هافبك آبي ها اظهار داشت:از اينكه همراه تيم ملي نيستم،ناراحت هستم اما حسرت نمي خورم
فرزاد آشوبي هافبك فاعي استقلال براي موفقيت تيم ملي دعا مي كند اما حسرت حضور در تيم ملي را ندارد.وي معتقد است مصلحت وي در اين بود كه همراه تيم استقلال در اردوي تركيه حاضر شود و براي ادامه مسابقات ليگ آماده شود.
فرزاد آشوبي،هافبك تيم فوتبال استقلال تهران در مورد غیبتش در تیم ملی ایران گفت:«براي موفقيت تيم ملي دعا مي كنم و آرزو دارم كه ايران در مسابقات موفق شود و به مراحل بالاتر برسد،برد مقابل عراق و كره شمالي شرايط خوبي را براي ما ايجاد كرد و اميدوار هستم كه اين بردها و موفقيت ها ادامه داشته باشد. »
وي افزود:«حضور نداشتن در تيم ملي باعث نمي شود كه همه چيز را فراموش كنم و از همه ناراحت و دلخور شوم اين بازي ها شرايط خاص خودش را دارد و خواست خدا بود كه من هم اكنون در قطر نباشم و اسقلال را همراهي كنم.»
آشوبی در مورد هم پستی های خودش در تیم ملی گفت:«تيم ملي در پست هافبك دفاعي از نفرات خوبي مثل تيموريان و نكونام سود مي برد كه نياز به مهره ديگري نبود،اين تشخيص مربي است كه چه كسي در تركيب تيم حاضر شود و به ميدان برود بازيكنان تنها بايد تابع باشند. »