شفقنا- امام جمعه موقت تهران با اشاره به اینکه برخی از علما در سالیانی طولانی هیچ درخواستی از دیگران مطرح نمی کردند، گفت: این یکی از نکات مهم اخلاقی است که خصوصا طلاب به آن باور داشته باشند و دست به سوی کسی دراز نکنند.
به گزارش خبرنگار شفقنا، حجت الاسلام و المسلمین صدیقی در مراسم اجلاسیه مدیران استانی حوزه علمیه خواهران کشور بیان کرد: خدا ما را عصری آورد که با خلق انسان هایی خداباور، عارف، حکیم و مجتهد در عرصه های مختلف کلامی، عرفانی، اخلاقی و شرعی، حجت را بر ما تمام کرد و شهدا را بر ما شاهد قرار داد.
امام جمعه موقت تهران با بیان اینکه شهید حججی ها و شهید سلیمانی ها حجت زمان ما هستند، گفت: شهید سلیمانی خود یک جریان هدایت، بندگی، معرفت، ولایت مداری، بی تعلقی، کار بدون ادعا، خدمت بدون طلب بود.
حجت الاسلام و المسلمین صدیقی با بیان اینکه ولایت فقیه تنها یک امر سیاسی نیست، افزود: ولایت فقیه یک نوع شایسته سالاری و اعتقاد بر حاکمیت علم، تقوی و کارآمدی است.
وی با اشاره به اینکه برخی از علما در سالیانی طولانی هیچ درخواستی از دیگران مطرح نمی کردند، ادامه داد: این یکی از نکات مهم اخلاقی است که خصوصا طلاب به آن باور داشته باشند و دست به سوی کسی دراز نکنند.
صدیقی در ادامه به نکاتی درباره سیره و خاطراتی از آیت الله بهجت و آیت الله پهلوانی اشاره کرد و گفت: آیت الله بهجت و برخی دیگر از بزرگان اخلاقی و عرفانی به نکات اخلاقی بسیاری تاکید و توصیه کردند که قرائت مداوم مسبحات خمس (سوره هایی که با «سبح» و «یسبح» شروع می شود) از جمله این توصیه ها است.
وی بر تأثیرگذاری منابر روی مخاطب تاکید و اظهار کرد: من پا منبری هایم را شفیع و مقدم بر خود می دانم. خیال نکنیم منبر کسی را مستبصر می کند. از خودمان سوال کنیم در این مدت که نان امام زمان را خوردیم، آیا یک بی نماز را توانستیم با نماز کنیم؟ یک شخص بداخلاق را توانستیم با اخلاق کنیم؟ یک آدم چموش و ناسازگار را توانستیم در زندگی آرام کنیم؟
وی افزود: بزرگی به من توصیه کرد روی منبر که می روی، متکبر و مغرور نباش و خود را بالاتر از شنوندگان ندان، از آن زمان به بعد من هر زمان برای طلاب و مردم صحبت می کنم، با شرمندگی است و این باور را دارم که شنوندگان از من بالاتر هستند.
صدیقی با بیان اینکه تقوا بالاتربن رتبه ای است که خداوند به انسان عطا می کند، عنوان کرد: خداوند مسیر درست را پیش روی ما قرار داده است و برای حل مشکلات تاکید شده که باید همواره به یاد خداوند باشیم بنابراین منشأ تمام بدبختی های امروز غفلت از خداست.