نقل قول aftabm
جدای از دین و مذهب...که یقین داریم دین نسبی اینها...از ما محکمتر است..
عرق به خانواده...را مشاهده می کنیم..
دور همی و صله رحم را مشاهده می کنیم
اخلاق و مهربانی را مشاهده می کنیم
تعداد فرزندان که شعار ما هست مشاهده می کنیم
هیچ سگی مثل سیلیبریتی های ایران را در خونشون مشاهده نکردم.
نتیجه:
پول و ثروت ثمره ی دنیاست که خدا بای عاقبت بخیری انسانها در اختیار همه قرار داده است و چه بهتر که پول و سرمایه راه نجات ما در آخرت باشد.....از طرفی شعار می دهیم پول و سرمایه....آخرت را تامین نمی کند...ولی متون دینی ما این را نمی گوید...نمی دانم چرا با اسلام سر اسلام را می بریم...اسلام با فقر مخالف است.....
همچنین امیرمؤمنان علی(ع) درباره تاثیر بسیار بد فقر در زندگی بشر می فرماید: «الفقر الموت الاکبر؛ فقر، مرگ بزرگ است.(حکمت 163)
به این معنا که مرگ هر چند سخت و بد باشد، هیچ مرگی چون فقر نیست که آدمی زنده مرده می باشد و مرگ بر او آسانتر از این زندگی است که در فقر و بینوایی در آن قرار گرفته است.
ما در ایران :دروغ می گوییم...ما شیعه نیستیم....چون سرمایه های خوشبختی ملی در اختیار عده ای خاص قرار گرفته است و عده ای در ناز و نعمت..و بر تخت نشسته اند...و عده ای به نان شب محتاج... ..
به جرات می گویم...هیچ مسئولی.. قدم مثبتی تا کنون بر نداشته.....با صدقه دادن به یک ملت نمی توانیم...مسیر آخرت را پیدا کنیم..
با سلام
ضمن عذر خواهی از استاد محترم و گرامی باید بگویم که با خیلی از استدلالهای بیان شده در این پست موافق نیستم و آن مثال قدیمی را برایتان که قطعا میدنید بیان میکنم که میگویند:
اسلام به ذات خود ندارد عیبی،هرعیب که هست از مسلمانی ماست.
اسلام به معنای تسلیم بودن انسان و سرنهادن در راه خداوند و اطاعت از دل و جان در مقابل اوامر و دستورهای خداست، ولی طبق روایات، دین آفات و موانعی دارد که به بعضی از آنها اشاره میکنیم.
پیامبر فرمود: آفَةُ الدِّينِ ثلاثةٌ: فقيهٌ فاجِرٌ. و إمامٌ جائرٌ. و مُجتَهِدٌ جاهِلٌ
سه چیز آفت دین است؛ دین شناس بدکار، زمامدار نالایق و ستمپیشه و مسلمان و تلاشگر ناآگاه و همچنین عمل بد عدهای از مسلمانان آفت بزرگی است برای دین. عدهای میگویند اگر اسلام این است که این دارد؛ اصلاً من نمیخواهم مسلمان باشم.
اینکه عدهای پول غذا و دارو و اجاره مسکن ندارند و صاحب یک وجب خانه هم نیستند ولی افرادی صاحب املاک بیشمار، ساختمانهای مجلل و خانههای خالی از سکنهاند، این نیز با نظر اسلام مغایر است. اینکه بانکها با دریافت جرائم دیرکرد وامها، که همه مراجع دریافت آن را حرام میدانند؛ صاحب ثروتهای عظیم شدهاند و عدهای را به خاک سیاه نشاندهاند، نظر اسلام نیست. اینکه شب عید، سفره فقرا خالی و پدران شرمنده و خجالتزده فرزندان باشند. اینکه زنی به خاطر تأمین لباس و کفش و غیره خداینکرده تن به فحشاء بدهد، اینکه فاصله یک ساعت کار یک کارگر با فلان فرد دیگر چندین میلیون تومان است، اینکه عدهای از امتیازات و امکانات ویژه برخوردار هستند و دیگران محروم از آن و اینکه عدهای با پرداخت رشوه و پارتی به مقاصد خود میرسند، اینکه عدهای نان را نسیه بخرند، قدرت خرید یک کیلو میوه را نداشته باشند، اینکه اینهمه فاصله طبقاتی باشد و کسانی که ندانند چگونه خرج کنند نه خمسی، نه زکاتی، این نظر اسلام نیست.
بهر حال داستان موارد زیادی دارد که با بخشی از مواردی که شما فرمودید همخوانی ندارد.