0

حمل و نقل برای اسباب کشی

kasandra
kasandra
کاربر جدید
تعداد پست ها : 2

حمل و نقل برای اسباب کشی

سلام دوستان، 

من توی ماه آینده اسباب کشی دارم متاسفانه، اگه می دونستم اسباب کشی انقدر هزینه داره همون خونه می موندم با اجاره بیشتر. تلفنی از شرکت ها قیمت گرفتم ولی خیلی قیمت ها نجومی بود، البته قیمت بهتر هم بینشون بود اما اعتمادی بهشون نیست،وسایلم بشکنه یا آسیب ببینه معلوم نیست پاسخگو باشن یا نه! توی گوگل که سرچ کردم به چند تا شرکت حمل اثاثیه برخوردم که قیمت کارگرهاشون برای اسباب کشی بهتر بود، اما باز هم گفتم شاید کسی از خدمات یک شرکت استفاده کرده و راضیه، بیاد اینجا معرفی کنه.مرسی

سه شنبه 11 آبان 1400  9:18 AM
تشکرات از این پست
aftabm
aftabm
aftabm
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 25059

پاسخ به:حمل و نقل برای اسباب کشی

نقل قول kasandra

سلام دوستان، 

من توی ماه آینده اسباب کشی دارم متاسفانه، اگه می دونستم اسباب کشی انقدر هزینه داره همون خونه می موندم با اجاره بیشتر. تلفنی از شرکت ها قیمت گرفتم ولی خیلی قیمت ها نجومی بود، البته قیمت بهتر هم بینشون بود اما اعتمادی بهشون نیست،وسایلم بشکنه یا آسیب ببینه معلوم نیست پاسخگو باشن یا نه! توی گوگل که سرچ کردم به چند تا شرکت حمل اثاثیه برخوردم که قیمت کارگرهاشون برای اسباب کشی بهتر بود، اما باز هم گفتم شاید کسی از خدمات یک شرکت استفاده کرده و راضیه، بیاد اینجا معرفی کنه.مرسی

سلام وقتی بهشون زنگ زدی بگو  وسایلم شکستنی هستن...خودشون بلد هستند چکار کنن.  شما خودتم نظارت کن....مشکلی پیش نمیاد..نترس .بالاخره باید حابجا شوند....اکثر شرکت ها کارگرهای ماهر دارند که خودشون متخصص حمل بار هستن....تاکید کن ک کدام وسیله ها را باید احتیاط کنن.....

سه شنبه 11 آبان 1400  10:37 AM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها