قال ابو عبد الله عليه السلام:
ليس من ملک فى السموات و الأرض الا يسألون الله تبارک و تعالى أن يؤذن لهم فى زيارة الحسين (عليه السلام)، ففوج ينزل و فوج يعرج.
امام صادق عليه السلام فرمود:
هيچ فرشتهاى در آسمانها و زمين نيست مگر اين که ميخواهد خداوند متعال به اورخصت دهد تا به زيارت امام حسين عليه السلام مشرف شود، چنين است که همواره فوجى از فرشتگان به کربلا فرود آيند و فوجى ديگر عروج کنند و از آنجا اوج گيرند.مستدرک الوسائل، ج 10، ص 244، به نقل از کامل الزيارات ص 114
موضع قبر الحسين عليه السلام ترعة من ترع الجنة
امام صادق عليه السلام فرمود: جايگاه قبر امام حسين عليه السلام درى از درهاي بهشت است
کامل الزيارات، ص 271، باب 89، ح 1
ان الله اتخذ کربلا حرما آمنا مبارکا قبل أن يتخذ مکة حرما.
امام صادق عليه السلام فرمود: به راستى که خدا کربلا را حرم امن و با برکت قرار داد پيش از آنکه مکه را حرم قرار دهد
کامل الزيارات، ص 267 بحار، ج 98، ص 110
قال الصادق عليه السلام:
زوروا کربلا و لا تقطعوه فاءن خير أولاد الانبياء ضمنته...
امام صادق عليه السلام فرمود: کربلا را زيارت کنيد و اين کار را ادامه دهيد، چرا که کربلا بهترين فرزندان پيامبران را در آغوش خويش گرفته است
کامل الزيارات، ص 269
قال الصادق علیه السلام:
«شاطی ء الوادی الأیمن» الذی ذکره الله فی القرآن، هو الفرات و «البقعة المبارکة» هی کربلا.
امام صادق علیه السلام فرمود: آن «ساحل وادی ایمن» که خدا در قرآن یاد کرده فرات است و «بارگاه با برکت» نیز کربلا است
قال ابو جعفر عليه السلام:
زيارة قبر رسول الله صلي الله عليه و آله و زيارة قبور الشهداء، و زيارة قبر الحسين بن على عليهما السلام، تعدل حجة مبرورة مع رسول الله صلى الله عليه و آله.
امام باقر عليه السلام فرمود: زيارت قبر رسول خدا «ص» ، و زيارت مزار شهيدان، و زيارت مرقد امام حسين عليه السلام معادل است با حج مقبولى که همراه رسول خدا «ص» بجا آورده شود
مستدرک الوسائل، ج 1، ص 266، و نيز کامل الزيارات، ص 156
[/FONT]
[FONT=Arial Black]
عن حمران قال: زرت قبر الحسین علیه السلام فلما قدمت جاءنی.ابو جعفر محمد بن علی علیه السلام...فقال علیه السلام:
ابشر یا حمران فمن زار قبور شهداء آل محمد صلی الله علیه و آله و سلم یرید الله بذلک وصلة نبیه حرج من ذنوبه کیوم ولدته امه.
حمران می گوید: هنگامی که از سفر زیارت امام حسین علیه السلام برگشتم، امام باقر علیه السلام به دیدارم آمد و فرمود: ای حمران! به تو مژده می دهم که هر کس قبور شهیدان آل محمد (ص) را زیارت کند و مرادش از این کار رضایت خدا و تقرب به پیامبر (ص) باشد، از گناهانش بیرون می آید چون روزی که مادرش او را زاد.امالی شیخ طوسی، ج 2، ص 28، چاپ نجف بحار، ج 98، ص .20
قال الامام الصادق عليه السلام:
زوروا قبر الحسين (عليه السلام) و لا تجفوه، فاءنه سيد شباب أهل الجنة من الخلق، و سيد شباب الشهداء.
امام صادق عليه السلام فرمود: مرقد امام حسين عليه السلام را زيارت کنيد و با ترک زيارتش به او ستم نورزيد چرا که او سيد جوانان بهشت از مردم، و سالار جوانان شهيد است.مستدرک الوسائل، ج 10، ص 256: و کامل، ص 109