0

✅ مدتيه شيطان ميگه تو خدا رو حس نميکني ؟

ravabet_rasekhoon
ravabet_rasekhoon
کاربر طلایی1
تعداد پست ها : 8838

✅ مدتيه شيطان ميگه تو خدا رو حس نميکني ؟

اخلاق و عرفان_مرکز ملی پاسخگویی به سوالات دینی

✅پرسش:
سلام من يه دختر هستم نماز ميخونم خدا رو پيدا کردم مدتيه ولي شيطان ميگه تو خدا رو حس نميکني چطور باهاش مبارزه کنم چون هم قران ميخونم نماز دعا و اينا
🌸☘️☘️☘️☘️☘️🌸
🌺پاسخ:
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام علیکم

خود شما ذکر کرده اید که «شیطان میگه ...»!
پس اگر می دانید که این القای شیطان و سخن اوست، چرا باید برایتان مهم باشد و اهمیت بدهید؟!
شما کار خودتان را درست و با نیت قربه الی الله انجام دهید و به وسوسه های شیطان اعتنا نکنید. شیطان ترفندش اینست و هر کسی را از راهی دچار مشکل می کند.  خداوند در قرآن کریم می فرماید: إِنَّ الَّذينَ اتَّقَوْا إِذا مَسَّهُمْ طائِفٌ مِنَ الشَّيْطانِ تَذَكَّرُوا فَإِذا هُمْ مُبْصِرُون‏؛(سوره اعراف 201) پرهیزکاران هنگامی که گرفتار وسوس های شیطان می شوند، به یاد خدا و پاداش و کیفر او می افتند و در پر تو یاد او حق را می بینند و بینا می گردند.

پيامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم مي‌فرمايد: دشمنان تو از جن، ابليس و سپاهيان او است. پس اگر نزد تو آمد و گفت: فرزند مُرد، به خود بگو: زندگان براي مردن آفريده شده‌اند. اگر آمد و گفت: مال تو از دست رفت، بگو: ستايش خداي را که مي‌دهد و مي‌گيرد و زکات را از من برد. اگر آمد و گفت: مردم به تو ستم مي‌کنند، ولي تو ستم نمي‌کني بگو: روز قيامت آنان که ستم کردند گرفتارند. اگر آمد و گفت چه قدر نيکي مي‌کني، بگو: گناهان من بيش از نيکي‌هاي من است. اگر آمد و گفت: چه قدر نماز مي‌گزاري بگو: غفلت من از نمازهايم بيشتر است. اگر آمد و گفت: چه قدر بخشش مي‌کني، بگو آن قدر که مي‌گيرم از آن چه مي‌بخشم زيادتر است. اگر گفت: چه قدر به تو ستم مي‌کنند بگو: من بيشتر ستم کرده‌ام. اگر گفت: چه قدر براي خدا کار مي‌کني، بگو: چه بسيار معصيت‌ها کرده‌ام.(سفينة البحار، ج 1، ص 100)

موفق باشید
🌺
☘️🌺
🌺☘️🌺☘️🌺☘️

شنبه 27 شهریور 1400  2:34 PM
تشکرات از این پست
دسترسی سریع به انجمن ها