0

احاديثي درباره كربلا و تربت امام حسين عليه السلام

samira90
samira90
کاربر برنزی
تعداد پست ها : 198

احاديثي درباره كربلا و تربت امام حسين عليه السلام

قال ابو عبد الله عليه السلام:
ليس من ملک فى السموات و الأرض الا يسألون الله تبارک و تعالى أن يؤذن لهم فى زيارة الحسين (عليه السلام)، ففوج ينزل و فوج يعرج.
امام صادق عليه السلام فرمود:
هيچ فرشته‏اى در آسمانها و زمين نيست مگر اين که مي‏خواهد خداوند متعال به اورخصت دهد تا به زيارت امام حسين عليه السلام مشرف شود، چنين است که همواره فوجى از فرشتگان به کربلا فرود آيند و فوجى ديگر عروج کنند و از آنجا اوج گيرند.مستدرک الوسائل، ج 10، ص 244، به نقل از کامل الزيارات ص 114

موضع قبر الحسين عليه السلام ترعة من ترع الجنة
امام صادق عليه السلام فرمود: جايگاه قبر امام حسين عليه السلام درى از درهاي بهشت است
کامل الزيارات، ص 271، باب 89، ح 1

ان الله اتخذ کربلا حرما آمنا مبارکا قبل أن يتخذ مکة حرما.
امام صادق عليه السلام فرمود: به راستى که خدا کربلا را حرم امن و با برکت قرار داد پيش از آنکه مکه را حرم قرار دهد
کامل الزيارات، ص 267 بحار، ج 98، ص 110

قال الصادق عليه السلام:
زوروا کربلا و لا تقطعوه فاءن خير أولاد الانبياء ضمنته...
امام صادق عليه السلام فرمود: کربلا را زيارت کنيد و اين کار را ادامه دهيد، چرا که کربلا بهترين فرزندان پيامبران را در آغوش خويش گرفته است
کامل الزيارات، ص 269

قال الصادق علیه السلام:
«شاطی ء الوادی الأیمن» الذی ذکره الله فی القرآن، هو الفرات و «البقعة المبارکة» هی کربلا.
امام صادق علیه السلام فرمود: آن «ساحل وادی ایمن» که خدا در قرآن یاد کرده فرات است و «بارگاه با برکت» نیز کربلا است

قال ابو جعفر عليه السلام:
زيارة قبر رسول الله صلي الله عليه و آله و زيارة قبور الشهداء، و زيارة قبر الحسين بن على عليهما السلام، تعدل حجة مبرورة مع رسول الله صلى الله عليه و آله.
امام باقر عليه السلام فرمود: زيارت قبر رسول خدا «ص» ، و زيارت مزار شهيدان، و زيارت مرقد امام حسين عليه السلام معادل است با حج مقبولى که همراه رسول خدا «ص» بجا آورده شود
مستدرک الوسائل، ج 1، ص 266، و نيز کامل الزيارات، ص 156

[/FONT]
[FONT=Arial Black]
عن حمران قال: زرت قبر الحسین علیه السلام فلما قدمت جاءنی.ابو جعفر محمد بن علی علیه السلام...فقال علیه السلام:
ابشر یا حمران فمن زار قبور شهداء آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم یرید الله بذلک وصلة نبیه حرج من ذنوبه کیوم ولدته امه.
حمران می گوید: هنگامی که از سفر زیارت امام حسین علیه السلام برگشتم، امام باقر علیه السلام به دیدارم آمد و فرمود: ای حمران! به تو مژده می دهم که هر کس قبور شهیدان آل محمد (ص) را زیارت کند و مرادش از این کار رضایت خدا و تقرب به پیامبر (ص) باشد، از گناهانش بیرون می آید چون روزی که مادرش او را زاد.امالی شیخ طوسی، ج 2، ص 28، چاپ نجف بحار، ج 98، ص .20

قال الامام الصادق عليه السلام:
زوروا قبر الحسين (عليه السلام) و لا تجفوه، فاءنه سيد شباب أهل الجنة من الخلق، و سيد شباب الشهداء.
امام صادق عليه السلام فرمود: مرقد امام حسين عليه السلام را زيارت کنيد و با ترک زيارتش به او ستم نورزيد چرا که او سيد جوانان بهشت از مردم، و سالار جوانان شهيد است.مستدرک الوسائل، ج 10، ص 256: و کامل، ص 109
دوشنبه 27 دی 1389  8:11 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها