0

«چند کتاب خوب برای حاج قاسم»

 
ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : دی 1392 
تعداد پست ها : 8838
محل سکونت : اصفهان

«چند کتاب خوب برای حاج قاسم»

«چند کتاب خوب برای حاج قاسم»
 
 
«چند کتاب خوب برای حاج قاسم» منتشر شد

تهران - ایرنا- مجموعه «چند کتاب خوب برای حاج قاسم» شامل ۹ کتاب درباره سردار سلیمانی است که حاوی اطلاعات مهمی از زندگی این سردار شهید است که برخی از مطالب آن‌ها برای نخستین بار منتشر شده است.

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا از روابط عمومی سازمان تبلیغات اسلامی،مجموعه «چند کتاب خوب برای حاج قاسم» شامل ۹ کتاب درباره سردار سلیمانی است که به‌تازگی راهی پیشخوان کتابفروشی ها شده است. این کتاب‌ها حاوی اطلاعات مهمی از زندگی این سردار شهید است که برخی از مطالب آن‌ها برای نخستین بار منتشر شده است.

این کتاب‌ها که از سوی جمعی از نویسندگان مختلف به نگارش درآمده است، حاوی یک نکات مهم و کلیدی است و آن این است که ما باید همواره به «قهرمانان وطنی» احترام بگذاریم و به دلاوری‌ها و رشادت‌های آنان ببالیم و در هر سن و جایگاهی که هستیم «رهرو خوبی» برای این قهرمانانان ملی باشیم.

در این مطلب تلاش شده با اطلاعات کوتاهی که از هر کتاب به مخاطب ارائه می‌شود، گامی برای معرفی این کتاب‌های ارزنده باشد.

کتاب اول: «من قاسم سلیمانی هستم» (ویژه کودکان)

دانلود کتاب pdf من قاسم سلیمانی هستم (سرباز ولایت)

کتاب من قاسم سلیمانی هستم (سرباز ولایت) مجموعه ای از خاطرات، دست‌نوشته‌ها و دل‌نوشته‌هایی است که بعد از شهادت سردار سلیمانی در فضای مجازی منتشر شده‌اند و ارادت مردم ایران و جهان اسلام را به این شهید عزیز (سلیمانی عزیز) می‌رساند، که به کوشش ناصر کاوه در این کتاب گردآوری شده‌اند.

به مناسبت سالگرد شهادت جانسوزانه سرباز و مدافع وطن مجموعه‌ی پارس تاتس با رضایت نویسنده این کتاب را رایگان و به شرط یک صلوات برای شادی روح شهید بزرگوار سپهبد حاج قاسم سلیمانی در اختیار شما قرار می‌دهد.

جامعیت این اثر موجب شده که در آستانه اولین سالگرد شهادت سردار دل‌ها، سپهبد حاج قاسم سلیمانی، مسابقه های بزرگ کتاب‌خوانی پیرامون این شهید در سراسر کشور با محوریت کتاب سردار مقاومت و سرباز ولایت برگزار شود.

دانلود رایگان کتاب pdf من قاسم سلیمانی هستم (سرباز ولایت) نوشته ناصر کاوه

در این کتاب می خوانیم …

مردم از من قبول کنید.
من عضو هیچ حزب و جناحی نیستم و به هیچ طرفی جز کسی که خدمت می کند به اسلام و انقلاب تمایل ندارم. اما این را بدانید والله! علمای شیعه را تماماً و از نزدیک می شناسم. الان چهارده سال شغل من همین است. علمای لبنان را می‌شناسم. علمای پاکستان را می شناسم. علمای حوزه خلیج فارس را می‌شناسم.
چه شیعه و چه سنی… والله!، “اشهد بالله” سرآمد همه این روحانیت، این علما از مراجع ایران و مراجع غیر ایران، این مرد بزرگ تاریخ یعنی “آیت الله العظمی امام خامنه ای” است.
اگر عاقبت به خیری می خواهید باید پیروی از ولی فقیه کنیم…در قیامت خواهیم دید که مهمترین محور محاسبه اعمال, تبعیت از ولایت فقیه است.
درکشور نباید کلامی بر خلاف سیاست‌ها و منویات رهبرانقلاب گفته شود و اگر هم گفته شود و اعتراضی صورت نگیرد در گناه آن سهیم هستیم.

خدا خامنه ای را نگاه داشت، همان که محمد (ص) را با تار عنکبوتی در غار نگاه داشته بود! قرن هاست که تاریخ انتظار این سربازان را می کشد! …چه شد فتح سه روزه صدام با آمریکا؟… مگر چند ساعت کویت را نگرفت بدون آمریکا؟…کجا رفت از نیل تا فرات رایس؟… برخورد تمدن های هانتینگتون؟ هلال شیعه کسینجر، پایان دنیا فوکویاما؟ از نیل تا فرات که هیچ از هرات و پنج شیر و صنعا تا لاذقیه و سامرا، آب نمی خورند مگر با اجازه قاسم سلیمانی آن سرباز در گهواره خمینی!

قاسم سلیمانی در سال ۱۳۸۹ با حکم حضرت آیت الله خامنه ای فرمانده معظم کل قوا با یک درجه ارتقا به درجه سر لشکری نائل آمد اما هنوز هم در افکار عمومی همه او را “حاج قاسم” می خوانند. اما این پایان ماجرا نبود. با توطئه جدید غرب و پشتیبانی مالی کشور هایی مانند عربستان سعودی، که به شکل گیری گروهک های تروریستی تکفیری اعم از داعش و جبهه النصره در منطقه انجامید، قاسم سلیمانی ماموریتی تازه یافت و آن هم مقابله با این تهدیدات در دو کشور عراق و سوریه بود.

 

📕 من قاسم سلیمانی هستم (سرباز ولایت)

✍🏻ناصر کاوه

کودکان زیادی در شهادت حاج قاسم سلیمانی غمگین شدند و نسبت به جنایت آمریکایی‌ها به خشم آمدند و بی‌تردید کودکان امروز که آینده‌سازان آینده خواهند بود این جنایت را فراموش نخواهند کرد.

کتاب من قاسم سلیمانی هستم روایتگر مراحل مختلف زندگی شهید از تولد تا شهادت برای آینده‌سازان این مرزوبوم است
نویسنده: محمدحسین خانی
ناشر: مبشر

این کتاب با ارایه بیانات مقام معظم رهبری درباره شهید حاج قاسم سلیمانی و مجموعه‌ای از یادداشت‌ها و تحلیل‌های اجتماعی درباره وی می‌کوشد راز محبوبیت شهید سلیمانی را بازگو کند.
 

«من قاسم سلیمانی هستم؛ سرباز ولایت» منتشر شد

 

این کتاب در بخش‌هایی چون «توصیف رهبری از شهید سلیمانی»، «چرا مردم قاسم سلیمانی را دوست داشتند؟»، «یک خون و این همه برکت...»، «تقدیم به همسران صبور شهدا»، »قسمتی از جنایات هولناک داعش»، «پیروزی ایران در جنگ‌های خاورمیانه»، «چگونه سرمایه ملی‌مان را از دست دادیم؟» و «متن کامل وصیتنامه شهید حاج قاسم سلیمانی» خواندنی شده است.

در بخشی به نام «چرا مردم قاسم سلیمانی را دوست دارند؟» می‌خوانیم: «جواب این سوال ساده است. او کارش را به خوبی انجام می‌داد. قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران بود. وظیفه سپاه قدس حراست از ایران و مقابله به دسیسه‌های خارجی علیه کشور است. او کارش را به خوبی انجام می‌داد. مردم در این سال‌ها فقط شعار دیده بودند اما سلیمانی به خوبی نشان داد که چگونه می‌شود حرف‌ها را بــه عمل تبدیل کرد. داستان داعش نمونه خوبی از این ماجراست. داعش آمده بود تا ریشه ایران و شیعه را بزند. سردار ایرانی اما به خوبی جلوی آنها ایستاد و اجازه نداد وحشی‌های تروریست داعش خراشی را بـه روی گربـه زیبای ایران بیندازد. سلیمانی حتی دست آن‌ها را از عراق و سوریه هم کوتاه کرد. مردم تلاش‌های او را دیدند و دوستش داشتند. نکته دیگر این است که سردار سلیمانی وارد بازی‌های سیاسی معمول ایران نشـد. او لباس نظامی خود را به سیاست آلوده نکرد و به خاطر همین محبوب همه جناح‌های سیاسی ایران بود.»

 

در بخشی به نام «چرا مردم قاسم سلیمانی را دوست دارند؟» می‌خوانیم: «جواب این سوال ساده است. او کارش را به خوبی انجام می‌داد. قاسم سلیمانی فرمانده سپاه قدس ایران بود. وظیفه سپاه قدس حراست از ایران و مقابله به دسیسه‌های خارجی علیه کشور است. او کارش را به خوبی انجام می‌داد. مردم در این سال‌ها فقط شعار دیده بودند اما سلیمانی به خوبی نشان داد که چگونه می‌شود حرف‌ها را بــه عمل تبدیل کرد. داستان داعش نمونه خوبی از این ماجراست. داعش آمده بود تا ریشه ایران و شیعه را بزند. سردار ایرانی اما به خوبی جلوی آنها ایستاد و اجازه نداد وحشی‌های تروریست داعش خراشی را بـه روی گربـه زیبای ایران بیندازد. سلیمانی حتی دست آن‌ها را از عراق و سوریه هم کوتاه کرد. مردم تلاش‌های او را دیدند و دوستش داشتند. نکته دیگر این است که سردار سلیمانی وارد بازی‌های سیاسی معمول ایران نشـد. او لباس نظامی خود را به سیاست آلوده نکرد و به خاطر همین محبوب همه جناح‌های سیاسی ایران بود».

در بخش دیگری با عنوان «تقدیم به همسران صبور شهدا خصوصا همسرشهید سلیمانی...»می خوانیم: «مثل يك صبح قشنگ دويدي توي زندگي من، مثل آفتاب، مثل سايه، مهربان و بي ادعا. شروع زندگي مشترك مان با بوي جنگ در هم آميخت از جبهه می آمدي از دل دشمن، از شب هاي پرحادثه، انفجارهاي پي درپي، از پشت خاكريزها، هنوز بوي باروت مي دادي. گرد و خاك لباس ها و موهايت پاك نشده بود. با تو حرف می زدم، تصوير شهيد شدن همسنگري هاي مهربانت را توي خانه چشم هايت مي ديدم. مي گفتي قطعه اي از بهشت است. "چقدر چشم هاي نمناكت را دوست داشتم". روزي كه از جبهه برگشتي، براي من بهترين روز دنيا بود و روزهايي كه كنارم بودي، بهترين روزهاي زندگي ام، خوشحال بودم، از عمق وجود، مي آمدي. حجم خيال و رفتارم پر از تو بود، كنارم بودي، دلم برايت مي سوخت، دلتنگ تو، دلتنگ دغدغه هاي پاهايت تاول زده و دست هاي پينه بسته ات...

مي گفتم: اين چند روز را استراحت كن. مي خنديدي و مي گفتي خيلي زرنگي؛ مي خواهي بعد از من بگويي "قاسم" شوهرخوبي نبود. ظرف مي شستي، جارو مي زدي، مي خريدي و مي آوردي... وقتي مي ديدم با چه دقتي سبزي ها را پاك مي كني، مي خنديدم. مي گفتم: راستش را بگو قاسم، توي جبهه مسئول آشپزخانه اي يا فرمانده !؟ خودت چيزي نمي گفتي اما دوستانت برايم مي گفتند كه چه فرمانده لايقی هستي. هرچه به پايان روزهاي مرخصي ات نزديك تر مي شديم، ناراحتي من بيشتر مي شد. كمتر حرف مي زدم. توي فكر مي رفتم، بغضمي كردم و دلم مي شد شهر آشوب فكرهاي جورواجور... برايم لطيفه هاي جنگي تعريف مي كردي، مرا مي خنداندی. اما من بغض مي كردم و به نقطه نامعلوم خيره مي شدم. خاطرات روزهايي كه پيشم بودي، جلوي چشم هايم به حركت درمي آمد. آن موقع چه قدر احساس خوشبختي مي كردم. اما حالا كه داري مي روي، تنهاتر از من توي دنياي به اين بزرگي كسي وجود ندارد. مي گفتي عروس خانم، راست راستي راضي به رفتنم نيستي، مگر خودت هميشه نمي گويي افتخارم اين است كه همسر يك رزمنده ام. و خوب مي دانستم كه همه دل نگراني هايم از اين است كه بلايي سرت بيايد. مي گفتم: اگر بدانم مواظب خودت هستي، دلم آرام مي گيرد. آن وقت اگر اين جنگ چهل سال هم طول بكشد، طاقت دوري ات را دارم...»

 

«من قاسم سلیمانی هستم؛ سرباز ولایت» را انتشارات نوآوران سینا، 126 صفحه با شمارگان دوهزار نسخه، قطع رقعی و مصور روانه بازار نشر کرده است.

 

کتاب دوم: «این مرد پایان ندارد»

مخاطب در این کتاب از فرمانده جبهه مقاومت خاطراتی را می‌خواند که تعدادی از آن‌ها برای اولین بار منتشر می‌شوند. نگارنده تلاش کرده است مطالب کتاب به‌گونه‌ای سامان یابد تا خواننده مکتب شهید قاسم سلیمانی را بیشتر بشناسد. ویژگی منحصربه‌فرد این کتاب تصاویر رنگی منتشرنشده از حاج قاسم است.
نویسنده: سید علی بنی لوحی
ناشر: راه بهشت

    کتاب این مرد پایان ندارد زندگی جهادی سرباز اسلام شهید قاسم سلیمانی

در این کتاب که به صورت متن و تصویر رنگی منتشر می شود، مخاطب علاوه بر برخی تصاویر منتشر نشده از فرمانده جبهه مقاومت، خاطراتی را می خواند که تعدادی از آن ها برای اولین بار منتشر می شوند.

در واقع در سیر این کتاب، نگارنده تلاش کرده است که مطالب کتاب، به گونه ای سامان یابد تا خواننده، مکتب شهید «قاسم سلیمانی» را بیشتر بشناسد.

سید علی بنی لوحی نویسنده کتاب "این مرد پایان ندارد"، از رزمندگان دوران دفاع مقدس است که خود را خادم یاران حضرت روح الله در لشکر امام حسین (ع) می داند و معتقد است بزرگترین خوشبختی زندگی اش این بوده که او را در صحنه جهاد و شهادت راه داده اند، هر چند دست خالی و مانده از راه باز گشته است.

سید علی بنی لوحی بعد از دفاع مقدس مدتی رئیس ستاد نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بود و اکنون به فعالیت های فرهنگی مشغول است که نتیجه تلاش او تدوین و تألیف بیش از ۲۰ جلد کتاب با موضوع دفاع مقدس و انقلاب اسلامی است و او هم چنان در رزم است.
بخشی از کتاب :

اولین بار که او را دیدم در بهمن ماه 1360 بود که ما در پادگان دوکوهه مستقر بودیم و لشکر امام حسین (ع) را برای عملیات مهمه فتح المبین اماده میکردیم . یک روز که در گلف با آقا رحیم و حسن باقری برای هماهنگی کارهای منطقه عملیات جلسه داشتیم به ما گفتن که قرار است از نیروهای بسیجی و پاسدار کرمان یک تیپ تشکیل شود و چون ما مقدار زیادی سلاح و مهمات در عملیات آزادسازی آبادان از محاصره و فتح بستان به دست آورده بودیم موظف شدیم ضمن اینکه چند ساختمان از دوکوهه را در اختیار تیپ در حال تاسیس قرار می دهیم به اندازه سه گردان هم سلاح ، مهمات و تجهیزات به آن ها بدهیم .

همان روز به دوکوهه برگشتیم و اولین دیدار با جوانی خوش سیما ما را به یاد دوستان شهیدمان انداخت که در ماه های اخیر در فراغ آن ها می سوختیم .

حاج قاسم در خاطرات خودش اینگونه به آن روزها اشاره می کند :

محل استقرار اولیه ما دوکوهه بود . در آنجا قبل از اینکه بچه های تیپ محمد رسول الله مستقر شوند بچه های تیپ امام حسین مستقر شده بودند وقتی ما نیروها را به دوکوهه آوردیم هنوز امکانات نداشتیم . آشپزخانه نداشتیم . صلاح و مهمات نداشتیم . تغذیه و تسلیحات ما را تیپ امام حسین تامین میکرد . غذای ما را آن ها می دادند . بعد هم قرار شد تسلیحات ما را هم بدهند بعد خودمان آرام آرام خودکفا شدیم .
بخشی دیگر از کتاب :

در آزاد سازی تکریت بخاطر اینکه سقوط آن موصل را به خطر می انداخت آمریکایی ها ماشین حاج قاسم را مورد حمله قرار دادند برای همین هم بود که در بیشتر صحنه ها ایشان تلاش می کرد از ماشین و تجم بچه ها دور شود و تنهایی جابجا شود تا خطر از دیگران هم دفع شود.

آمریکایی ها با زدن ماشین فرماندهی عملیات به ما می خواستند بفهمانند که نباید جلوتر بروید ولی حاج قاسم گوشش بدهکار نبود و کار خودش را می کرد تا تکریت را تصرف کردیم . در سوریه و در نزدیکی تنف که مقر آمریکایی ها بود و هنوز هم آنجا هستند زمانی که ما به سمت این جبهه حرکت کردیم تا عملیات را شروع کنیم هواپیماهای آمریکایی به ما حمله کردند که چند تانک و نفربر و یک بولدوزر منهدم شد و شهید هم دادیم ولی حاج قاسم با تغییر موضع سریع سالم ماند . آمریکایی ها برای آنکه در آن منطقه داعش از موقعیت ما مطلع شود فیلم آن را برای داعش ارسال کردند ما ظهر نماز خواندیم و حاج قاسم امام جماعت شد . چند ساعت بعد داعش یک ماشین انتحاری فرستاد برای به شهادت رساندن حاجی ولی ما تغییر مکان داده بودیم و عده ای از رزمندگان شهید شدند . در هر صورت آمریکایی ها سال ها تلاش می کردند حاج قاسم را شهید کنند چون تمام برنامه های آن ها را با شکست رو به رو کرده بود

 

 

کتاب سوم: «سلیمانی عزیز»

کتاب سلیمانی عزیز حاوی خاطراتی متفاوت و خوانده‌نشده از سردار شهید حاج قاسم سلیمانی از کرمان تا کرملین، از جنگ با آمریکایی‌ها در نجف تا نبرد با داعش در شهر محاصره‌شده آمرلی، از عمو قاسم فرزندان شهدای مدافع حرم تا ژنرال سلیمانی دلهره‌آور اوباما
نویسنده: جمعی از نویسندگان
ناشر: حماسه یاران

 

 سلیمانی عزیز: گذري بر زندگي و رزم سردار شهيد حاج قاسم سليماني
۱۴۰۰-۰۴-۱۰
سلیمانی عزیز: گذري بر زندگي و رزم سردار شهيد حاج قاسم سليماني
نوشتن از حاج قاسم سخت است. به اندازه همه آدم هایی که دور و برتان می بینید خاطره دارد. خاطره پیرزن هشتاد ساله قنات ملکی یا خاطره کودک خردسال فلان شهید مدافع حرم. اصلا از کجای زندگی اش باید شروع کرد؟ از کجای چهل سال یک جا نبودن و همه جا بودنش. ((سلیمانی عزیز)) تنها مختصری است که شاید با آن خواستیم کمی داغ و آتش دلمان را در این مصیبت سنگین بنشانیم؛ قطره کوچکی از دریای وجود سردار دلها و قدر وسع ما که امید است قبول فرماید.

معرفی کتاب: سلیمانی عزیزگذري بر زندگي و رزم سردار شهيد حاج قاسم سليماني
پدیدآور: عالمه طهماسبی
مشخصات نشر: قم: حماسه باران،1398.
شماره راهنمای دیویی: ط گ / 691 س 0844092/955

این کتاب در تالار نوجوانان دختر کتابخانه مرکزی آستان قدس موجود است. شماره ثبت:  (‎۱۷۵۰۵۲۵‎)

گفته بود هر کس سلاح تحویل بدهد و دنبال شرارت نرود در امان است. آمده بودند و اسلحه تحویل داده بودند. حاجی به قولش وفا کرد و به تک تک شان امان نامه داد. فکر بعد از این را هم کرده بود. آدمی که بیکار باشد و درآمد نداشته باشد چه تضمینی داشت دوباره پایش نلغزد. چقدر به این در و آن در زد تا توانست چهارصد تا تلمبه آب جور کند. همه را تقسیم کرد بینشان، هم سرشان را به زمین و کشاورزی گرم کرد هم لقمه حلال گذاشت توی سفره هایشان. منتخبی از صفحه 25 کتاب
نوشتن از حاج قاسم سخت است. به اندازه همه آدم هایی که دور و برتان می بینید خاطره دارد. خاطره پیرزن هشتاد ساله قنات ملکی یا خاطره کودک خردسال فلان شهید مدافع حرم. اصلا از کجای زندگی اش باید شروع کرد؟ از کجای چهل سال یک جا نبودن و همه جا بودنش. ((سلیمانی عزیز)) تنها مختصری است که شاید با آن خواستیم کمی داغ و آتش دلمان را در این مصیبت سنگین بنشانیم؛ قطره کوچکی از دریای وجود سردار دلها و قدر وسع ما که امید است قبول فرماید.

 

 

 

 

کتاب چهارم: «شاخص‌های مکتب شهید سلیمانی»

کتاب شاخص‌های مکتب شهید سلیمانی، اطلاعات خوب و مستندی را درباره این شهید عزیز به مخاطب ارائه می‌دهد. این کتاب بر مبنای سخنان شهید و خاطرات دیگران به‌صورت جامع، خلاصه و مستند از خصوصیات مکتب و تفکرات شهید سلیمانی توسط هم‌رزم و دوست نزدیک و صمیمی وی نوشته‌شده است.
نویسنده: علی شیرازی
ناشر: خط مقدم

کتاب پنجم: «شرح دلبری»

شرح دلبری نگاهی گذرا به وصیت‌نامه حاج قاسم که منشور عشق و دلدادگی و انسانیت است و با گریز به اندیشه‌های والای او روزنه‌ای برای فهم بهتر آن و اعتلای مکتب سلیمانی است.
نویسنده: محمدعلی تولایی
ناشر: موسسه جوانان آستان قدس رضوی

چهل روز پس از نیمه‌شب جمعه، سیزدهم دی‌ماه ۱۳۹۸ بود که وصیت‌نامه سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مصلای تهران خوانده شد. هنوز بغض فقدان سردار به گلوهایمان ناخن می‌کشید. در باورمان نمی‌گنجید که چند هفته قبل از این، پشت سر ولی امرمان بر پیکر مطهرش نماز خواندیم و گریستیم. حالا همه تن، گوش شده‌ بودیم و خط‌به‌خط عشق‌بازی‌های حاج قاسم با خدا را می‌شنیدیم.

اسم سردار سلیمانی پیش از این هم بر سر زبان‌ها بود؛ اما پس از وصیت‌نامه امام خمینی(ره) به عنوان رهبر یک انقلاب، این دومین وصیت‌نامه عبادی‌سیاسی بود که جهانیان را میخکوب می‌کرد؛ آن‌چنان که تمام رسانه‌های غرب و شرق حرف از آن زدند.

کتاب «شرح دلبری» با پیام تسلیت مقام معظم رهبری در ۱۳ دی ماه ۹۸ آغاز می‌شود و بخش‌به‌بخش وصیت‌نامه سردار را بررسی می‌کند. در اولین بخش، از «اعتقاد صحیح، قدم اول برای حرکت» صحبت می‌کند و این‌طور بیان می‌کند که شروع هر حرکتی مبتنی بر بینش صحیح است و هرکسی با این بینش تربیت شود، شهادت را صحیح‌ترین عقیده خود می‌پندارد و در این راه قدم برمی‌دارد. از آنجایی که نعمت شکر کردن شاخصه‌ای برای انسانیت نیست، در بخش «شکر نعمت، فهم نعمت»، روش‌های مواجهه با نعمات الهی را بیان کرده و جهاد اکبر و اصغر را در سیره زندگی حاج قاسم بیان می‌کند. می‌دانیم که «ولایت بالاترین نعمت» است و خداوند راه رسیدن به خودش را از مسیر میان‌بر ولایت قرار داده است. حاج قاسم در وصیت‌نامه خود، خداوند را به خاطر اینکه در مسیر اهل‌بیت(ع) قرار گرفته و بر مصیبت ایشان گریسته است، شکر می‌کند.

انسان موحد در تمام لحظات خود، خدا را می‌بیند و چیزی غیر از او در نظرش جلوه‌ای ندارد و می‌گوید که در همه لحظات، «امید به عفو تو» دارم و مشتاق به «لقاء دلدار» هستم که شیرین‌ترین لذت عالم و برترین آرزوی نسل آدمیان همین است.

«جمهوری اسلامی قرارگاه حسین بن علی(ع)» است؛ همان‌طور که رهبر معظم انقلاب فرمودند: «اسلام درس مجاهدت خالصانه را به مسلمین تعلیم کرد. اگر این درس هر روز در بین مسلمین باشد، نتیجه‌اش درخشش، تلألو و علو معنوی و مادی است.»

سپهبد سلیمانی در بخش‌های پایانی وصیت‌نامه خود، به ولایت‌مداری و شناخت عمیق و دقیق از ولی زمانه خود این‌طور اقرار کرد که «خامنه‌ای عزیز را عزیز جان خود بدانید» و حرمت او را حرمت مقدسات بدانید.

اینکه «جمهوری اسلامی در سربلندترین دوره» خود قرار دارد، «هنر خمینی عزیز» و جانشین برحق اوست. اما آنچه واضح است، این است که در این مسیر پرمخاطره، «شهدا محور عزت و کرامت» هستند و جایگاهشان رفیع است.

شکی نیست که در بین صاحب‌منسبان این عصر، «سیاست‌مدارتر از حاج قاسم» وجود نداشته است. فردی که این چنین عاشقانه و عارفانه با تمام گروه‌ها صحبت کرده و به نوعی همه را وصی خود دانسته است، در پایان از همه طلب بخشش می‌کند.

«شرح دلبری»، به قلم محمدعلی تولائی شرحی بر منشور انسان‌سازی حاج قاسم است که در چهلمین روز شهادتش، جانشین وی در مصلای امام خمینی(ره) آن را خواند. این کتاب توسط مؤسسه جوانان آستان قدس رضوی منتشر شده است.

 

 

کتاب ششم: «عمو قاسم» (ویژه کودکان)

کتاب عموم قاسم با انتخاب هدفمند ۲۰ داستان کودک را با زوایایی از شخصیت حاج قاسم آشنا می‌کند و برای نهادینه‌سازی پیام هر داستان تمرینی ذیل آن طراحی‌شده تا مخاطب را به تفکر برانگیزد و الگو گیری از سردار را نهادینه کند. تصویرسازی جداگانه برای هر داستان بر جذابیت کتاب افزوده است.
نویسنده: محمدعلی جابری
ناشر: کتابک

 

معرفی کتاب عمو قاسم

کتاب عمو قاسم کوشیده است با بیان بیست داستان، کودکان و نوجوانان را با زوایای مختلف شخصیت حاج قاسم آشنا کند.

سردار می گفت: «ما ملت شهادتیم، ما ملت امام حسینیم.» ملت شهادت، فرزندان خود را با عشق شهادت تربیت می کند. بهترین راه برای ایجاد شوق شهادت نسل جدید، آشناسازی آنان با اسطوره ها و الگوهایی مانند سردار سلیمانی است.

تصویرسازی های آقای میکائیل براتی و تمرین های موجود ذیل هر داستان، بر جذابیت کتاب برای مخاطب افزوده است. نویسنده کتاب عموقاسم بیست داستان را به شکل هدفمند انتخاب کرده و کوشیده است با هر داستان، کودک را با یک زاویه از شخصیت حاج قاسم آشنا کند.

نویسنده برای نهادینه سازی پیام هر داستان تمرینی را ذیل آن طراحی کرده تا مخاطب را به تفکر وا دارد و الگوگیری از سردار را در او نهادینه کند. تصویرسازی جداگانه برای هر داستان بر جذابیت کتاب افزوده است.

در آخر کتاب عمو قاسم نیز پرسشنامه ای از کل کتاب طراحی شده است.

گزیده کتاب عمو قاسم

وقتی سردار سلیمانی شهید شد. همه از دست آمریکا عصبانی شدند.

بزرگتر ها گفتند: ما همه قاسم سلیمانی هستیم.

کوچکترها هم آرزو کردند که روزی سردار سلیمانی بشوند.

اما یک سوال: سردار سلیمانی شدن یعنی چه؟

به نظرتان اگر همه بخواهند مثل حاج قاسم،

افسر نظامی بشوند و بروند با دشمن بجنگند تکلیف زندگیمان چه می شود؟

_ چه کسی باید به دانش آموزان درس بدهد؟

_ چه کسی باید بیماران را درمان کند؟

_ چه کسی باید کشاورزی کند؟

_ چه کسی باید برایمان خانه بسازد؟

_چه کسی باید راننده ی تاکسی شود؟

برای سردار سلیمانی شدن نیازی نیست حتما نظامی شویم.

برای اینکه مثل قاسم سلیمانی بشویم،

باید اخلاق ها و رفتار های او را یاد بگیریم

و سعی کنیم همیشه مثل او رفتار کنیم.

 

 

کتاب هفتم: «مالک اشتر»

امیرالمؤمنین در نامه ۵۳ نهج‌البلاغه توصیه‌های مهم به فرمانده سپاه خود مالک اشتر نمود. این توصیه‌ها محدود به زمان و مکان خاصی نبود. در زمان ما مالک اشتر دیگری پا به عرصه نهاد و توصیه‌های مولای متقیان را عملی کرده. کتاب مالک زمان مشتمل بر ۵۰ داستان زیبا و تطبیقی از زندگی و مجاهدت‌های سرداران رشید اسلام، مالک اشتر و حاج قاسم سلیمانی است.
نویسنده: گروه ابراهیم هادی
ناشر: ابراهیم هادی

 

«مالک زمان»؛ خرده‌روایت‌هایی از زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی

مرکز رسانه‌ای شیرازه با همکاری کتابشهر ایران، به مناسبت اولین سالگرد شهادت سپهبد قاسم سلیمانی، پویش «کتاب خوب برای حاج قاسم» را راه‌اندازی کرده‌ و کتاب‌های مفید درباره شهید سلیمانی را معرفی خواهند کرد.
«مالک زمان»؛ خرده‌روایت‌هایی از زندگی شهید حاج قاسم سلیمانی
به گزارش خبرگزاری کتاب ایران (ایبنا)، در تاریخ آمده است که فراق مالک اشتر نخعی چه بار سنگینی را بر دوش مولای متقیان گذاشت. تاریخ ثبت کرده است که سخنان غم‌بار مولایمان در وصف سردار پرافتخارش، چگونه چهره او را به عوام شناساند و چطور مقام و مرتبه‌اش را در پیشگاه معصومین مشخص کرد. امیرالمؤمنین علی(ع) در بیانات متعدد خود به تمام آزادمردان و آزادگان توصیه کرده‌اند که همچون مالک را الگوی خویش قرار داده و راه او را ادامه دهند؛ گرچه در تاریخ مطالب محدودی درباره زندگی مالک وجود دارد، می‌شود از کلام مولا سبک زندگی او را دریافت.
 
امیرالمؤمنین علی(ع) در نامه ۵۳ نهج البلاغه، توصیه‌های مهمی به فرمانده سپاه خود، جناب مالک اشتر نموده‌اند. نکته حائز اهمیت در این توصیه‌ها این است که محدود به زمان و مکان خاصی نبوده و با گذشت هزار و اندی سال، هنوز هم به‌روز است. در کتاب «مالک زمان»، این سخنان امیرالمؤمنین(ع) به مالک اشتر را می‌خوانیم که مصداق عینی آن در عصر حاضر، در کنار عوام مردم زیست و در راه ولایت، چنان مالک اشتر نخعی گردن سپرد و به شهادت رسید. «مالک زمان» خرده‌روایت‌هایی است از زندگی سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی که راه و رسم مالک را پیش گرفت و اَشِّداءُ عَلَی الکُفّار، رُحَماءُ بَینَهُم بود.
 
نویسندگان در گروه فرهنگی ابراهیم هادی، با گردآوری پنجاه داستان و تطبیق آن با کلام امیرالمؤمنین(ع)، زندگی و مجاهدت‌های سرداران رشید اسلام، مالک اشتر و حاج قاسم سلیمانی را با هم ممزوج کرده‌اند. راویان این داستان‌ها همگی از هم‌رزمان و همراهان حاج قاسم بوده‌اند و روایت‌های مستند و عینی را تعریف کرده‌اند.
 
در این کتاب می‌خوانیم که حاج قاسم همچون الگوی خود، «مهربان با خلق» بود. «شجاعت در دل دشمن» او را به یک اسطوره و یک حریف قَدَر تبدیل کرده بود. همه او را «قهرمان در مقابل دشمن» می‌شناختند و خیالشان راحت بود. گوش به فرمان ولی بود؛ حتی آن زمان که به‌سختی گروهی را دستگیر کرده بود، اما به امر ولی زمانه‌اش آن‌ها را آزاد کرد؛ چراکه در مرام شیعه علی(ع) نیست که به مهمان خود آزاری برساند؛ حتی اگر مهمان، پدرت را کشته باشد.
 
«غذای کرمانی» را بین همکاران و درجه‌داران و سربازان به‌طور مساوی تقسیم کرد. مقام و قدرت برایش ملاک نبود. برادری و مساوات را رعایت می‌کرد. در هیچ شرایطی «نماز شب» را ترک نکرد و «پتوی نرم» را ترجیح نداد. در حفظ «اموال مردم» حتی در معرکه جنگ می‌کوشید. برای یک شب خوابیدن در خانه یکی از اهالی سوریه در بوکمال، نامه طلب «حلالیت» نوشت و از او خواست که پس از بازگشت به خانه‌اش با او تماس بگیرد تا هزینه یک شب اقامت را برایش واریز کند. حقی را ناحق نمی‌کرد. «جنگ یا انتقام» را با هم نمی‌آمیخت.
 
«آرامش در چهره» او حتی در مواجهه با دشمنان از بین نمی‌رفت و ذره‌ای ترس در وجودش زبانه نمی‌کشید. بنده زر و سیم و قدرت نبود و در پاسخ به پیشنهاد برای نامزدی ریاست جمهوری، با خنده‌ای مثال‌زدنی گفت: «من نامزد گلوله‌ها و خمپاره‌هام. بگذار قدرت به دست اهلش برسد. من نامزد شهادت هستم...»
 
«چند کتاب خوب برای حاج قاسم»
 


این «ژنرال خاکی» ایران «سرباز ولایت» بود و «عموقاسم» دختران و پسران شهدای مدافع حرم.
 
هیچ‌کس را نمی‌توان با اهل‌بیت مقایسه کرد؛ حتی صحابه خاص آن‌ها؛ اما می‌شود به مقامی رسید که امام زمانه‌ات در وصفت خطبه‌ها بخواند و در فراق از دست دادنت بگرید و اَلّلهم اِنّا لانَعلَمُ مِنه اِلّا خَیرا را تکرار کند.
 
کتاب «مالک زمان» داستان‌هایی برگرفته از سخنان امیرالمؤمنین علی(ع) به مالک اشتر است که مصادیق عینی در خاطرات سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی داشته و مطابق با آن گردآوری شده است.

 

 

کتاب هشتم: «متولد مارس»

متولد مارس روایتی از خاطرات دوستان هم‌رزمان و نزدیکان حاج قاسم سلیمانی است. این خاطرات از تحولات سوریه، عراق تا شهادت و همچنین درباره خلق‌وخوی این شهید بزرگوار و شیوه زندگی اوست که به‌صورت مصاحبه جمع‌آوری‌شده است.
نویسنده: علی‌اکبری مزد آبادی
ناشر: یا زهرا

کتاب نهم: «آورتین»

آورتین فقط اسم یک روستایی دورافتاده در اطراف کرمان نیست. آورتین یادآور حماسه ایستادگی و مبارزه حاج قاسم در برابر مردانی است که امنیت و آرامش مردم را هدف گرفته بودند. داستان یک جنگ نابرابر باکسانی که از هیچ جنایتی خودداری نمی‌کردند.
نویسنده: بهزاد دانشگر
ناشر: ستارگان درخشان

 

 

 

 

 

منابع:

https://www.ibna.ir/fa/naghli/300494

https://www.faraketab.ir/content/24503

https://navideshahed.com/fa/news/481790

https://library.razavi.ir/literature/fa/293050

https://www.irna.ir/news/84168896

پنج شنبه 2 دی 1400  12:01 PM
تشکرات از این پست
eissahani
دسترسی سریع به انجمن ها