0

فعالیت مشاغل از اول آبان مشروط به دریافت دز اول واکسن کروناست

 
siryahya
siryahya
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : اسفند 1389 
تعداد پست ها : 158652
محل سکونت : ▂▃▄▅▆▇█Tabriz█▇▆▅▄▃▂

فعالیت مشاغل از اول آبان مشروط به دریافت دز اول واکسن کروناست

فعالیت مشاغل از اول آبان مشروط به دریافت دز اول واکسن کروناست

فعالیت مشاغل از اول آبان مشروط به دریافت دز اول واکسن کروناست

تهران- ایرنا- براساس اطلاعیه‌ای که اتاق اصناف ایران صادر کرده، فعالیت تمام مشاغل به ویژه مشاغلی که مشمول گروه‌های فعالیت ماده(١٣) قانون آشامیدنی و خوراکی می‌شوند، از ابتدای آبان ماه سال‌جاری، مشروط به دریافت حداقل یک دز واکسن به شاغلان در این صنوف و کسب‌وکارها خواهد بود.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از اتاق اصناف ایران، این اتاق در اطلاعیه‌ای اعلام کرد که پیرو مصوبات بیست و سومین جلسه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مدیریت کرونا تمام اصناف و افراد شاغل در آن موظف هستند تا پایان مهرماه حداقل یک دز از واکسن کرونا و در زمان مقرر نیز دز دوم را دریافت کنند.

بر اساس این اطلاعیه، صدور و تمدید پروانه کسب، کارت مباشر و همچنین کارت بهداشت برای تمام شاغلان در واحدهای صنفی، منوط به انجام واکسیناسیون است و بنابراین ضروری دارد تمام اصناف در انجام این امر مهم تا پایان مهر ماه تعجیل کنند.

فعالیت تمام مشاغل به ویژه مشاغلی که مشمول گروه های فعالیت ماده(١٣) قانون آشامیدنی و خوراکی می شوند، از ابتدای آبان ماه سالجاری، مشروط به دریافت حداقل یک دز واکسن به شاغلان در این صنوف وکسب وکارها خواهد بود.

همچنین از اول آبان ماه سالجاری صدور و تمدید تمام مجوزهای مربوط به فعالیت کسب وکارها، از جمله کسب وکارهای خصوصی وعمومی وخدمات دهندگان، نظیر رانندگان انواع ناوگان حمل ونقل بار و مسافر ( درون شهری وبرون شهری)، منوط به واکسیناسیون حداقل دز اول و ادامه فعالیت مشروط به واکسیناسیون دز دوم جامعه هدف مورد نظر، حداکثر تا پایان بهمن ماه ١۴٠٠ است.

به گزارش ایرنا، از اسفندماه سال ۹۸ ویروس کرونا در کشور شیوع پیدا کرد و از بهمن ماه سال ۹۹ نیز واکسیناسیون از گروه های حساس در کشور آغاز شد و با سرعت گرفتن واردات تمام گروه های هدف حداقل دز اول خود را دریافت کردند و واردات و تزریق واکسن کرونا همچنان در کشور اداره دارد.

 
سه شنبه 27 مهر 1400  2:52 PM
تشکرات از این پست
mansoor67
mansoor67
mansoor67
کاربر طلایی1
تاریخ عضویت : فروردین 1388 
تعداد پست ها : 3583
محل سکونت : اصفهان

پاسخ به:فعالیت مشاغل از اول آبان مشروط به دریافت دز اول واکسن کروناست

علاوه بر واکسن باید تمام موازین را هم رعایت کنم . مثل زدن ماسک

سه شنبه 27 مهر 1400  4:29 PM
تشکرات از این پست
siryahya
دسترسی سریع به انجمن ها