب است بدانند. بعد از انقلاب ایشان مسئولیتهای زیادی داشت: هشت سال رئیس جمهور بود؛ قبلش رئیس مجلس بود؛ بعد مسئولیتهای دیگری داشت. در طول این مدت هیچ موردی را سراغ نداریم كه ایشان برای خودش از انقلاب یك اندوخته‌ای درست كرده باشد. اینها یك حقایقی است؛ اینها را باید دانست. در حساسترین مقاطع ایشان در خدمت انقلاب و نظام بوده.۱۳۸۸/۰۳/۲۹

خطبه‌های نماز جمعه تهران

 شهید بهشتی‏, شهید باهنر, اکبر هاشمی رفسنجانی, شهید مطهری‏

شهادت شخصیتهایی مثل شهید بهشتی، صداقت و حقانیت انقلاب و طرف‌دارانش را نشان می‌دهد. البته در آن روز، بنا نبود كه فقط شهید بهشتی به شهادت برسد؛ بلكه بنا بود همه كشته بشوند. یعنی آن‌ها طرح را فقط برای شهید بهشتی كه نریختند. آقای هاشمی و من و آقای باهنر و دیگران هم قرار بود در آن حادثه كشته بشویم. در انقلاب، تمام این چهره‌های معروف و همه‌كاره‌ی انقلاب، در معرض شهادت قرار داشتند و از این قضیه، روگردانی نداشتند. بعد از شهادت شهید مطهری، معلوم شد كه این پا در انقلاب هست و عافیت نیست. همه فهمیدند كه خطر مرگ، خیلی جدی و روبه‌رو، این مسئولان را تهدید می‌كند. درعین‌حال، این‌ها این‌طور قرص و محكم ایستادند. وقتی انسان كسی را مثل آقای بهشتی و یا آن وزرا را كه مسئولان كشور بودند می‌دهد، احساس سرافرازی می‌كند. این شهادتها، صداقت و حقانیت انقلاب و طرف‌دارانش را نشان می‌دهد.۱۳۶۹/۰۳/۲۹
بیانات در دیدار اعضای ستاد برگزاری مراسم هفتم تیر

تصاویری از آیت‌الله هاشمی رفسنجانی در کنار رهبر انقلاب اسلامی

۵۹ سال همکاری و همدلی
حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی، ارتحال رفیق دیرین و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی را تسلیت گفته و نوشتند: «فقدان همرزم و همگامی که سابقه‌ی همکاری و آغاز همدلی و همکاری با وی به پنجاه و نه سال تمام می‌رسد، سخت و جانکاه است. چه دشواریها و تنگناها که در این دهها سال بر ما گذشت و چه همفکریها و همدلیها که در برهه‌های زیادی ما را با یکدیگر در راهی مشترک به تلاش و تحمل و خطرپذیری کشانید.»
به همین مناسبت پایگاه اطلاع‌رسانی KHAMENEI.IR تصاویری از حجت‌الاسلام والمسلمین هاشمی رفسنجانی در کنار رهبر معظم انقلاب اسلامی را منتشر می‌کند.


هتر بودن و باقی ماندن آنچه نزد خداست

لازم می‌دانم از زحمات طاقت‌فرسا و مستمر جناب‌عالی(آقای هاشمی رفسنجانی ) در تمشیت امور ارتش و سپاه در دوران پرماجرای جنگ تحمیلی و اداره و فرماندهی نیروهای مسلح و هدایت آن در عملیات جنگ که همیشه با تلاش شبانه‌روزی و در موارد متعدد با پیروزیهای بزرگ برای ملت ایران همراه بود، صمیمانه تشکر کنم. آن دوران، در سابقه‌ی درخشان مجاهدات جناب‌عالی، صفحه‌ی منوّری است که هرگز از حافظه‌ی ملت وفادار ما زدوده نخواهد شد. «و ما عنداللَّه خیر و ابقی»(۱).

۱) قصص : آیه ۶۰۱۳۶۸/۰۶/۱۱
پاسخ به نامه‌ی رئیس‌جمهور و موافقت با استعفاى ایشان از جانشینى فرمانده کلّ نیروهاى مسلّح
اکبر هاشمی رفسنجانی


پیام تسلیت در پی ارتحال آیت‌الله هاشمی رفسنجانی

بسم الله الرحمن الرحیم
انّا لله و انّا الیه راجعون
با دریغ و تأسف خبر درگذشت ناگهانی رفیق دیرین، و همسنگر و همگام دوران مبارزات نهضت اسلامی، و همکار نزدیک سالهای متمادی در عهد جمهوری اسلامی جناب حجت‌الاسلام والمسلمین آقای حاج شیخ اکبر هاشمی رفسنجانی را دریافت کردم. فقدان همرزم و همگامی که سابقه‌ی همکاری و آغاز همدلی و همکاری با وی به پنجاه و نه سال تمام می‌رسد، سخت و جانکاه است. چه دشواریها و تنگناها که در این دهها سال بر ما گذشت و چه همفکریها و همدلیها که در برهه‌های زیادی ما را با یکدیگر در راهی مشترک به تلاش و تحمل و خطرپذیری کشانید. هوش وافر و صمیمیت کم‌نظیر او در آن سالها، تکیه‌گاه مطمئنی برای همه‌ی کسانی که با وی همکار بودند به ویژه برای اینجانب به شمار می‌آمد. اختلاف نظرها و اجتهادهای متفاوت در برهه‌هائی از این دوران طولانی هرگز نتوانست پیوند رفاقتی را که سرآغاز آن در بین‌الحرمین کربلای معلّی بود به کلی بگسلد و وسوسه‌ی خناسانی که در سالهای اخیر با شدّت و جدیت در پی بهره‌برداری از این تفاوتهای نظری بودند، نتوانست در محبت شخصی عمیق او نسبت به این حقیر خلل وارد آورد.
او نمونه‌ی کم‌نظیری از نسل اوّل مبارزان ضد ستم‌شاهی و از رنج‌دیدگان این راه پرخطر و پرافتخار بود.
سال‌ها زندان و تحمل شکنجه‌های ساواک و مقاومت در برابر این همه و آنگاه مسئولیتهای خطیر در دفاع مقدس و ریاست مجلس شورای اسلامی و مجلس خبرگان و غیره، برگهای درخشان زندگی پر فراز و نشیب این مبارز قدیمی است.
با فقدان هاشمی اینجانب هیچ شخصیت دیگری را نمی‌شناسم که تجربه‌ای مشترک و چنین درازمدت را با او در نشیب و فرازهای این دوران تاریخ‌ساز به یاد داشته باشم.
اکنون این مبارز کهنسال در محضر محاسبه‌ی الهی با پرونده‌ئی مشحون از تلاش و فعالیت گوناگون قرار دارد، و این سرنوشت همه‌ی ما مسئولان جمهوری اسلامی است.
غفران و رحمت و عفو الهی را برای وی از صمیم قلب تمنا میکنم و به همسر گرامی و فرزندان و برادران و دیگر بازماندگان ایشان تسلیت عرض میکنم.
غفرالله لنا و له
سید علی خامنه‌ای
۱۹ دیماه ۱۳۹۵۱۳۹۵/۱۰/۱۹


سابقه آشنایی رهبری با آقای هاشمی و خاتمی

آقای هاشمی از سال ۱۳۳۶ - یعنی چهل‌ویک سال - با من همکاری و رفاقت دارد. رفاقت چهل‌ویک ساله، خیلی است؛ یعنی دو برابر عمر شما. حالا تصادفاً نکته‌ی جالبی وجود دارد. آن روزی که من این را گفتم[هیچ‌کس برای من مثل هاشمی نیست]، آقای خاتمی که انتخاب نشده بود. عجیب است که آقای خاتمی هم اتّفاقاً همین مقدار با من سابقه دارد؛ از سال سی و هفت. البته آن وقت ایشان کوچک بودند. سال ۱۳۳۷ که من میخواستم به قم بیایم، پدر ایشان، مرحوم آیةاللَّه خاتمی - که مرد بسیار عزیز و بزرگی هم بود - مشهد بودند و ما با ایشان در آن‌جا آشنا شدیم. ایشان و برادرانشان، پانزده، شانزده ساله بودند؛ من هم سنّاً خیلی از آنها بزرگتر نبودم - پنج، شش سال بزرگتر بودم - لیکن در آن سنین، پنج، شش سال کاملاً مشخّص است. با ایشان هم سابقه‌ی زیادی داریم.۱۳۷۷/۰۲/۲۲
بیانات در جلسه پرسش و پاسخ دانشگاه تهران‌


قصرنشینی رئیس جمهور انقلابی

بدانید که امروز در دنیا هیچ رئیس جمهوری مثل آقای هاشمی، چنین ساده و بیتشریفات زندگی نمیکند. بنده در دوران ریاست جمهوری خود، بارها به کشورهایی که به اصطلاح کشورهای انقلابی بودند، مسافرت کردم. در فلان کشور، رئیس جمهوری که تا دیروز در چادر زندگی میکرده است - به طوری که خودش یا وزیر خارجه‌اش میگفت، با تفنگ معمولی، هشت سال زیر چادر زندگی میکرده‌اند - در قصر امروزش که از ما در آن پذیرایی مینمود، چنان تشریفات و جبروتی حاکم بود و چنان تقلید و عکسبرداری دقیقی از حاکم پرتغالی که قبل از وی در آن کشور زندگی و حکومت میکرد، کرده بود که انسان در شگفت میماند! مسؤولین کشورهای دیگر، این طور زندگی میکنند!اما مسؤولین جمهوری اسلامی، توقّعی از کسی ندارند. وزیر از خانه‌اش بیرون میآید، به مغازه لبنیاتی میرود و برای کودکش شیشه‌ای شیر میخرد، یا در صف نانوایی میایستد، نان میگیرد و به منزلش میبرد. کجای دنیا چنین چیزی هست؟!

به یاد دارم در زمان رژیم سابق، رئیس جمهوری در هند از دنیا رفته بود. - میدانید که در هند، رئیس جمهور کاره‌ای نیست. به عنوان مقامی تشریفاتی حضور دارد؛ و اصلاً روی او حساب نمیکنند. - آن رئیس جمهور، آدم با سوادی بود. روزنامه‌های ما در آن زمان راجع به وی نوشتند که در ساختمانی ساده با چهار، پنج اتاق زندگی میکرد و امور شخصیاش را خودش انجام میداد. واقعاً در آن روزگار تعجّب میکردیم که یک رئیس جمهور، آن طور زندگی کند! شما آن رئیس جمهوری را که واقعاً هیچ کاره محض بود - در واقع مجسّمه‌ای بود - در نظر بگیرید و به رئیس جمهور خودمان که شخصیتی مسؤول و مورد اعتنا در عرصه‌های بین‌المللی است، بنگرید. بروید خانه‌اش را ببینید که آیا چهار، پنج اتاقْ بیشتر دارد؟ همان خانه‌ای است که قبل از انقلاب هم محل سکونتش بوده و یا از اوّل انقلاب در آن اقامت گزیده است. این، وضع زندگی مسؤولین جمهوری اسلامی است!۱۳۷۵/۰۲/۱۳
بیانات در دیدار مدیران و مسئولان مطبوعات کشور


حکم تنفیذ ریاست جمهورى حجّت‌الاسلام والمسلمین اکبر هاشمی‌رفسنجانى

بسم‌ا‌لله‌الرّحمن‌الرّحیم
قال ا‌لله‌ الحکیم: وَلَقَد کَتَبنا فِی الزَّبورِ مِن بَعدِ الذِّکرِ اَنَّ الاَرضَ یَرِثُها عِبادِیَ الصُّلِحون. (۱)
سپاس و ستایش خداوند منّان را که با عنایات خاصّه‌ی خود، ملّت بزرگ ایران را در فرازونشیب‌هاى مسیر ده‌ساله‌ی انقلاب راهنمایى و دستگیرى فرمود و با دست قدرتمند خود، انقلاب و نظام اسلامى را از آفات دهر و شرارت شیاطین و فریب مکّاران و دغل‌کاران و دسیسه‌ی منافقان و نفوذ بدخواهان و جمود متحجّران و جاه‌طلبى سیاست‌بازان و وسوسه‌ی خنّاسان مصون داشت و به دعاى حضرت ولی‌ا‌لله‌الاعظم (ارواحنا لتراب مقدمه الفداء) آتش توطئه‌ها را بر این ملّت صالح و رشید، بَرد و سلام فرمود و دشمنان قوی‌پنجه را زبون کرد و روزبه‌روز جلوه‌هاى نصرت خود را با ثبات قدم و رشد و آگاهىِ امّتى بیدار و زنده و نستوه، بر همگان آشکار ساخت. و حمد بی‌پایان پروردگار را که حیات طیّبه‌ی خود را به ملّتى بخشید که حضرت روح‌ا‌لله‌ را چون جان شیرین در خود پذیرا گشت و به هدایت و زعامت او، پرچم اسلام ناب محمّدى (صلّى ا‌لله‌ علیه و آله) و ولایت علوى و حسینى برافراشت؛ چشم جهانیان را در او خیره ساخت و آیات فرج مستضعفان را در سرگذشت پُرماجراى او آشکار ساخت و پس از ارتحال امامش و جان عزیزش به سوى رفیق اعلىٰ، قلب او را محکم و راه او را روشن داشت و بر عزم و اراده‌ی پولادینش در ادامه‌ی راه خود استوار ساخت.

اینک پس از گذشت دو دوره‌ی کامل ریاست جمهورى که بحمدا‌لله‌ با وجود آن همه دشواری‌ها و توطئه‌هاى دشمنان، به خیر و صلاح و عزّت و عظمت اسلام و مسلمین سپرى شده است، ملّت رشید و مقاوم و باوفا، به وصیّت امام فقید عظیم‌الشّأن خود عمل کرد و در نخستین امتحان و در همان حال که دشمنان قسم‌خورده‌ی اسلام، نیرنگها پرداخته و امیدها بدان بسته بودند، جهانیان را به حیرت و اعجاب واداشت و با حضور وسیع و سیل‌آساى خود، بنیان آمال بدخواهانه‌ی دشمن را برکند و با شناخت و آگاهى و آزادى کامل و کم‌نظیر، در انتخاباتى که نقش تبلیغات مرسوم در آن به کمترین حدّ ممکن رسید، به پاى صندوقهاى رأى رفت و به پیمان با خدا بر نفى پرستش شیطان، و به عهد خود با رسول خدا در پاسدارى از ثقلین، و به تعهّد خود در برابر امام و انقلاب در وحدت کلمه و کلمه‌ی توحید و استقامت تا استقرار قسط عمل کرد. و خدا را شکر که اراده و رأى ملّت عزیز، بار سنگین امانت و مسئولیّت الهى را بر دوش تواناى مردى بزرگ از فرزندان اسلام و حواریّین امام عظیم‌الشّأن، عالمى مجاهد و فقیهى اسلام‌شناس و سیاستمدارى هوشمند و مدیرى دردآشنا و دلسوز قرار داد. شخصیّتى که پرونده‌ی تلاش ارجمندش در راه خدا و مجاهدتش براى حاکمیّت دین و اِعلاء کلمه‌ی اسلام، حتّى پیش از نخستین روزهاى شروع نهضت آغاز شده و سرگذشت رنجها و سختی‌ها و فعّالیّتهاى کم‌نظیر را در خود گنجانیده است. چهره‌ی موجّهى که به برکت حرکت در صراط مستقیم انقلاب، همواره امین امام و محبوب امّت بوده و ‌ان‌شاءالله‌ از این پس نیز خواهد بود. بی‌شک این یک دستاوردِ بزرگ است که هم‌زمان با انجام اصلاحات در قانون اساسى که زمینه‌ی اداره‌ی صحیح کشور را فراهم ساخته، مدیریّت اجرائى کشور در دست تواناى کسى همچون رئیس‌جمهور منتخب ملّت قرار گیرد و امید است همچنان که مردمِ قدرشناس و هوشمند کشورمان انتظار میبرند، تأییدات و تفضّلات الهى، راه را به سوى رفع مشکلات و تحقّق آرمانهاى انقلاب هموار سازد.

اینجانب ضمن سپاس مجدّد از الطاف نهان و آشکار حضرت حق‌تعالى (جلّت عظمته)، به پیروى از ملّت عظیم‌الشّأن و با معرفت به مقام و مرتبت یاور صمیمى امام و شخصیّت برجسته‌ی نظام جمهورى اسلامى و بازوى توانا و زبان گویاى آن، جناب آقاى هاشمی‌رفسنجانى (دامت تأییداته)، رأى ملّت را تنفیذ و ایشان را به ریاست جمهورى اسلامى ایران منصوب میکنم و بدیهى است که این رأى و تنفیذ تا زمانى است که ایشان در همین صراط مستقیم و نورانى که عمر شریف خود را تاکنون در آن گذرانیده‌اند ‌- یعنى راه دفاع از اسلام ناب محمّدى (صلّى ا‌لله‌ علیه و آله) و مجاهدت براى تحقّق حاکمیّت کامل قرآن و عمل به شریعت و طرف‌دارى از محرومین و مستضعفین و کوشش براى ریشه‌کن کردن فقر و محرومیّت و استقرار عدالت اجتماعى ‌- راه خود را ادامه دهند؛ که البتّه چنین خواهد بود.

در پایان، رئیس‌جمهور محترم و کسانى را که در اداره‌ی کشور توفیق همکارى با ایشان را خواهند داشت، به رعایت تقوا و تداوم یاد خدا و حسن سلوک و ارتباط با مردم و بخصوص قشرهاى ضعیف و محروم که صاحبان انقلاب و سربازانِ همیشه در صحنه‌ی آن میباشند و رعایت عزّت و عظمت اسلام و استقلال سیاسى و اقتصادى و فرهنگى جمهورى اسلامى در تنظیم روابط خارجى توصیه میکنم و ملّت عزیز را نیز به همکارى و حمایت کامل از این مسئولین دلسوز و لایق دعوت مینمایم و امید و اطمینان کامل دارم که با وحدت کلمه‌ی ملّت و تلاش مخلصانه‌ی مسئولین و حرکت عمومى همه‌ی اقشار مردم در همکارى و کمک به مجریان امور، این ملّت بزرگ خواهد توانست به همه‌ی آرزوهاى بزرگ خود دست یابد و کید و کینه‌ی دشمنان پلید را به ناکامى بکشد و فروغ امید را در دل همه‌ی ملّتهاى مستضعف جهان برافروزد. انّه ولىّ التّوفیق. والسّلام علیکم و‌ رحمة‌الله و‌ برکاته
سیّدعلى حسینی‌خامنه‌اى
۱۳۶۸/۵/۱۲

مجموعه سخن‌نگاشت «۵۹ سال همکاری و همدلی» را منتشر می‌کند.

  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
 

 

 

 

 

  •  
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی
  • ۵۹ سال همکاری و همدلی

 

 

 

منابع:

https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?id=7190&nt=2&year=1388&tid=4950

https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=35388

https://farsi.khamenei.ir/newspart-index?tid=1537

https://www.irna.ir/news/82792723

https://farsi.khamenei.ir/photo-album?id=35368#i

یک شنبه 19 دی 1400  11:29 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها