كارلوس تبس، كاپيتان منچسترسيتي كه ماه گذشته از مديران باشگاه خواسته بود تا او را به تيم ديگري واگذار كنند، اعلام كرد از بودن در اين باشگاه خوشحال است.
اين ستاره آرژانتيني كه با به ثمر رساندن 14 گل، بهترين گلزن رقابت هاي ليگ برتر است اعلام كرده بود كه به دليل مشكلاتي كه با بعضي از مديران باشگاه پيدا كرده، قصد دارد ايتسلند را ترك كند.
اما بعد از اينكه نتوانست موافقت مديران اين باشگاه را براي رفتن به تيمي ديگر جلب كند، در چرخشي اشكار اعلام كرد كه با كسي در باشگاه منچسترسيتي اختلاف ندارد.
او در مصاحبه با خبرنگاران گفت:" اكنون خوشحال هستم. آن موضوع مربوط به گذشته است. من با سرمربي مشكلاتي داشتم اما مانند دو مرد نشستيم و آن را حل كرديم و اكنون از بودن در اين تيم خوشحال هستم.
ما در مسير صحيحي قرار داريم و هر روز در حال پيشرفت هستيم. تيم فعلي، تيم دو- سه سال قبل نيست.اين تيم خيلي قوي تر است.
هرچه پيروزي هاي بيشتري به دست مي اوريم، بيشتر مطمئن مي شويم كه مي توانيم قهرمان شويم. روياي من تاريخ سازي با اين باشگاه است.
منچسترسيتي سال هاست كه قهرمان انگليس نشده است و آروزي من تغيير اين وضعيت است. اين چيزي است كه ما به دنبال آن هستيم."