بهرام مشتاقی در گفتوگو با خبرنگار گروه ورزش خبرگزاری آنا، درباره عملکرد کشتی فرنگی در مسابقات جهانی نروژ گفت: کشتیگیران ایران با نتایجی که در مسابقات جهانی کسب کردند، نشان دادند آینده روشن پیشروی آنهاست و میتوان به المپیک بعدی بسیار امیدوار شد. به نظرم این تیم برای المپیک بعدی حرفهای بسیار زیادی برای گفتن دارد و امیدوارم روند نتیجهگیری آنها ادامه داشته باشد. اگر امشب کشتیگیران ما بتوانند دو مدال خوشرنگ دیگر کسب کنند، کشتی فرنگی با کسب ۱۴۰ امتیاز قهرمان جهان میشود و این یک اتفاق قابل توجه است. در ترکیب تیم کشتی فرنگی ما برادران گرایی به برند کشتی فرنگی ایران تبدیل شدهاند. این دو برادر بسیار تکنیکی کشتی میگیرند و فنهای خوبی میزنند. این یک اتفاق ویژه در کشتی فرنگی است که تماشاگران هم آن را احساس میکنند و جذب میشوند. عملکرد بقیه کشتیگیران هم بسیار خوب بود. ساروی یکی از جوانهای آیندهدار کشتی فرنگی است که بسیار شجاعت دارد، در کشتی فرنگی، هر کشتیگیری که سر نترس داشته باشد میتواند موفق عمل کند و من این جسارت و نترس بودن را در چهره ساروی میبینیم و مطمئنم در المپیک بعدی به نشان طلا خواهد رسید.
یوسفی ستاره دو تیم کشتی آزاد و فرنگی است
وی گفت: به نظرم هم در کشتی فرنگی و هم آزاد، جدا از کشتی یزدانی که با حریف دیرینه خود دیوید تیلور کشتی گرفت و به خاطر سه شکست قبلی یزدانی، این کشتی از حساسیت بالایی برخوردار بود و مطمئنم در مسابقات بعدی اگر این دو حریف دوباره رودرروی هم قرار بگیرند، یزدانی موفق به شکست او میشود؛ اما ستاره کشتی ایران به اعتقاد من علیاکبر یوسفی بود که توانست برای اولین بار در تاریخ کشتی فرنگی رد فوق سنگین به نشان طلای جهانی برسد. من کاری به این موضوع ندارم که او تنها با هل دادن از حریفاش امتیاز گرفته است؛ به نظرم او کار بزرگی کرد چرا که یک حریف روس را در سنگین وزن شکست داد و این کاری است کارستان. من اعتقاد دارم ستاره هر دو تیم کشتی آزاد و فرنگی علیاکبر یوسفی بود. شکست دادن حریف روس آن هم در مرحله فینال کار راحتی نیست و یوسفی توانست این کار بزرگ را انجام دهد به طوری که حریف روسیاش حرفی برای گفتن نداشت. من از عملکرد او لذت بردم و امیدوارم این روند تداوم داشته باشد.میرزازاده در روزهای پایانی در اردو بود اما به خاطر کرونا فرصت حضور در این رقابتها را از دست داد و به همین خاطر فرصت به نفر دوم این وزن رسید که خدا را شکر یوسفی به خوبی توانست از این فرصت ویژه استفاده و خودش را به همگان ثابت کند. البته حریفان قدرتمند او در این رقابتها حضور نداشتند اما با تلاشش و لطف خدا توانست از این فرصت استفاده کند و بهعنوان قهرمان جهان شناخته شود.
باید در وزن طاهری انتخابی برگزار میشد
مربی اسبق تیم ملی کشتی فرنگی در مورد عملکرد رامین طاهری اظهار کرد: طاهری عملکرد خوبی نداشت و ضربهای که ما در این وزن خوردیم به خاطر نبود چرخه انتخابی بود. بهتر بود سرمربی تیم بین ناصر علیزاده، حسین نوری، رامین طاهری و سعید عبدولی انتخابی برگزار میکرد، شاید در انتخابی طاهری بهعنوان کشتیگیر اعزامی انتخاب میشد اما دیگر در آن شرایط این صحبتها مطرح نبود. به نظرم طاهری تحت شرایط استرسزا قرار نگرفت و عملکردی که در این رقابتها هم از خود نشان داد خوب نبود، کشتیگیر دانمارکی، حریف مطرحی نبود که او در برابرش شکست بخورد. من فکر میکنم ما چوب چرخه انتخابی را در وزن رامین طاهری خوردیم. در این وزن کشتیگیران مطرحی داریم.علیزاده در مسابقات قهرمانی آسیا به مدال طلا رسیده بود و یکی از کشتیگیران آیندهدار فرنگی ایران است. حسین نوری، سعید عبدولی هم از کشتیگیرانی هستند که میتوانستند در انتخابی شرکت کنند و در نهایت بهترین نفر اعزام میشد. به هر حال این تصمیم سرمربی تیم ملی بوده است.
مشتاقی تأکید کرد: من شانس گرایی و دلخانی برای کسب مدال طلا را در فینال امشب بسیار زیاد میبینم، امیدوارم این اتفاق بیفتد و کشتیگیران ما بتوانند به مدالهای خوشرنگ برسند و یک رکورد منحصر به فرد هم برای کشتی ایران رقم بخورد. این تیم آینده روشی دارد و تک تک کشتیگیران ما با تمام وجود جنگیدند و امیدوارم روند موفقیتهای آنها در مسابقات آتی همچنان ادامه داشته باشد.
انتهای پیام/۴۰۵۷/