0

ممنوعيت 12 ساله زن از مادر شدن به دستور مرد خودخواه

mehdi0014
mehdi0014
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 287351

89/10/27 - 14:42
شماره:8910270766
نسخه چاپي ارسال به دوستان
زني در دادگاه خانواده:

خبرگزاري فارس: زني در دادگاه خانواده با اشاره به اينكه شوهرم به خاطر نداشتن وضعيت مالي مناسب، حاضر به فرزند دار شدن نيست، گفت: اين موضوع انگيزه زندگي را از من گرفته است.

به گزارش خبرنگار اجتماعي باشگاه خبري فارس «توانا»، زني با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي دادخواست جدايي خود را به قاضي نجفي رئيس شعبه 234 اين مجتمع قضايي خانواده ارائه كرد.

اين زن در برابر قاضي اين شعبه با بيان اينكه حدود 12 سال از زندگي مشتركمان مي‌گذرد و هنوز فرزندي نداريم، گفت: شوهرم معتقد است زماني بايد داراي فرزند شويم كه خانه بزرگي بخريم.

وي با اشاره به اينكه دوست دارم مادر شدن را احساس كنم و ديگر تحمل اين رفتارهاي بچگانه و خود‌خواهانه شوهرم را ندارم، ادامه داد: شوهرم آنقدر كه به فكر آينده فرزندمان است، به من فكر نمي‌كند و با اينكه مي‌داند من عاشق فرزند هستم ولي مخالفت مي‌كند.

زن با بيان اينكه اگر فرزندي در خانه ما باشد، حس زندگي كردن در من شكوفا شده و تمايل و اشتياق بيشتري به زندگي با شوهرم خواهم داشت، افزود: وجود فرزندي در زندگي ما مي‌تواند انگيزه‌اي براي من در جهت بهتر زندگي كردن و عشق زياد به شوهرم شود.

وي با اشاره به اينكه از اين وضع خسته شده‌ام و شوهرم اصلاً براي حرف من ارزش قائل نيست، ادامه داد: بايد از شوهرم جدا شوم چرا كه راهي جز دور شدن و ساختن زندگي جديد ندارم.

قاضي اين شعبه بعد از شنيدن اظهارات زن حكمي صادر نكرده و او را به مصالحه با مرد دعوت كرد.

دوشنبه 27 دی 1389  6:35 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها